Imam 30 godina i na tugu mojih starci nikako da se oženim. Nije da ne mogu, već mi se ne da. Svako toliko imam novu curu i taman kad svi pomisle to je to, ja zajebem i prekinem s njom. Nekako se iživim sa njom po pitanju seksa i gotovo, nema više romantike, a da ne pričamo o ljubavi. Iskreno, nikad se nisam još zaljubio, onako, preko ušiju, pa da malo patim i te stvari. Sve mi je uvijek bilo onako, seks i samo seks.

Nije da nisam bio zgodan, dapače, cure su se lijepile za mene, a i ja sam se uvijek trudio da odem doma sa najljepšom iz kluba ili kafića. Onda seks kod mene ili nje zavisi od situacije sa starcima doma, a u najgorem slučaju na zadnjem sjedalu auta. Taj se svačega nagledao. Nakon seksa nisu mogle bez mene, valjda zbog solidne kurčine od 25 i debljine od 6 u promjeru, ali i zbog toga što sam ih znao natjerati na duga svršavanja, pa bi bile iscijeđene na kraju. A one bi se vračale po još, a meni se nekako nije dalo više, pa bi sve brzo završilo nakon mjesec ili manje dana. Uglavnom, još se niti jedna nije obranila od moga šarma, barem dok nisam upoznao Saru

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Sara je bila frizerka u obližnjem salonu za muške i ženske, a bila je bomba od žene. Imala je 26 godina, jarko crvenu kosu, sise prema petici, čvrstu okruglu guzu, nekako jebežljiv pogled i jake noge. Malo niža od mene i stalno je mirisala fenomenalno. Nebrojeno puta sam se uhvatio kako ga drkam nakon šišanja u salonu, a par puta mi se skoro digao dok bi me šišala i njeni prsti bi prolazili kroz moju kosu. Ali ona kao da se nije obazirala na moj šarm, upadice i nabacivanje. Samo smiješak, malo neobaveznog čavrljanja i pozdrav na odlasku, a onda moje drkanje kod kuće i misli na svršavanje po njenim sisama koje su uvijek virile iz dekoltea njenih majica. Trebalo mi je dobrih 6 mjeseci da konačno probijem led kod nje.

Bio je petak navečer i nekako sam ostao posljednja mušterija u salonu. Njena kolegica koja je radila u ženskom dijelu već je otišla, pošto je sutra već rano imala tri dogovora. Svadbe i neka proslava, pa je naručila gospođe od jutra. Sjeo sam na onaj stolac i čekao dok je naplaćivala posljednjoj mušteriji, a onda uzela onaj prekrivač i prekrila mi gornji dio skroz do koljena i upitala:

– Kako ćemo danas Igore? -stajala je podbočivši se rukama dok me gledala preko ogledala.
– Danas bi mogli malo mašinicom sa strane, a da mi gore napraviš frizuru, onako malo na stranu -govorio sam i ja gledajući ju u ogledalu.
– Onda se zavali i da krenemo, dug je bio dan.. -rekla je i nasmiješila se, pa krenula sa šišanjem.

Opustio sam se i uživao u njenim dodirima na mojoj glavi i vratu, a promatrao sam ju u ogledalu. Povremeno bi se sa sisama ili nogama naslonila na mene i ja sam osjećao kako mi se kurac počinje dizati. Ovaj put sam se prepustio, pa šta bude biti će. Ionako sam na sebi imao komotne bermude kao donji dio trenirke i bokserice, te se uskoro kurac napeo sasvim solidno, ali se još nije vidio ispod onog ogrtača. Za to vrijeme je Sara radila svoje, a kako sam šutio samo je u jednom trenutku upitala:

Pročitaj i ovo:   Usamljena udata dama razvaljena od mladog momka

– Si živ?
– Jesam, jesam.. samo uživam.. -tiho sam rekao, a ona me pogledala preko ogledala i upitala.
– U čemu uživaš? -i nastavila sa šišanjem.
– Paaa.. u tvojim dodirima, mirisu i tebi općenito.. -tiho sam rekao, a onda uhvatio njen pogled u ogledalu i učinilo mi se da se nasmiješila, ali nije ništa rekla, već je nastavila sa poslom.

Kad me ošišala očistila me od onih sitnih dlačica po vratu i krenula sa izradom frizure nakon dogovora da stavi gel umjesto ulja. Lakše ga je isprati poslije. Složivši mi frizuru odvezala je onaj prekrivač u ugledala moj dignuti kurac. Točnije šator na mojim bermudama. Pogledala me u ogledalu, nasmijala se i rekla:

– Stvarno? ? -na što sam samo potvrdno kimnuo glavom, a ona je odložila ogrtač na vješalicu i otišla do vrata i zaključala ih, pa došla do mene i upitala- Zar ti se stvarno digao na mene?
– A na koga bi drugog? -uzvratio sam pitanjem, pa nastavio priznavši kako sam napaljen na nju- Već mjesecima drkam na tebe..
– Koji si ti.. -započela je pogledavši me zapanjeno, jer definitivno nije to očekivala od mene, a ni sljedeće.

