Sa Damirom sam deset godina u braku. Ali naš seksualni život je postao monoton. Moj muž dođe sa posla posle ponoći, ja već spavam. On me probudi, legne na mene i odradi svoj deo. Pokušavali smo i više puta razgovarati o tome, ali on govori kako je umoran, kako nema snage bla bla bla…

Svakim danom sam sve vise želela da ga prevarim. Nisam želela da ga povredim jer smo vec toliko dugo u braku, ali jedna žena ima svoje potrebe. Imala sam neku sumnju da on mene vara. Često je na poslovnim putovanjima i sumnjam da on boravi sam. I ne bih se ni ljutila da me on prevari jer i ja sama često svoju mačkicu obrađujem, maštajući kako me razvaljuju napaljeni mladi momci.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Jednog dana zvao me moj prijatelj iz srednje skole na kaficu. Bio je dobar prijatelj i sa njim sam o svemu i svačemu razgovarala. Pa sam mu se poverila tog dana kako mi nedostaje dobra jebačina. Odjednom mi se približio i rekao da me on od kako se poznajemo potajno priželjkuje i uvek je spreman da mi učini svaku uslugu pa i tu da me… zadovolji.

U prvom trenutku nisam znala šta da kazem. Da li da pristanem na njegovu ponudu ili da ljutito izađem iz njegovog stana. Ali nijedna reč mi nije mogla više proći kroz usta. Sama pomisao da me neko drugi nakon deset godina braka zadovoljava me je palila. Glupo je bilo što sam tog popodneva obukla minić bez čarapica.

Već sam osetila njegovu ruku na svojim grudima. Zatvorila sam oči. Osećaj je bio sjajan. Mazio ih je i stiskao, a zatim me je počeo ljubiti. Postala sam potpuno napaljena i bila sam spremna dati mu mačkicu po svaku cenu u tom trenutku. Ubrzo sam ostala bez bretelica, a zatim bez grudnjaka. Alapljivo mi je skinuo suknjicu i ostala sam u belim čipkastim gaćicama, vlažna i gola.

Pročitaj i ovo:   Dever mi je bolji od muža

On je legao na kauč, a ja sam mu odkopčala šlic i izvadila na moje iznenađenje, poprilično dobar komad. Jedva sam dočekala da ga stavim usta. Lizala sam ga i gledala mu u oči. Pušila sam ga krajnje profesionalno, zagrcivala se i pokušavala da ga celog progutam. Brzo sam skinula gaćice i primakla sam svoju mačkicu do njegove kite. Držala sam ga u ruci krutog i lagano ga sebi stavila u mačkicu.

Veoma sam ga dobro primila. Počela sam da ga jašem i da se nabijam. On me je ležeći uhvatio za kukove i počeo me nabijati u zrak. Tu sam i počela svršavati. Kakav lep osećaj, nakon toliko meseci bez orgazma, moj prijatelj iz škole me je zadovoljio.

Sada sam ja legla. On je kleknuo i kolenima uhvatio moju glavu. Gledala sam mu u oči, a zatim u kitu. Brzo ga je obrađivao i odjednom su me spopali mlazovi njegovih sokova. Držala sam širom otvorena usta i pokušala nešto i da uhvatim.

Kasnije sam to otišla sve da isperem, pošto se nisam navikla da gutam. On je to razumeo. Kasnije nismo puno progovarali. Mene je nekako bilo stid ipak mi je to bio dugogodišnji prijatelj, ali ovo iskustvo nikada necu zaboraviti. Niko neće ni saznati za ovo, a ja sam otišla zadovoljna i umorna kući od silne jebačine… A ko će znati, možda budem ovo jednog dana i ponovila…

(Pogledano 11.041 puta, 1 puta danas)