Oduvijek sam imao želju dobro izjebati svoju komšinicu.. Želja mi se ispunila.. Jutro je. Sjedim u kući i pijem kafu. Onako ne baš toliko naspavan razmišljam kako i gdje provesti dan.. Kao po običaju, često drkam na svoju komšinicu.. Žena srednjih godina , visoka , vitka, brineta.. Jako zgodno dupe i sise. Čista četvorka, možda malo jače.. Imao sam toliko ogromnu želju pojebati njenu pičku i guzu.. No , u nastavku ćete pročitati kako mi se ispunila želja.. Nastavit ću.. Uz kafu sam uzeo mobitel , onako listao po netu , dosadjivao se. Odjednom mi je neko pokucao na vrata.. Ustao sam , otišao do vrata.. Ahh.. imao sam šta i vidjeti. To je bila ona.. Moja komšinica.. Onako iznenada sam se obradovao i upitao šta želi.. Rekla je da je došla na kafu kod mojih i nekim poslom. Na svu sreću mojih nije bilo.. Rekao sam da nisu tu i pozvao je unutra.. Nasmiješila se i ušla.. Pitao sam: Hoćeš kafu? Rekla je: Može.. Onako sav radostaan pravim kafu i zamišljam kako ću joj priznati.. Sjedili smo , pričali .. Posmatrao sam cijelo vrijeme njene sise.. Ona je primjetila i rekla.. Znam da nešto želiš , slobodno me pitaj. Šta je? Kurac mi je bio jako tvrd.. Rekao sam joj.. Paaa.. . Moram ti priznati. Posmatram te već dugo vremena i divim se tvom seksi tijelu.. Stalno drkam na tebe i samo sam čekao kad će doći prilika da te pitam da te dobro izjebem.. Imam veliku želju za tim.. Nasmiješila se i rekla.. Opasan si ti mali .. Uhvatila me za glavu i nabila u svoje sise. Kurac mi je bio sve tvrdji.. Ljubio sam je po vratu , puštao se dole. Skinuo sam je i počeo lizati sise dok je stenjala .. Ahhhhhhhhhhhhhh , to mi radi.. Skinuo sam šorc koji sam imao na sebi i nabio joj tvrdi kurac u usta.. Jako dobro je pušila , pljuvala ga i stavljala do grla.. Bacio sam je na krevet , skinuo sve sto je imala na sebi i zabio se u njeno medjunozje.. Ugledao sam jako lijepu pičku , obrijanu , vlažnu.. Počeo sam lizati , a ona me čvrsto držala za kosu i stenja govoreći AHHHHHHHHHHHHHH TOOOOOOOOOOOOO.. TOOOOOOOOO VOLIMMMMMMMMM .. NE PRESTAAAAAAAAAJ.. . Onako napaljena je uzdisala dok sam joj stavljao prste u pičku.. Nakon nekog vremena rekla je.. JEBIIIIIIIIII ME MOLIM TE.. ŽELIM TVOJ KURAC U SVOJOJ PIČKI , ODMA..

Pročitaj i ovo:   Trojka sa dve cure

Ustao sam i onako joj ga nabio cijelog u piČku. BIla je mnogo napaljena.. Jako sam je jebao , stenjala je , vrištala.. . AAAAAAAAAAAHHH NE VADI GA , JAČEEEEEEEEEE , JAČE MOLIM TE . SVRŠIT CUU . AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Svršila je.. MOj kurac je bio zaliven njenim sokovima.. Okrenuo sam je i smjestio u dogy pozu.. Rekla je.. Jebi me u guzuu. Onako sav napaljen sam joj pljuvao šupak i polako počeo stavljati.. AAAAAAAHHHHHHH , TOOOOOO , ŽELIM GA JAKOOO..

Kad se šupak otvorio , navalio sam kao budala.. TOLIKO JAKO SAM JE JEBAO DA JE VRIŠTALA:.. . Nakon nekog vremena sam joj ponovo zabio u pičkuu.. . – Oduvijek sam razmisljala o ovome i imala želju da me dobro jebeš.. . Stavi mi ga u dupe.. . Ponovo sam je počeo jebati u dupe.. . Nakon nekog vremena sam rekao da ću svršiti.. Rekla je.. JAAAAAAAAAAAČEEEEEEEEE.. . MOLIM TE.. NE VADI GA. SVRŠI MI U GUZUUUUUUUU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. . Svršio sam. Prejeben osjećaj.. Šupak je bio pun moje sperme .. Kako sam jaja olakšao.. Ustala je i nasmiješila se.. Rekla je.. Dobro jebeš mali , sviđa mi se to.. Počeo sam joj lizati sise i čekao da se kurac počne dizati za drugu partiju.. Spustio sam se do pičke i lizao je.. Stenjala je i govorila AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH TOOOOOOO, KAKO JE DOBRO LIŽEŠ.. . MMMMMMMMMMM ŽELIM KURAC JAKOOO.. Dugo vremena sam lizao , bila je mnogo vlažna.. UStala je i kleknula ispred mene.. Uhvatila me za kurac i počela ga pušiti.. Dizao se i počeo biti tvrđi.. Lizala mi je jaja i mnogo sam uživao.. Rekla je.. Ajde još molim te.. Dobro mi izjebi pičku.. Željna sam kurca mnogo.. Legao sam na leđa i rekao joj.. Ajde , jebi se sama.. Nasmijala se i namjestila ga sebi u pičku.. Ispočetka je lagano , a onda je sve brže i brže.. AAAAAAAAAAJ KOJI OSJEĆAAAAAAAAAAJ.. OVO DUGO ČEKAAAAAAAAAAM.. TOOOOOOOO.. JEBI MEEEEEEEEEEEEEE.. . Sva mokra je skakutala po mom kurcu.. Skinuo sam je , uhvatio za kosu i jako joj ga nabio u usta.. Mnogo dobro je pušila.. . Promjenili smo dosta poza.. JEBI ME U ŠUPAK MOLIM TEEEEEEE. Ponovo sam je namjestio na dogy pozu i stavio joj ga u šupak.. . Jako brzo sam jebavao .. AAAAAAAAAAAAAAAAJ TOOOOOOOOO , AAAAAAAAAAAAAAAAAAJ AHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHHHHHH mmmmmmmmmmmmmmmm joooooooooš joooooooš , sva mokra je stenjala.. Bio sam pri kraju i izvadio ga iz šupka.. REkao joj okreni se brzoo.. Okrenula se , pružila jezik i čekala vrelu spermu u usta.. Svršio sam joj po faci , u usta.. Sve je progutala.. Ustala , poljubila me i rekla.. Bio si predobar , jedva čekam sljedeći put.. Brzo smo se spremili i rekla je da mora ići..

Pročitaj i ovo:   Neočekivani seks s napaljenim mužem

Jako sam sretan zbog svega što se dogodilo.. Otišla jee.. Poruke smo razmjenjivali često i svaki put kad nam se ukaže prilika, jebali smo se.. I dan danas je redovno jebem.. Mnogo uživam.

(Pogledano 9.188 puta, 1 puta danas)