Ovo se desilo na novogodišnju noć, 31. decembra. Ponekad dok sam bio sam kući drkao sam na gej porniće koji su me dosta palili i svaki put sam obilno svršavao dok sam ih gledao mada sam i dalje uglavnom drkao na cure i one su me više privlačile, jedini dečak koji mi se sviđao i koji me je palio bio je Uroš. Dok sam drkao imao sam njegov ogroman kurac u glavi.

Da predjem na glavni deo priče:

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Jedan od boljih drugova, Marko koga znam još od detinjstva pozvao me je da doček Nove Godine proslavim kod njega kući i pristao sam. Znao sam da će tamo biti i Uroš. Rekao mi je da mu roditelji neće biti kod kuće i da će biti luda zabava ili ‘ludnica’ kako je on to voleo da govori. Kada sam se spremio krenuo sam ka Marku, obukao sam svoju omiljenu košulju i omiljene farmerke. Kada sam došao tamo je bilo oko petnestak ljudi, neke sam poznavao a neke i nisam. Svi su imali oko 16-18 godina. Naravno tu je bio i Uroš koji je bio veoma zgodan i odmah sam se napalio kada sam ga video. Ipak pozdravio sam se sa njim normalno baš kao i sa svim ostalima. Tu je bila i Markova starija sestra Anja. Anju sam poznavao još odavno i bila mi je najbolja drugarica a onda smo bez ikakvog razloga prestali da se viđamo i družimo. Anja je imala 18 godina, bila je lepa i zgodna. Dupe joj je bilo čista desetka kao i lepe oblikovane sise. Na sebi je imala crnu prelepu haljinu koja je privlačila sve dečake, bila je najzgodnija i najlepša od svih ostalih devojaka u kući.

Ja sam na početku pričao sa dobrim drugom Ognjenom koga takođe dugo vremena nisam video. Pričali smo o školi, devojkama i provodima. Kasnije sam prišao Anji i počeo da pričam sa njom. Osećao sam se veoma lepo jer mi je stvarno nedostajalo to naše prijateljstvo i trenuci koje smo zajedno prošli. Izgledalo je kao da smo se opet zbližili, pričali smo o svemu što nam se desilo u proteklim mesecima što nismo stigli da podelimo međusobno. Onda me je Uroš pozvao da popričamo. Izvinuo sam se Anji i krenuo sam za Urošem koji se užurbano penjao uz stepenice. Bio sam pomalo nestrpljiv i pomalo sam se bojao. Ušao je u kupatilo kao i ja. Zatvorio je i zaključao vrata. Uhvatio me je za kurac koji mi je bio nadignut. Počeo je da mi otkopčava dugmiće na košulji kao i ja njemu. Konačno sam opet video njegove jake trbušnjake. Kleknuo sam na kolena i počeo sam da mu otkopčavam šlic i skidam farmerke.

– Nedostajao si mi – rekao sam napaljeno skinuvši mu i bokserice koje je imao na sebi. Ugledao sam njegov monstruozni kurac i odmah sam počeo da ga duvam. Uroš je počeo da slabo dahće i uživao je baš kao i ja.

– I ti si meni – rekao je tiho i nežno. Duvao sam mu ga tako neko vreme a onda sam prestao i ustao, počeli smo da se ljubimo i ližemo po stomaku.
– Dosta – rekao je.
– Bolje da krenemo dole, posle možemo da nastavimo.
– Da, tako je bolje. I krenuli smo. Obukli smo se i izašli. Dok smo se vraćali Uroš je započeo sa pričom:
– Uh kakva je ova Anjica! – Da, najzgodnija je ovde. Potvrdio sam a onda smo se spustili dole gde su bili svi ostali.

Pročitaj i ovo:   Ona je meni drkala kurac a ja sam drkao njenu pičku

Seli smo kod Anje, Uroš ju je takođe poznavao i još od sedmog razreda osnovne škole prepričavao mi je njegove perverzne snove sa Anjom. Počeli smo da pričamo sa njom o još raznim stvarima. Marko je često dolazio da nas ponudi pićem, svi su se lepo zabavljali neki su se već krljali po sobama dok su neki poput nas sedeli i pričali. Za par minuta trebalo je da bude 00:00 sati, svi su se već spremali da viknu Nova Godina i da se pozdrave sa ostalima, dok su dva najmlađa dečaka od 16 godina već spremili petarde da izađu napolje i proslave. Sat je otkucao i kazaljke su pokazale 12 sati, svi su skočili srećno i počeli da se ljube i pozdravljaju. Zvuk vatrometa i petarda se čuo napolju, neki su izašli napolje da proslave dok su neki ostali u kući. Posle više od dugačkih pola sata situacija se smirila i svi su se vratili u kuću, nastavili su da pričaju i sve je teklo kao i tokom cele večeri. Ja sam i dalje mislio o onome šta se desilo u kupatili između mene i Uroša i bio sam veoma napaljen. Još gore, Anja kao da se namerno nadmetala i svaki put kada bi se malo nagnula video bih joj prelepe sise koje su me još više palile. Bilo je skoro dva sata ujutru kada smo Uroš, Anja i ja otišli u njenu sobu.