Privukao sam ju na sebe, jer sam još uvijek sjedio u onoj stolici, pa se sjela na moj kurac i mogla ga je lijepo osjetiti na svojoj guzi, a ona je samo ciknula. Međutim, ne za dugo, jer sam ju privukao na poljubac i začepio joj usta. Za to vrijeme moja ruka je krenula na njene sise i sad ih mijesila. Nije se baš nešto bunila. Dapače, bacila mi se u zagrljaj i sad smo se ljubili dok je jedna moja ruka milovala i mijesila njene sise kojih je bila puna šaka, a onda niz njen trbuh do uskih traperica i između nogu, a ona ih je spremno raširila. Milovao sam joj picu preko traperica, a ona se samo malo meškoljila na mom tvrdom kurcu, da bi se onda malo podigla i odvezala mi bermude, pa ih uz moju pomoć povukla na niže, da bi ugledala moj kurac kako viri mokrog glavića iz proreza bokserica. Zatim ga je iskoprcala iz bokserica i iznenadila se njegovim dimenzijama. Malo ga je ogledavala i opipavala, a onda samo tiho rekla:

– Ovakvog još nisam vidjela.. -nakon toga više nije pričala već se bacila na lizanje mog kurca.

Oblizala je dobro moj mokri glavić, pa niz njega do jaja, a onda natrag. Drkala ga je i pušila istovremeno, a drugom bi malo jaja podigla i grebla po njima. S obzirom da sam već dugo bio napet znao sam da neću moći dugo, pa sam joj to i rekao, a ona se samo nasmijala i rekla nešto u stilu ‘Samo ti daj’, pa je nastavila sa pušenjem i nakon dvije minute sam se praznio u njena usta. Gutala je sve bez problema, pa nastavila sa drkanjem, a onda se uspravila i skinula majicu ispod koje sam ugledao crni grudnjak koji je pridržavao njene dvije lopte. A onda je i on nestao, pa sam ugledao dvije bijele lopte sa tamnim aureolama iz kojih su stršale dvije tvrde bradavice poput lješnjaka. Vidjeli su se tragovi sunčanja, ali mi definitivno nisu odvlačili pažnju, jer je upravo skinula traperice i sa njima crne tangice, te sam i tu ugledao tragove sunčanja, ali i otpuno izbrijan brežuljak iznad njene pice. Imala je velike usmine i malo si je trljala klit dok mi je prilazila, a ja si drkao kurac u onoj stolici iz koje se još nisam maknuo. Opkoračila me i prebacila jednu nogu preko oslonca za ruku, pa se uz pomoć naslona podigla te i drugu prebacila, a onda se spustila polako prema mom kurcu. Malo se micala iznad njega, te raširila usmine i polako je moj glavić ušao u njenu mokru picu, a onda se samo malo podizala i spuštala samo po glaviću, da bi se onda samo spustila do kraja na njega.

Pročitaj i ovo:   Obožavam kurac u ustima, gutam mu ga kompletnog

To je izazvalo glasan uzdah i jecaj s njene strane jer se malo precijenila u širini svoje pice u odnosu na moj kurac. Malo se smirila oslonivši se sisama na mene, a onda nastavila sa podizanjem i spuštanjem niz njega. Pomagao sam joj podižući njenu guzu u ritmu njenog nabijanja na moj kurac, a ona me za to vrijeme ljubila oslonjena na naslon stolice. Jebali smo se tako nekih pet minuta, a onda sam predložio da promjenimo pozu, što je oduševljeno prihvatila. Sad se ona naslonila na stolicu, a ja sam stao iza nje i počeo se zabijati u njenu picu svom snagom. Pljeskala je njena guza po mojim preponama, a ja sam ju čvrsto držao za bokove i zabijao joj ga do bolnih jaja. Stenjala je sve glasnije dok sam joj bušio picu, a onda je uz prigušeni vrisak svršila i iz njene pice je krenuo mlaz sokova koji su zalili moja jaja i njene butine, a ja ga nastavio zabijati još neko vrijeme, te ga izvukao i onda nju posjeo na stolicu, te joj ga izdrkao na one njene lopte. Malo joj je završilo i na bradi, ali nije mi zamjerila. Sperma se cijedila niz njen vrat između sisa, a ona ju je prstima skupljala i oblizivala ih. Ja sam se zavalio u drugu stolicu i bio nekako sretno umoran, jer sam ju napokon pojebao, ali me je nekako privlačila na još. Uto me trgnula pitanjem:

– Šta radiš sutra navečer?
– Ništa posebno.. zašto?
– Mogli bi negdje izaći? -pogledala me znatiželjno.
– Mogli bi.. -rekao sam i dodao- .. negdje na piće ili u neki klub?
– Svejedno.. samo da izađemo.. -rekla je slegnuvši ramenima.
– OK, onda te nazovem da se dogovorimo?
– Može, radim do podne, pa sam poslije slobodna..

Nakon toga smo se sredili i ja sam već krenuo kad me zaustavila i dala mi broj mobitela. Samo sam se nacerio, a ona se nasmijala, pa sam otišao.

I izašli smo van, i tu subotu, baš kao i narednu godinu skoro svaku večer, a sad nakon godinu dana je u drugom stanju i planiramo svadbu. Tko bi rekao?

(Pogledano 4.950 puta, 2 puta danas)