Desilo se pre nekoliko nedelja. Do moje kuce zivi moja tetka sa njene dve preljepe cerke. Jedan dan kad sam ustao i zazvoni telefon i kad vidim moja tetka zove i krenem slusalicu kaze mi tetka da idem kod nje da vidim sta je sa racunarom i ja naravno kazem da idem za 5minuta. Moja tetka je jako prezgodna milfica ima 36 godina. Njenu guzu je jako dobra a te sise sto ih ima su jako goleme i odavno palim se mnogo na nju a svaki put kad dodje u mojoj kuci moram icu i wc i izdrkati ga. Njene dve cerke 17g i 18g su jako zgodne djevojke i odavno sam zeleo da ih pojebem ali nisam imao priliku.

Obukao sam sa i otisao kod tetke sa vidim sta je problem sa racunarom . Zazvonim na zvono i otvara mi tetka u tesnim helankama i tesnu bluzicu i polubilja me u obraz i kaze pa gde si ti nismo se videlo odavno , uzvracaam poljubac i kazem tetka gde je taj racunar da vidim sta je problem pa onda cemo razgovarati. Islo smo u sobi gde je bio racunar i vidim odma sta je problem ali ali nekako mi je bilo sumljivo jer nije moglo se samo pokvariti. I kao da nisam znao sta je problem kazem tetki da vidimo sta je problem i onda kazem svojoj tetki sta je problem i kad se okrenem vidim moju tetku svukla se i ceka me na krevetu. Rekla mi je pa ja sam namerno uradila to samo da dodjes ti ,onda kaze mi pa mislis ti da ja sam slepa da nevidim kad svaki put dodjem kod vas ti odma ides u wc da drkas na svoju tetku , ja kazem pa sta da radim kad imam tako zgodnu tetku koja lici kao neka milfara iz pornicima.

Kurac mi se digao za sekund i moja tetka kaze pa sta cekas dodji vamo zadovolji svoju tetku sa taj tvoj ljepi kurac , nisam cekao ni sekund svukao sam se i otisao na krevetu i pozeo lizati tetkinu pickicu. Posle 3 minuta kaze mi tetka lezi tu i uhvatila mi je kurac i pocela ga lizati i drkati i kaze jaoo sta ljep kurac imas.

Ustala je moja tetka i namestila se i rekla mi hajde sine sta cekas dojdi pojebi svoju ljepu tetku stavi taj kurac u mojoj vreloj picku. Poceo sam je jebati i ubrzavao tempo a moja tetka pocela govoriti hajde izjebi svoju tetku a a a a a tako sine tako jacee jaceee molim te jacee . Jebao sam je nekoliko minuta tako i kad sam reko svoju tetku da cu svrsiti rekla mi je hocu te u sebi svrsi u svoju tetku i onda poceo svrsavati napunio sam je celu i rekao sam ispunio mi se sam i onda tetka uzvraca mi pa naravno sine ja cu da te naucim sve.

Onda smo se istusirali , sredili racunar i smo seli da pijemo kafu i tad su dosli moje rodjakinje bili su preljepo obucenu i sjeli su tu sa nama . Tetka je izasla i pozovila stariju cerku jer su imali posla a ja sam ostao sa mladjoj rodjakinju koja je bila jako zgodna i bila je nevina jos. Poceli smo neki razgovori i ja malo po malo prisao nju i poceo sam je ljubiti a ona je bezala ali bio sam uporan i onda ona je zelela vise , poceli smo se dodirivati i polako skinuli odecu ali jednom trenutku ona je zastala i rekla ne ali rekao sam nema nazad sada idemo do kraja i rekla je ona dobro onda daj mi taj kurac zeljna sam jako . I tako pocela je lizati kurac onda sam je bacio na krevet i poceo lizaci njenu vrelu picku koja jos je bila nevina ali jako je zelela da skine nevinost , nekoliko minuta kasnije rekla mi je ajde molim te nemogu vise cekati stavi ga skini mi nevinost , polako sum usao unutra i vodilo se na njeno lice da je boli mnogo ali rekla je onda glasno hajde brzee nije mi trebalo mnogu poceo sam je jebati brze i brze i pocela je jako stenjati a onda na vratima pojavili su se moja tetka i njena starija cerka . Njena starija cerka gledala je kako da je videla duh a moja tetka pocela je dodirivat po cjelom telu i onda se moja rodjakinja opustila i dosla i izvadila kurac i sestrine picke i pocela pusiti ga nije ga ostala cjeli 5 minuta. Onda je legnula na krevetu rasirila noge i rekla mi je nemoj se stiditi jos mene nisi jebao a sada ti je dosao red mene da jebes dodji ovamo i poslusao sam je poceo sam je jako brzo jebavati pocela je vikatii To To tako radi me jos brze jos , nisam smanjio tempo jos brzije sam je jebavao a tetka je gledala kako jebem njenu cerku. Rekao sam da cu svrsiti i dosli su sve tri i iscjedili su sme do poslenje kapi. Otisli smo onda se iskupati i zatim smo seli i pricali kako nam je bilo.

(Pogledano 13.733 puta, 1 puta danas)