Nikad mi nije išla matematika, a u tim danima srednje škole još i manje. Nebitno sa tog aspekta, obožavao sam satove matematike iz jednog drugog razloga. Zbog profesorice Maje. Bila je prezgodna milfača i plavuša sa uvijek svezanim repom, visoka, utegnuta u uske helanke, sa nekim ružičastim ružom kojeg je uvijek nosila. To je učinilo nelogičan predmet itekako logičnim izborom za ostati na satu bez obzira jel test ili ne. Jedinice me nisu spriječile iako sam ih redovno dobijao. A redovno smo i frendovi i ja drkali na nju i raspravljali koji bi je gdje, da li na perilici, frižideru ili stolu, uglavnom shvaćate poantu. Ništa, bio je kraj četvrtog razreda, imao sam užasne ocjene, trebao sam pasti, bla, bla. Poslije jednog od poslijenjih satova Maja mi je prišla, pretežno su ocjene svih nas bile ustanovljena. Obratila mi se nekim čudnim tonom:

– Tebi trebaju instrukcije mali.
– Budem to ja sam riješio ne brinite.
– Kako da ne brinem. Ti si mi jedan od omiljenih učenika znaš?

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Napalio sam se na riječ mali i na tu njenu drugu izgovorenu rečenicu. Razgovarali smo, bio sam uštogljen da bi ona naposljetku predložila da te večeri dođem kod nje na privatne instrukcije. Bilo me je strah pogotovo kad je rekla da joj muža nema doma, na putu je. Ali iskreno isto tako nisam bio lud da dobijem pa sam pristao. Što bude bit će. Ionako je sad gotovo. Sa druge strane bi moglo biti ostvarenje dugo sanjanog sna. Došao sam taj dan kući, razmišljao o svemu, jeo i sredio se da bi se uputio ga njenoj kući oko 20:00 h. Kad sam stigao na adresu ona mi je otvorila identično obučena, helanke u kojoj joj se dupe ocrtavalo, onaj ruž sa kojim sam toliko puta maštao kako je žvalim, itd. Progutao sam knedlu, Maja mi je rekla da uđem i da se ničega ne bojim zbog čega sam se zacrvenio. Izvadio sam bilježnicu, izdiktirala mi je zadatak koji sam radio čitavih 45 minuta. Taman kad sam pomislio da je sve to samo u mojoj glavi Maja je i progovorila:

Pročitaj i ovo:   Seks sa parom u Beču

– Ne ide to ti to očito.
– Malo preočito. Ništa ne znam, a koliko je prošlo.
– Čitav sat čini se. Mada možda imaš neke druge kvalitete.

Opet su mi misle otišle na to kako ću je možda jebati. Sumnje su se obistinile kad je rekla aj dođi ovamo. Povukla me je za lijevi rukav, tako teglila skroz do svoje sobu koju je kad smo ušli zaključala za sobom. Čisto da ne bude nekih ne predviđenih okolnosti.

– Profesorice.. .
– Začepi i poljubi me.

E jebiga. Nema povratka, ali hoću. Naravno da hoću. Ljubila me je kao prvakinja, meni se digao kurac, a njen ruž i jezik su me dovodili do ludila u tih par minuta žvaljenja koje je postajalo sve intenzivnije. Tako je suptilna i tako zna znanje, a jojj! Tad me je gurnula na krevet, ja nisam vjerovao što mi se događa i što doživljavam čovječe. Nije se skidala nego me je u tim helankama zajašila i to tako da se njena pička pokrivena sa toliko robe drljala od moj kurac, također obučen. To se zove dry humping. Iako je sjedila na mom kurcu sagnula se i šapnula mi kako je odavno palim i kako joj je to fetiš barem jedno vrijeme dok se ne stvori želja za divljačkim seksom. Prepustio sam se, skakala je po meni, povremeno bi se spustila i zažvalila me i to je to. Pola sata se drljala pičkom, a još smo obučeni. To je tako prijatno, nezaboravno, uffff! Povremeno bi zastenjala i kao kod ljubljenja jačina trljanja se pojačala. Njene noge u crnim helankama su me tolikom brzinom počele pomjerati da sam i sam morao stenjati. Malo mi je falilo da svršim kad je sišla sa mene. Bio sam tek zagrijan, tražio sam još kao i ona. Ustao sam, nastavili smo se ljubiti u usta i životinjski skidat robu jedno sa drugog. Tad smo se opet doveli u cowgirl poziciju samo ovaj put goli. Tad je počela govoriti ahh, ahhh, ahhhh, ma to, ma samo to, jače, najjače, razvali me da si ne znam ime, željna sam ovoga odavno, deri, deri, deri, deri, ahhhhhh! ! Okrenuo sam je, išao klasično jebati kad je zaustavila i počela pušiti sa onim svojim mednim ustima. Prevješto je izgledala. U tom trenutku sam je digao i odnjeo do WC-a gdje sam sjeo na WC školjku, a ona se odozgo nabijala na mene. Sve isto, opet je išlo stenjanje samo se meni kurac napunio da sam ga morao isprazniti. Ona je sišla da ne bude kasnije nešto zbog čega ćemo se hvatati za glavu. Svršio sam negdje sa strane. Tad je vratila tamo na isti način – tegleći me za ruku. Legla je i izgovorila sad me jebi kako znaš. Klasino sam to i radio oko 15-tak minuta i opet svršio. Ona je odmarala i uživala, dahtala i vrištala. Sreća da je kuća, a ne stan jer susjeda toliko nema. Još jednom sam svršio u stranu, Maja je na sebe vratila helanke. Ja gaće, legla je na mene da su nam se one stvaru i ovaj put obučene dodirivale bez ikakvih pokreta. I to nije loš osjećaj. I tako smo samo ležali. Rekla mi je da očekuje nastavak, a ja njoj da će ga dobiti. I dobila ga je kasnije te večeri. Tako sve do jutra. Jebanje pa odmor, jebanje pa odmor. Ujutru me je poljubila ono baš strastveno i ja sam otišao. To i dan danas traje. I dan danas se jebem sa profesoricom Majom koja mi je poklonila dvicu iz matematike jer sam prema njenim riječima zaslužio. Bit će još priča o njoj, ne sumnjajte.

(Pogledano 1.958 puta, 1 puta danas)