Bio je sunčani dan. Ja sam došao s posla i zavalio se pred TV i pijuckao pivo. U tom trenu me buraz nazvao i rekao kako mu dolazi šogorica sa djecom na godišnji pa pita da li može ona prespavati tih par dana kod mene pošto će klinci bit skupa kod njega. Pristao sam jer i onako sam živio sam par kuća dalje, a i malo promjene nakon rastave da dođe u moj život. Pripremio sam im sobu koja je bila za goste i sve ostalo..

Došao je petak navečer i došli su. I ja sam bio kod burkija da upoznam goste. Kad su ušli bilo je puno djece njih petero i ona, Sabina. Bila je možda par godina mlađa od mene u svojim ranim četrdesetim ali utegnuta kao praćka. S obzirom na toliko djece stvarno je mamila svaki pogled. Upoznali smo se i večerali kod njih,a ona je rekla kako je sama došla jer je muž na službenom putu koji se odužio. Tu sam odmah pomuslio kako bi ju kresnio.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Već je bilo kasno i krenuli smo kod mene. Kad smo stigli raskomotili smo se. Pokazao sam joj sobu i tuš. Zatim smo sjeli u dnevnu i do dugo u noć razgovarali. Bila je neka napeta i čudna situacija. A ja sam bleio u nju kao tele.. Baš me provocirala. U kratkim hlačicama do guze koje su otkrivale vitke noge.. Dekolte sa povećim sisama na izvolite, duga plava kosa i velike smeđe oči.. Moj mališa je to sve registrirao i budio se..

Otišli smo spavati. Ujutro me trgnio iz sna fini miris iz kuhinje. Ustao sam i prišao bliže. Ona je bila u uskim tajcama i pregači. Pjevušila je pekla palačinke rezala mezu na pladanj i još sto drugih finih stvari. Pozdravio sm ju a ona sa velikim osmjehom vratila nazad. Pitao sam je jel to kuha za vojsku ili za djecu jel je bilo brdo toga.. Nasmijala se i rekla to je za tebe odnosno nas. Nisam znala sto voliš pa sam napravila sve.. Ostao sam šokiran i iznenađen.. Kava je bila na stolu cigareta u pepeljari i upaljač pored nje. Ma bas se potrudila.. Popili smo kavu doručkovali i pomogao sam joj suđe oprati.

Pročitaj i ovo:   Sestra mi poklonila iznenađenje

Dok je spremala suđe u ormariće ispao joj je tanjur i razbio se po čitavoj kuhinji.. Vrisnila je opsovala i počela skupljat komade.. U to kako je bila sagnuta a radio dosta pojačan učinilo mi se kao da plače. Ugasio sam radio i bio sam u pravu.. Kleknio sam do nje i pitao zašto sad plače. Rekla je zbog tanjura. Kazem joj bže Sabina pa nemoj plakat jebeš tanjur.. U to me poledala tim velikim suznim očima i nešto se u meni slomilo. Zagrlio sam ju a ona meni uvalila poljubac i to veliki.. Uzvratio sam ali oznenađeno. Opet me zagrlila i stisnula jako uz sebe. I rekla kako se rastaje od onog konja i da joj fali neko za razgovor i da joj je baš lijepo bilo sinoć. U to smo se počeli strasno ljubit.

Dugo smo se ljubili i istraživali rukama jedno drugo. Zatim me počela skidat. Nisam mogao vjerovat. Skidao sam i ja nju. Ostala je samo u gaćicama. A dvije sise veličine teniske loptice a i tvrde kao ona sa ukrućenim bradavicama me palilo do kraja.. Pisjeo sam ju na szol i skinuo gaćice. Pica je bila frisko izbrijana i vlažna. Zario sam jezik u nju i liza ju žestoko od prve sekunde. Gričila se stenjala izvijala kao zmija. U jednom trenu me tako stisnula i samo je potekao mlaz iz njezine pice po meni.. Ali nisam odustao nego još jače nastavio daje za minutu došao još veći mlaz van.. Tresla se kao da ju je struja udarila.

Kad je došla k sebi odgurnula me nogama i spustila mije bokse dole te ga strpala pohotno u usta i počela divljački pušit. Cijelog je stavljala do jaja u usta. To nijedna još nije napravila. Automatski sam joj napunio usta ali ni ona nije htjela stat nego je sve progutala i nastavila dalje.. Nije s opustioni sekundu. Ustao sam ju i podigao na stol a noge dugo skupio jednu uz drugu i prebacio preko ramena. Počeo sam ju nabijat žestoko. Stenjala je glasno i uzdisala. Rukom gužvala stoljnjak sa stola. Stisko sam joj sise i mjesio a ona je zatvorila oči i uživala. Toliko me palilo njezin glas a i to što nisam duho karao da sam brzo došao do vrhunca. Pitao sam ju di hoće da svršim. Maknila je noge i obavila me oko struka te njima navlačila na sebe. Eksplodiro sam joj duboko unutra.. A vrela sperm je njoj bila okidač da svrši još jednom.. Ostali smo tako par minuta uzdihani.. Malo se ljubili i otišli pod tuš te se tamo mazili i okupali jedno drugo.. Bilo je to fenomenalno. Otišli smo u kuhinju i zapalili cigareu te malo pričali o dojmovima.

Pročitaj i ovo:   Napaljenje ženice pohotno su gutale na plaži

Otišli smo do buraza i bili s klincima cijeli dan. A navečer nakon tuša banula mi je u sobu i ostala spavati kod mene ali o tome ćemo jednom drugom zgodom…

(Pogledano 7.069 puta, 1 puta danas)