U sobi je bio jedan veliki krevet a pored njega ogroman orman, ispred koga se nalazio radni stočić.

– Anja imaš li dečka? – Uroš ju je upitao.
– Raskinula sam pre par nedelja.
– Žao mi je! – rekli smo obojica u isto vreme.
– Jednostavno nam nije uspevalo, veza nam nije funkcionisala – uzdahnula je i na trenutak smo videli da joj je bilo pomalo žao.
– Sedite na krevet – rekla je.

Seli smo na mekan i udoban krevet.

– Pa verujem da imate mnogo da mi ispričate, nismo se videli skoro godinu dana. Stvarno nam je bilo lepo pre zar ne? Upitala nas je, a mi smo samo potvrdili. Prišla je krevetu i sela između nas. Kurac mi se nadigao i bio sam veoma napaljen, svakoga trenutka želeo sam da da odem do kupatila i da ga izdrkam. Anja je počela sa pričom kada smo bili mali i o tome kako se kao klinci uopšte nismo slagali i uvek smo se svađali. Bilo mi je pomalo neprijatno i osećao sam se glupavo u nekim trenucima kada sam odgovarao na njena pitanja nekim glupavim odgovorima. Anja je se sve vreme smejala i kikotala, nabrajala je neke naše blamove od pre 2-3 godine. ‘Spontano’ je desnu ruku stavila na moju levu nogu a levu ruku na Uroševu desnu nogu. Meni se kurac digao sada još više nego malo pre. Obojicu je u momentu uhvatila za kurac a mi smo samo gledali. Sagnula se dole na kolena i počela istovremeno da nam otkopčava šlic i skida kajiš. Uroš i ja smo ćutali i gledali smo je. Skinuli smo patike a ona nam je skinula farmerke i bacila ih na pod. Prvo je skinula bokserice meni pa Urošu. Desnom rukom je držala moj kurac a levom Urošev i istovremeno je počela da ih drka laganim tempom. Posle par minuta drkanja obojica smo ustali i skinuli naše majice. Ona je takođe skinula polako svu odeću sa sebe. Celo telo joj je bilo savršeno, lep ne mnogo mršav ni debeo stomačić i prelepe sise a pička joj je bila obrijana. Prišla nam je i počeli smo da je ljubimo, Uroš joj je uhvatio sisu i počeo je da je liže dok sam je ja ljubio oko vrata. Uroš je legao na krevet a ona je gola otišla do male fijoke na radnom stolu i izvadila dva kondoma. Bacila nam ih je.

Pročitaj i ovo:   Ogromna crna kita u meni

– Čuvala sam ih za dečka, ali izgleda da mi nije trebao – rekla je tihim i seksi glasom koji me je još više palio.

Pomalo nervozno sam navukao kondom a onda nam je Anja prišla i legla pored Uroša. Sela je na njegov monstruozni kurac a ja sam joj prišao i polako joj ga stavio u dupe. Nogama sam bio malo naslonjen na Uroševe glatke noge i to me je dodatno palilo. Obojica smo je jebali da je počela da blago vrišti. Ja sam je uhvatio za kosu i stegao a ona je dodatno počela da vrišti.

– Tako je, jebite me najjače što možete – vikala je a mi smo počeli sve brže i brže da je jebemo a ona je sve glasnije počela da vrišti. Rukama se držala za svoju kosu i vrištala – Jebite me!

Onda smo stali, ona je ustala kao i Uroš a onda sam i ja ustao sa kreveta dok je ona nastavila da leži znojava i napaljena, videlo se da želi još. Uroš i ja smo hteli da zamenimo mesta, a dok smo prolazili jedan pored drugog on me je lagano udario po dupetu da to Anja nije videla. Legao sam na krevet a ona je sela na moj kurac, osećao sam se prelepo, kurac je hteo svakog trenutka da mi eksplodira. Anja je opet počela da vrišti i skače po meni dok ju je Uroš jebao odpozadi. Ruke je stavila na moj stomak i vrištala je, svakoga trenutka mislio sam da će Marko uleteti u sobu! Vrištala je veoma glasno, osetio sam Uroševe glatke noge kako se dodiruju sa mojim nogama. Anja je počela sve sporije i slabije da skače po mom kurcu

– Bili ste izvanredni, moj dečko me nikada nije jebao ovako! Nikada nisam doživela ovako nešto! – rekla je glasno i uzdahnula.

Obojica smo prestali a ona je ustala sa kreveta. Mi smo je pratili. Svakoga trenutka kurac je hteo da mi eksplodira. Anja je kleknula na kolena. Ja sam joj bio sa leve dok joj je Uroš bio sa desne strane. Skinuli smo kondome a ona je počela istovremeno oba kurca da drka. Onda je počela da puši moji kurac par sekundi i presla na Urošev. Uroš i ja smo počeli glasno da dahćemo. Anja je prestala sa drkanjem i mi smo nastavili.

– Svršite mi po celoj faci! Obojica smo drkali veoma jako! Napokon velika količina sperme izasla je na Anjino lice i njene sise koje je držala odozdo njenim rukama. Počela je jezikom da liže spermu a onda opet i naše kurčeve. Osećao sam se sjajno.

(Pogledano 3.593 puta, 1 puta danas)