U 1 mi stiže poruka od Cece i pita gde sam, ja joj kažem u kom sam lokalu, ona kaže da se vraća iz grada kući. Predložih da se zajedno vraćamo kući što ona prihvati i pade dogovor za 5 min u parku u Igalu. Posle 5-6 minuta već smo išli uz ulicu ka kući a svo vreme priča šta ako nas neko vidi, šta ako svastika koja je na gornjem spratu gdje je i ona nije još zaspala. Ja je umirujem i tvrdim da će sve biti ok. Kada smo došli kući projurio sam pored vrata od mog sprata i pravac uz stepenice. Upadamo u hodnik i brzo u njenu sobu. Zaključava vrata i traži da upali lampu. Upalila je malo svetlo i tada je zgrabih oko struka i podigoh a ona poče da me grebe noktima po ramenima. Kaže nemam ništa na sebi ispod haljine.

Spuštam je na pod, i u jednom potezu svlačim haljinu sa nje.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Tada iskočiše njene predivne grudi koje sam odmah počeo da stiskam i da joj sisam bradavice. Nosim je ka krevetu i polagano spuštam, krećem da ližem dalje niz stomak kada me prekide i reče da hoće da puši i da to mnogo obožava. Nisam se bunio, podigao sam se i stavio ga ispred njenog lica. Uzela je moj komad koji je stajao krut kao kamen i cekao da bude obradjen. Pita me koliko je dug, odgovaram 18cm, kaze super, vrlo sam uska veci mi ni ne odgovara i stavlja ga u usta, pocela je tako dobro da ga uvlaci ali ne vise od polovine, a povremeno se fokusirala samo na glavic koji je znalacki sisala i masirala jezikom istovremeno sto me dovodilo do ludila, uzeo sam je za kosu i poceo nabijatu na kitu i pocela ga je uvlaciti jos vise ali nikako do kraja, posle par takvih pokusaja, digoh desnu nogu, i spustih joj glavu nize. Pocela je da mi lize jaja, radila je to zestoko, uzivao sam a uzivanje je bilo na granici sa bolom sto me jos vise napalilo. Bacio sam je u nazad u nameri da se spustim i polizem joj slatki pičić al me zaustavila i rekla da hoće da joj ga odmah stavim da ga jako mnogo želi.

Pročitaj i ovo:   Pica od moje sekretarice me je načisto zavela

Povukosmo se jos u nazad na krevet, ona ga uze desnom rukom i stavi glavic na otvor picke, osetio sam da gori od vreline. Polako poceh da prodirem i tad shvatih onu pricu zasto joj odgovara moja velicina a ne veci – bila je nenormalno uska, kao neka klinka koja je tek pocela da se kara. Poceo sam da je karam jacim pokretima i da mesam dok sam je nabadao a ona pocela sve jace da stenje. Tad joj uvalih dva prsta leve ruke u usta da sisa kako bi se manje culo stenjanje da ne bih alarmirao svastiku u susednoj sobi i tasta i tastu u sobi ispod nas. Sve je jace dahtala i pocela da dize kukove i da se nabija na svaki nalet moje kite. Da ne bih svrsio odmah, vadim kitu i krecem da joj lizem picku kada ona odahnu, kaze svrsila sam jebo te, tako dobro mesas. Samo sam se nasmejao i nastavio da lizem picku, ubrzavao sam sa jezikom oko njenog klitorisa a ona je opet pocela da uzdise i da trza kukovima, za par minuta opet je svrsila pod naletima mog jezika. Tada poce da komanduje i kaze stavi mi ga opet.

Legoh pored nje i digoh joj levu nogu da ga stavim sa strane, odmah ga je uhvatila i sama sprovela do picke i tada nastavljamo jebacinu, pocinjem zestoko da je karam a ona sve jace da dahce. Tada mi rece da zeli da svrsim u nju i da se nista ne plasim jer pije neke anti bebi tablete. To me tako napalilo , izvadio sam ga, uzeo je za ruku i poveo sa kreveta na pod i rekao da stane cetvoronoske i da se naguzi. Naguzila se tako kurvinski da je picka samo izasla “na izvolte” tada joj prilazim odozgo i nabadam je zestoko i pocinjem da je jebem sve zesce i zesce, ulazio joj je eli a imao sam osecaj pored toga sto je jako uska kao da bijem glavicem u neku prepreku, i na svaki dodir glavica u to dno ona je sve vise uzdisala i stenjala. Posle nekih 10ak minuta nabadanja poceo sam da se grcim i ispraznio sam jaja do zadnje kapi u Cecinu slatku i usku picku, samo je pala na pod a ja sam ostao polu savijenih nogu u raskoraku drzeci se levom rukom za krevet. Okrenula se i pocela da ga pusi, stiskala ga je iz korena ka gore cedeci i zadnje kapi spereme koje je progutala.

Pročitaj i ovo:   Novi posao moje napaljene supruge

Ustali smo se obukli i dogovorili da se vidimo bar jos jednom dok ne ode, a ide nazad za KG za 3 dana. Jedva cekam da svi ponovo zaspu da malo skoknem do nase gosce na spratu.

(Pogledano 11.340 puta, 1 puta danas)