Drugarica se zvala Maja, manjeg rasta ali sa tako dobrim telom, Ahh ta Maja, celo detinjstvo sam proveo sa njom iako je bila starija 3 godine. Proziveo sam sa njom sve i svašta, uvek se prema meni odnosila kao sestra a i ja prema njoj kao brat.

Ta razlika u godinama nije bila nikakva prepreka u nasem druzenju sve dok ona nije napunila 18.godina. Počela je da stiče nova prijateljstva a mene je zapostavljala.Vec tada se razvila u devojku koju je hteo ceo grad. Niska rastom ali imala je brutalnu guzu i velike grudi kao i crn ten čime je bila još seksipilnija. Naravno imala je tanak struk jer smo zajedno trenirali u teretani. Maja je bila san svakog tinejdžera. I tako prosle su 3 godine moje muke i patnje za Majom, naravno ja sam sve to vešto prikrivao. Na dan mog 18.rodjendana ja sam skupio hrabrosti da je poljubim. I to tako što sam je odveo u vožnju da gledamo zalazak sunca, bili smo sami u kolima, ja sam se dugo kanio da je poljubim i dok mi je ona nešto pričala ja sam je poljubio u usta.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Ona je samo nastavila i odjednom je bila u mom naručju, devojka mojih snova mi je u krilu, ja sam od uzbuđenja svršio u gaćama. Polako je počela da se skida i odjednom su se grudi koje sam toliko želeo našle ispred mene. Ja naravno nevin i neiskusan sam samo gledao ona mi je rekla da mogu da ih nežno grickam, dok me je ona lagano skidala. Skinula mi je pantalone, tu ju je čekalo iznenađenje u vidu velike batine od 20+cm prosto je bila zaprepašćena. Ali joj se svidelo to sto vidi. Brzo je skinula svoje pantalone i tangice, i pojavila se njena glatka pica kojom sam ja bio fasciniran. Rekla mi je da se spustim i olizem joj sokove sa pice, kada sam to uradio počeli smo da se ljubimo i ona je sve svoje sokove pokupila.Sela me je u položaj i počela se prvo polako nabijati a zatim sve jače i jače. Počela je enormno da svršava a i ja sam bio pri kraju. Ona je to osetila i odgurnula se od mene i pocela da drka sve dok joj nisam svrsio po grudima. Zatim smo ležali tako sat vremena i pričali o tome kako smo ovo jedva čekali ali je ona uvek mene čekala na prvi potez. Tako smo nastavili našu romansu godinu i po dana, sve dok ja nisam otišao na fakultet. I sada kada dođem u rodni grad obavezno se čujemo i vidimo.

(Pogledano 3.844 puta, 1 puta danas)
Pročitaj i ovo:   Kada Ena kaže ne, misli na da