Hodala je laganim korakom niz hodnik. Znala je da je on čeka. Bila je napaljena, pohotna, ali i puna straha da ne budu otkriveni. Čekao ju je u wc-u bolnice.

Usla je tiho, pomalo preplašeno i ugledala ga. Izgledao je jebeno dobro u svojoj beloj uniformi. Zaključao je vrata i počeli su se ljubiti.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Otkopčao joj je košulju i podigao suknju. Jednom rukom milovao joj je grudi, a druga mu je već bila na njenom klitorisu. Bila je totalno vlažna i napaljena. Otkopčala mu je hlače i gurnula ruku. Kurac je bio čvrst, napet i pohotno je čekao. Nije mogla odoleti. Kleknula je pred njega, čvrsto primila kurac sa obe ruke i strpala ga u usta. Lizala ga je i pohotno pušila, a zapravo ga je toliko želela u sebi. Koji ideal!

Lekar i medicinska sestra u wc-u bolnice! Pravi skandal. To ih je dodatno palilo. Ustala je, rukama se naslonila na zid i stala u pseću pozu jer je toliko željela da ga ima u sebi. Zabio joj je kurčinu i stao se nabijati; njeni sokovi cedili su mu se niz jaja, osećali su kako im se sluznice dodiruju. Zabacila je glavu kako bi ga mogla gledati i ljubiti. Seo je na dasku šolje i pozvao je da ga zajaši. Znao je da to voli. Kurac je blistao od njenih sokova, onako velik i čvrst. Zajašila ga je i nabijala se na njega. Osjećala ga je duboko i htela je da bude još dublje.

Palio ju je on, njegov kurac i seks na javnom mestu; onaj strah da će ih netko uhvatiti. Ustala je. Sada je on klečao pred njom. Podigla je jednu nogu na njegovo rame. Milovao joj je guzu i lizao klitoris. Njegov jezik palacao je po njenoj pički, a sokovi su mu se cedili niz bradu. Osećala se kao da lebdi, tijelo joj je podrhtavalo. Držala ga je za glavu i milovala po kosi. Osjetila je grč u želucu, tijelo joj je treperilo. Osećala se kao da je u tuđem telu. Jeben osećaj.

Pročitaj i ovo:   Mužu neće da se digne a ona bi se jebala

Da, svršila je na njegovom jeziku u smrdljivom wc-u bolnice. Ali to joj nije bilo bitno. Samo da je s njim. Nije mogla dopustiti da joj dragi ostane pun. Zagrlila ga je i stala ljubiti. Podigla je jednu nogu, a on joj se zabio. Prislonio ju je na zid i nabijao se u nju. Osetio je da će svršiti. Ali nije želeo klasiku. Morala je ponovo kleknuti pred njega. Drkala mu je kurac i istodobno ga pohotno lizala. Osetio je da je ful blizu.

Zgrabio je kurac i izdrkao joj je po licu i ustima.

Osetila je slani okus njegove sperme i to joj je bilo veliko zadovoljstvo. Jedini problem: sperma na licu! A radno vreme još nije bilo gotovo. Ma snaći će se ona već, bilo je i gorih stvari.

(Pogledano 6.727 puta, 1 puta danas)