Najbitnije kad ideš nekome u svatove je ne ostati suha kurca. A za mene je bilo to još važnije jer sam već neko duže vrijeme solo. Na vlastitu odgovornost, da se razumijemo. Imao sam dvije duže veze iza sebe i jednostavno mi se nije više dalo prolaziti kroz fazu držanja za rukice, međusobnog gugutanja i još raznoraznih gadljivih stvari drugim osobama, a koje su i meni išle na živce. I sad na pragu tridesete išao sam frendici na svadbu. Solo, bez obaveza, a na njen upit da li vodim koga sa sobom samo sam se nacerio, na šta je samo zakolutala očima. Inače, Nikolina i ja se znamo godinama, odrasli u istoj zgradi, išli u osnovnu skupa, malo nas srednja i faks razdvojili, da bi se ponovo našli u istoj firmi.

Bili smo si onako, kao buraz i sister, frendovi koji nisu imali tajne. Šta reć, kad sam ju ja vidio u vjenčanici prije njenog muža, a i bez vjenčanice, golih grudi i povećeg trbuščića koji je lijepo navješćivao 5 mjesec trudnoće. Nikad me ona nije privlačila seksualno, iako je bila komad od ženske. Čvrstih velikih sisa, lijepe guze i vitkog tijela koje je sad nadopunjavao taj trbuščić. Bio sam jedan od rijetkih sa njene strane na svadbi, a mislim da nas je bilo svega dvadesetak, iako je na svadbi bilo preko stotinu ljudi. Malo rodbine, a opet sa druge strane, Nikolina je birala prijatelje pomno, kao da bira cipele. Nekoga uz koga će joj biti ugodno, a ne i nepodnošljivo ili samo za pokazivanje okolo. Tako da nije bila baš previše oduševljena što ću biti sam na svadbi. Samo sam joj namignuo i rekao da sigurno neću sam otići sa svadbe.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

A nju sam spazio odmah. Trebao je čovjek biti slijep da ju ne primjeti. Malo niža od mene, a ja sam imao solidnih 196 visine, a sa visokim petama je bila kao i ja. Nije bilo šanse da ona izađe na bilo kakav ples noćas, jer su štikle branile to, a i ultra kratka minica, tj ona neizbježna crna haljinica, ovaj put od satena, nisu baš dozvoljavali neki ples. Po licu se vidjelo da nije mogla imati više od dvadeset, mada je šminke bilo koliko hoćeš, a sam stav je odavao ono ‘odjebite od mene’. Snimao sam ju neko vrijeme, čisto da ustanovim da li je u društvu, tj da li ima pratnju, pa sam primjetio nekog tipa, za kojeg sam poslije skužio da joj je bratić. Ali mi nije djelovao kao neka prijetnja. Par puta je uhvatila moj pogled, a nakon petog mi se nasmiješila. Bila je sa strane mladoženje, a kako je većina njegovih bila iz dalmacije, tako sam pretpostavljao da je i ona. Malo me to stopiralo, jer sam bio okorijeli BBB, pa sam držao neku distancu prema južnjacima. Nekako sam ju uhvatio za razgovor uz šank, a kasnije i kod stola, jer je zastala kod mene kako bi si popravila štiklu u kojima je hodala kao na ledu, pa sam saznao da nije baš najvještija u njima. Tom prilikom mi se ukazao pogled prema njenoj pici koja se nalazila iza crnih gaćica. Vidio sam da su joj i najlonke samostojeće, pa sam osjetio buđenje i komešanje u mojim gaćama. Kao da je znala šta gledam i o čemu razmišljam, pa mi se samo nasmiješila. Saznao sam da se zove Ivona i da je iz Zagreba, ali su joj starci iz Solina, a ona je rođena u Zagrebu. Nije se baš nazirao onaj dijalekt u njenom govoru, ali je imala jako sexy glas. Nakon toga sam sjedio i zamišljao njene pune usne oko mog kurca, a ja kako mijesim njene bujne sise. Naravno da poslije toga nisam mrdnuo narednih pola sata od stola dok mi se nije spustio. Negdje oko jedan ujutro sam konačno dočekao.

