Imam 25 godina i volim milfare da jebem. Treniram redovno, 3 puta sedmično u teretani. Kao sto svi znaju tamo dolaze najbolje trebe. Mlade, zgodne, savršene. Al mene takve baš i ne zanimaju, a volim one ne savršene, sa kojom kilom viška, sa stomačićem, sa celulitom na ogromnom dupetu. Da, ja volim milfare. Jebezovne mame preko 35 godina. Kada sam u teretani samo takve tražim.

I upravo takvu sam i našao.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Jednog dana sam došao u teretanu i primijetio sam na steperu kako vježba treba srednjih godina. Odma mi je zapela za oko. Crnka, visoka i sa ogromnim dupetom koje se oslikavalo kroz crnu trenerku koju je nosila. Pomislio sam u sebi da je moram jebat. Dok sam vježbao nisam skidao pogled sa nje. A ni ona nije bila ravnodušna. Malo, malo uzvratila bi mi pogled. Primijetio sam da ne zna šta će sa sobom, nema nikakav plan vježbanja, i samo joj je bitno da ostane tu sto duže. Al i pored toga se nisam usudio da joj priđem.

Pomislio sam da ako sutra dođe, idem u akciju.Znači da mi je sudjena. Sutra dan sam opet u isto vrijeme došao u teretanu. Nje nije bilo tu. Pomisli, jebaji ga, sigurno nije ni dolazila zbog toga. Ostao sam da vježbam jos sat vremena i bilo je vrijeme da idem kući. Kako sam se pripremao za odlazak čuo sam da neko novi ulazi. Okrenuo sam se, da bila to ona. Njen pogled je bio usmjeren pravo u mene. Naravno da je to značilo da ostajem. Pa izmislit ću neke vježbe. Presvukla se u svlačionici, i silazila polako dole. I dalje je gledala pravo u mene. Otišla je da vježba. Posle nekog vremenena sam joj prišao.

Pročitaj i ovo:   Nevina sam i želim da mi ti budeš prvi

-Upitao je:”Ćao, trebali ti pomoć”?

-Tiho mi je prošaputala:”Daj ne pravi se fin, znam da me želiš jebat”.

Iznenadila me je direktnošću, ali mi je bilo drago da se ne moram vise truditi.

– Rekao sam joj:”Idem ja gore u žensku svlačionicu, a ti dođi zamnom”.

Za pet minuta bila je i ona gore. Ja sam je čekao pod tušem, go. Uzbuđivalo me je to sto može ući još neka ženska i zateći nas. Odmah je se bacila na posao. Lagano mi je počela da ga puši. Bila je nevjerovatna. Nisam mogao dugo izdržati. Želio sam je vidjeti golu. Skinuo sam joj trenerku, i ugledao njenu sveze obrijanu vlažnu pičkicu. Izgleda da je se i ona pripremala za ovo. Počeo sam joj lizat klitoris. I to ju je jako uzbuđivalo.

-Rekla mi je:”Stavi mi ga, želim da ga osjetim”.

Rado sam je poslušao. Stavio sam joj ga, i lgano je jebavao.

– Rekla mi je:”Nemoj molim te svršiti u meni”.

-Na što sam joj odgovorio:”Ne brini, ako ostaneš trudna, ženim te”.

Ona je se nasmijala, i prepustila uživanju. Moja muda su pljeskala njene guzove. Ali nisam mogao još dugo izdržati. Svršio sam u njoj. Vrela sperma je kapala iz njene vrele i pohotne pičke. Brzo sam se istuširao, i krenuo kući.

-Na odlasku sam joj rekao:”Nadam se da ćeš doći opet”.

-Samo je se nasmiješila, i rekla:”Sutra je anal.

Na izlazu, gazdi je bilo čudno što sam tako dugo ostao.Ali mene nije bilo briga. Jebo sam je.
Sutra sam opet došao u isto vrijeme. Ona me je čekala pred teretanom.

-Rekla mi je:”Dosta smo se jebavali u teretani, idemo do mene”.

Pročitaj i ovo:   Poklon sinu

Rado sam pristao. Odvezli smo se do nje. Rekla mi je da je sačekam, ide do toaleta. Kada je izašla, bila je samo u gaćicama. Tek sam sad primijetio kako dobre sise ima. Ne velike, ali solidne. Poželi sam da joj ga stavim među sise. Ali je ona insistirala da ga popuši. Naravno da sam joj dao da radi, ono sto ona hoće.

-Rekla mi je:”Želim da me jebeš u šupak”.

Donijela mi je maslinovog ulja i namazala ga.

-Zatim je rekla:”Jebi me, al polako, nisam dugo”.

Naguzila je se preko stola i moje je bilo samo da joj gurnem namazanu kurčinu u njen uski šupak. Polako je glavić ulazio, a ona je počela da vrišti.

-“Uspori” Rekla je.

Trudio sam se što sporije da joj uguram, ona je stenjala od zadovoljstva. Kada je ušao do kraja, mogao sam malo i ubrzati. Uhvatio sam je za sise, i počeo je sve brže nabijati. Ubrzo je svršila. A i ja za njom. Olizao sam joj pičku, i umoran se izvalio na krevet. Zaspali smo zajedno. Bilo je to ne zaboravno iskustvo.

Svaki dan sam išao u isto vrijeme u teretanu, al nje više nije bilo. Saznao sam kasnije od vlasnika teretane, da se je pomirila sa mužem. Jebiga, bilo je dobro dok je trajalo.

(Pogledano 4.722 puta, 1 puta danas)