Evo poslije dužeg vremena razmišljanja i čitanja svakakvih incest priča odlučio sam i ja da napišem svoju, može se reći i životnu priču, jer je to stvarno nešto posebno.

Sada imam 28 godina, kao i moja sestra od tetke. Mada je sve počelo jako davno. Kao i sva djeca bili smo jako radoznali, samo što je naša radoznalost prevazilazila neke granice, i da li je u pitanju krv, geni, ili je to pak normalno, rano smo počeli da se zanimamo i za druge stvari osim igračaka. Počelo je sa pokazivanjem “piše”, pipkanjem prstićima, maženjem. Kako nismo živjeli u istom gradu, tako su i naše igrice bile rijetke, ali su se ponavljale kad god smo imali prilike, po raznim podrumima, ostavama, ma svuda.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Već sa nekih 15 godina sestra je počela to da izbjegava, vjerovatno iz razloga što je postala zrelija u odnosu na mene, i ako smo isto godište, ona fora sa brzim sazrijevanjem djevojaka, a vjerovatno i zato što je počela da izlazi sa momcima sa kojima se mogla opustiti skroz. Bez obzira na to ostali smo bliski i manje više sam znao, ili bar mogao zaključiti, a po nekad i čuti (od momaka u mom naselju, jer je često dolazila kod nas) da je počela da se seksa. Znao sam da je kao izlazila sa dva momka iz mojeg kvarta, a kad bi je pitao da li su spavali negirala bi, ali je postalo sve jasno…

seka voli seks!

Pošto je bila jako seksi, izazovna, ovako smeđa, malih tvrdih sisa, podignutog dupeta, mada malo mršavija, visine oko 175, i ja sam dobio želju da je jebem. Obično bi dolazila ljeti, ili bi ja odlazio kod njih ljeti, jer živi na moru, i mogao sam da uživam u njenoj ljepoti, a kako su se nastavile igrice na moju incijativu, samo ovaj put više onako da je ja malo spopadam, mogao sam je često vidjeti golu ili kad joj odvežem kupaći, ili kad joj “uletim” u kupatilo ili sobu, i zaista sam uživao u tome.

Prelomni trenutak se desio kad smo imali nešto preko 16 godina. Vikend kao svaki drugi, mi odlazimo kod rođaka na dva tri dana, i ništa ne sluti da se mogu moje želje ispuniti. Mada iskreno, nisam bio ni optrećen time, samo onako s vremena na vrijeme kad smo sami pa se pojavi želja da je malo izvatam ili vidim golu. Tako je i ovaj put bilo, ali jedan poziv mijenja sve. Ovaj put je bio poziv od nekog rođaka, i kapiram da roditelji moji i njeni moraju ići negdje i ostajemo sami u kući. Samo što su otišli naši, dolazi njena neka drugarica i počinje moje najduže iščekivanje.

Pročitaj i ovo:   Avantura sa bratom od tetke

Drugarica jako dosadna, dosadno veče, a meni jako jako dugo, i nisam mogao dočekati da ode pa da pokušam ostvari svoje želje. Ona odlazi kasno baš, i ja više smoren od neke dosadne priče i skoro izgubio volju jer je seka u međuvremenu namjestila dva kreveta, iako je bio jedan veliki francuski u istoj sobi i u koji sam ja polagao sve moguće nade u smislu da ćemo tu spavati zajedno. Shvatio sam da je seka pomalo nezainteresovana za naše igrice i gubio sam volju. Ipak, da li je to namjerno uradila ili slučajno, nikad neću saznati, dešava se preokret po pitanju ko će prvi da se tušira, ja ili ona. Odgovorio sam da ću ja, jer bih tako imao prednost da se mogu pripremiti dok se ona istušira a možda i izađe gola. Ja sam to obavio na brzinu, i sad sam čekao da ona izađe.

Ja u boksericama se šetam po sobi i čekam. Izlazi seka u bade mantilu koji nije bio ni dobro zavezan i mogao sam vidjeti da nema brus, ostalo ne, ali sam imao želju da saznam. Prošla je pored mene prema ladici sa vešom. Morao sam saznati da li ima gaćice ili ih je tek planirala obući. Uhvatio sam je za struk, prikuvao k sebi i počeo joj pričati kako predobro izgleda, kako je jako seksi, jebozovna … Bila je zbunjena, bar je tako izgledalo, i pokušala se otrgnuti. Pošto sam znao iz priče njene da je kraj onog trenutka kad joj se prstići nađu u pički, to mi je bio i cilj. Naravno, nije imala gaćice. Malo smo se počeli tu napinjati, ona se nećka, ja kao daj malo da se igramo, padosmo na krevet, bade mantil se podiže i sad mi je ostalo bilo samo da joj prst zavučem polagano. To sam uradio i nećkanju je bio kraj. Sada je seka bila ta koja je preuzela inicijativu, i moglo se sad čuti poslije onog nemoj…, tooo jače! Ovlažila je i ja sam kao jako neiskusan, i nevin do tada jedva čekao da skinem bokserice i da skočim na nju. To sam i uradio, i navalio onako jakoo, toliko jako da sam za malo svršio u nju.

Pročitaj i ovo:   Seks sa profesoricom iz matematike

Ipak, uspio sam se zaustaviti i samo se baciti pored nje i nisam je smio ni pipnuti jer bih odmah svršio, a to bi bilo zaista loše, seks koji bi trajao tri minuta. Seka iskusnija od mene, nije htjela da se tu završi, uhvatila ga je rukom i počela drkati, čak ga je i liznula i stavila u usta. Ja sam samo ležao nepomičan i prepustio sam joj se. U sledećem trenutku je već bila na meni, stavila ga je u pičku i počela jahati. Tad sam čuo rečenicu koju nikad neću zaboraviti – “Kad sam gore postpuno poludim”. I zaista je bilo tako.

Jako se nabijala kao da joj je to poslednji seks i grebala me je noktima po grudima. Da li stalno tako radi ili ju je palilo što sam joj brat, nisam znao, ali da je seksi i vatrena to je. Izdržao sam ne više od 10 minuta, i opet za malo svršavanje u nju, ipak, uhvatio sam je za kukove i podigao sa njega i srećom, svršio svuda, i po sebi i po njoj i okolo.

Ja sam bio prezadovoljan, prvi seks, i još sam ispunio jednu želju iz djetinjstva, i još svršio. Za seku nisam bio baš siguran da je bila srećna, mislim da je htjela još, ali meni je tada bilo dovoljno, i previše.

Ustala se, otišla opet na tuširanje i izašla je sa gaćicama na sebi (znači mogla ih je i prvi put obući), i otišla bez riječi u svoj krevet! Ja sam ostao nepomičan još neko vrijeme i presabirao misli sa osmjehom na licu.

(Pogledano 7.492 puta, 1 puta danas)