Lavovi se pale na žestok seks, škorpije su nezasite, blizanci i ovnovi su majstori seksa na brzaka, vodolije i jarčevi vole seksi igračke… Šta horoskopski znak govori o našim seksualnim afinitetima? Saznajte koji su horoskopski znaci kompatibilni u seksu.

Ovan

Voli da pokaže dominaciju i u krevetu. Seksualne energije ima na pretek i vrlo je strastven. Voli sve poze u kojima može da diktira tempo i potčini partnera. Dobro se slaže sa svim vatrenim i vazdušnim znacima.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Bik

Izuzetno senzualan i maštovit, ima sposobnost da oseti šta partnera najviše uzbuđuje. Voli sve poze i dugu predigru. Posebno mu odgovaraju osobe rođene u znaku škorpije, kao i ostali vodeni znaci…

Rak

Izuzetno osećajan znak kome je potrebno da voli da bi u seksu mogao da pokaže svoju nežnost i umeće. U suprotnom, neće biti preterano inspirisan. Poze koje voli su one u kojima može da ima blizak kontakt sa partnerom. Odgovaraju mu zemljani znaci.

Blizanci

Ne spada u grupu seksualnih znakova, ali ume da iznenadi. Njegovo najjače oružje je umetnost zavođenja. Voli da priča tokom seksualnog odnosa. Odgovaraju mu akrobatske poze, a odlično se uklapa sa strelcem i vodolijom.

Jarac

U krevetu je veoma slobodan i originalan, ali je i sklon čestim avanturama. Uzbuđuje ga sve, posebno provokativan izgled. Najviše voli poze u stojećem položaju. Odgovaraju mu svi vatreni i vazdušni znaci.

Ribe

U krevetu umeju da načine pravu magiju. Posebno ih uzbuđuje maženje stopala i strastven poljubac. Vole sve prisnije poze. Najviše im odgovaraju rakovi, škorpije i device.

Devica

Ovaj znak ima poteškoće da se opusti tokom seksualnog čina, tako da mu ogovaraju klasične poze, poput misionarske. Dobro se slaže sa jarčevima i ribama.

Pročitaj i ovo:   Varam supruga sa njegovim bratom

Vaga

Uživa u zavođenju i u seksu je vrlo zahtevna. Smatra da zaslužuje najbolje, a partner će takođe dobiti potpuni užitak. Voli poze koje otkrivaju sve njene čari. Dobro se slaže sa ovnovima i vodolijama.

Lav

Želja da bude najbolji ga ne napušta ni u seksu – uvek je spreman na sve. Voli žestok i aktivan seks i poze u kojima može sve da posmatra. Odgovaraju mu ovnovi i vage.

Škorpija

U vezi joj je seks najvažniji pa je u krevetu više nego dobra. Voli neobične poze. Odgovaraju joj bikovi, ribe i rakovi.

Vodolija

Ovaj znak u seksu voli sve i uvek je otvoren za inovacije. Sve ono čega se drugi možda stide, njemu nije strano. Uzbuđuje ga šapat. Uklapa se sa blizancima i vatrenim znacima.

Strelac

Po prirodi je hladan i nemaštovit, tako da voli konzervativne poze i poze u kojima je partner dominantniji. Slaže se sa škorpijom, bikom i rakom.

(Pogledano 1.259 puta, 1 puta danas)