Stiglo je proljeće u moj kraj priroda se budi dani su sve topliji puni sunca i to odmah kod mene izaziva veliku energiju i oslobađa mi put da ne kar*m samo u kući već i da iskoristim i majku prirodu.

Sa par svojih drugara dogovorio sam se da za vikend idemo na neki mini izlet u prirodu. Moj prijedlog je bio da idemo kod mene na vikendicu tu je baš nekako gotiva mirno tišina, što su oni i prihvatili.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Odmah prilikom dogovora insistirao sam da tu bude i nekih naših dobrih drugarica jer nisam duži period karao pa sam malo zapekao i red je bio da umočim nakon duže pauze.

Vodila se polemika oko toga koga bi to mi mogli zvati. Poznavao sam njih jako dosta koje vole kitu i mogle bi da se je*u 24 sata, jednostavno cure ne puše kur*c nego ga srću. Odmah sam uzeo telefon u ruke i prešao na posao. Zvao sam par njih i sve su prihvatile da dođu.

Subota je jutro baš onako fino sve je spremno za polazak svi smo na okupu i vrijeme je da se krene… Uzeo sam kombi od ćaleta pošto nas je bilo 8 nismo mogli svi u auto da stanemo i krenuli smo… Pošto je bilo veoma vruće sve su skoro došle polu gole što se nama jako sviđalo olakšat će nam posao prilikom skidanja… Sa mnom naprijed je sjedila najzgodnija pič*a kvarta. Ispod mini suknje je sjevao pič*ć, jedva sam se kontrolisao da vozim. Kod nje sam vidio da ona nešto smjera pa je ubrzo prešla na stvar.

Pročitaj i ovo:   Poruka od facebook prijateljice : 'Da li me želiš jebati?'

Dok sam vozio otkopčavala mi je šlic i polako pustila moju zvijer na slobodu. Bio je jako tvrd napaljen ali sam joj rekao da polako puši i da se kontroliše jer ipak vozim izginut ćemo svi ako ne bude slušala… Krenula je a ja sam bio na sedmom nebuu izgubio sam taj osjećaj jer dugo mi neka treba nije pušila ki*u i dugo nisam bio karao, može se reći da sam ispao iz forme. Pušila je pušila tako 10-15 min i rekao sam joj da stane jer mi se ubrzo svršavalo a u ćaletovom smo kombiju ne bih tu da pravim nerede. Rekao sam joj da ću je na vikendici pocjepati da neće moći hodati par dana na šta se ona nasmijala i odgovorila jedva čekam da stignemo. Ostala raja u kombiju nas je gledala i smijala se koliko smo ludi. Napokon stigli smo toliko sam bio napaljen da nisam mogao da čekam odmah sam je uhvatio za njenu mekanu rukicu i odveo je u sobicu koja nije bila baš nešto u najboljem stanju škripali su podovi od daski je sve biloo. Svukla mi je gaće i nastavila da puši jakoo brzo, žestoki tempo. Gurao sam joj svoj pen*s do kraja, balila je pljuvačku počela se gušiti ali ja ga nisam vadio. Pošto je imala na sebi samo suknjicu olakšala mi je posao skidanja svukao sam a ispod nije bilo ni gaćica pič*a je sjevnula bože, srce mi ubrzalo rad za 300, oborio sam je na krevet i počeo kliću da joj ližem diram palim je, uzdisala jee ahhh ahhh tako takoo.

Vrijeme je bilo i da se ubaci u njenu pi*u moja zvijer. Odmah sam krenuo žestoko jaki tempo karanja želio sam da svršim u nju da je napunim do kraja, ali nije mi dopustila tako da nisam dugo karao i ubrzo sam svršio ali ne u njenu macu. Izvadio sam ga na vrijeme samo kako ne znam ni ja sam jer sam bio veoma napaljen. Još mi ga je malo pušila onakvog mlitavog i otišli smo da se tušnem. Jelo je u to vrijeme bilo gotovo dok smo se mi tuširali i karali ostala raja je bila vrijedna. Kasnije smo nas dvoje sišli na prvi sprat, ležali gledali film, a na gornjem spratu su se čule orgije karanja mojih drugara nad ostalim frendicama. U jednom trenutku sam pomislio da će pod da propadne i onako je bio u lošem stanju.

(Pogledano 4.025 puta, 1 puta danas)