Ljubavni krah umjesto braka: Ostavljena istanbulska nevjesta
Ljubavni krah umjesto braka: Ostavljena istanbulska nevjesta

Ljubavni krah umjesto braka: Ostavljena istanbulska nevjesta

Turskoj glumici Asli Enver nije suđena ljubavna sreća: nakon tri godine veze i najavljenog vjenčanja, pjevač Murat Boz ostavio ju je uz objašnjenje da ‘brak nije za njega’, pobjegao u Miami i promijenio broj telefona.

Dogovarajući intervju s Asli Enver (33), koja je jedan dan pristala, a tjedan poslije odustala, pa se opet malo premišljala da bi na kraju ipak rekla “ne”, bili smo uvjereni da se suočavamo s hirovitošću turske glumačke zvijezde. No vijest objavljena početkom tjedna ­ da je glavna glumica serijala “Istanbulska nevjesta” ponovno sama i ostavljena ­ razjasnila je okolnosti zbog kojih je, dok je prolazila ljubavnu dramu s pop­ zvijezdom Muratom Bozom (38), izbjegavala medije.

Dosta se dugo pričalo da neće biti ništa od njihova vjenčanja najavljenog za ljeto, a da to nisu samo glasine, potvrdio je sam Murat uoči nedjeljnog koncerta u Istanbulu. ­ Asli mi je još draga, ali više nismo par. Dosta je razloga zbog kojih ne možemo biti zajedno – rekao je, a njegova suzdržanost samo je potpirila priče da je zapravo on, odnosno njegova nevoljkost da zasnuje obitelj, razlog ljubavnog kraha.

(Pogledano 237 puta, 1 puta danas)