Pročitaj i ovo:   Čudan zahtjev jednog supruga

Otišao sam zapaliti van, bilo je malo prohladno, pa sam bio skoro sam na terasi, kad se pojavila Ivona i zatražila me cigaretu. Sad smo zajedno dimili na terasi u mraku i vidio sam da se lagano trese, pa sam skinuo svoj sako i ogrnuo ju, a ona se zahvalila. Nisam odolio i prošao sam prstima niz njenu ruku i dotakao se malo njenih sisa, a ona se samo nasmiješila. Stajali smo tako u tišini, a kad su dvoje njih otišli unutra nagnula se prema meni i poljubila me. Uzvratio sam joj, a njena ruka se spustila do mog kurca i pomazila ga preko hlača. Nisam joj ostao dužan, pa sam ugurao dva prsta ispod njene minice osjetivši golu kožu iznad onih najlonki, te joj protrljao gaćice po mjestu gdje se trebao nalaziti klitoris i samo je uzdahnula tiho. Bio sam svjestan da bi nas netko mogao uhvatiti, pa sam ju uzeo za ruku i odveo do vrta koji je bio iza restorana. Ovdje je bilo mračno kao u rogu, ali sam se ubrzo privikao i odveo ju do neke nadstrešnice koja je valjda služila kao terasa za ručanje preko dana. Čim smo zauzeli mjesto čućnula je nekako u onim štiklama i počela petljati oko mog zatvarača na hlačama. Uskoro je nekako iskobeljala moju zvijer od dvadesetak centimetara i samo je tiho zviznula, a onda sam u onom mraku osjetio njene usne oko mog kurca i kako mu je sve toplije što je više nestajao u njenim ustima. Dobro je pušila, nema šta, a gutala je moj kurac skoro do kraja, dok su joj nokti na prstima grebuckali i stezali moja jaja. Bio sam u sedmom nebu, jer ovakvo pušenje još nisam doživio.

Pročitaj i ovo:   Muž je ostao kod kuće a ja sam se prepustila kolegi

Mislio sam da će stati nakon minute ili dvije, ali je nastavila i nakon desetak minuta sam se počeo prazniti u njena usta. Gutala je sve, bez da ispusti i najmanju kapljicu sa strane, a onda je na moje oduševljene nastavila sa lizanjem i drkanjem mog kurca, pa je opet bio spreman. Uspravila se uz moju pomoć, a ja sam ju malo posjeo na neki stol i raširio joj noge, pa odmaknuo gaćice u stranu i počeo lizati njenu već dobrano namočenu picu. Stenjala je i duboko disala dok sam joj ja lizao klitoris, a sa dva prsta bušio picu. Ubrzo sam i ja nju doveo do vrhunca, pa je i ona svršila uz prigušeni jecaj, dok joj se niz picu cijedilo prema guzi. Meni je kurac stajao tvrd poput kamena, pa sam ju uspravio i okrenuo ju leđima prema sebi, te joj podigao haljinicu iznad bokova i odmaknuo gaćice u stranu. Namjestio sam kurac polako na ulaz u njenu toplu picu i samo ga gurnuo do kraja u nju. Zagrgljala je i uzdahnula kad su je moja jaja udarila po klitu, a onda više nije ni stigla protestirati, jer sam se uhvatio za njene bokove i počeo ju bušiti. Čulo se samo pljeskanje njene stražnjice po mojim preponama, jer sam u međuvremanu skinuo hlače do koljena skupa sa boksericama. Jebao sam kao hiltica u beton, brzo i žestoko, nastojeći dovosti i nju i sebe do novog vrhunca. Kako sam bio žestok govori to da je ona dva puta svršila dok je meni trebalo nešto više od petnaestak minuta da svršim uz opasnost da mi se spusti, ali je eto izdržao i sad sam se ispraznio u njenu picu. Nije se nimalo bunila zbog toga. Nakon toga smo se sredili, pa je ona otišla unutra, a ja sam otišao još do auta kako bih promijenio košulju koja je bila potpuno mokra od znoja.

Na povratku u salu sreo sam Nikolinu koja me pitala gdje sam bio, a ja sam izmislio kako sam se zalio vinom i da sam išao do auta promjeniti košulju. Nije mi baš povjerovala, ali nije ni komentirala. Poslije je Ivona išla sa svojima doma, dok sam ja još ostajao. Došla je do mene i dala mi nekakav papirić i namignula mi, pa je otišla. Malo kasnije sam pogledao šta piše: ‘Bilo je super i ja bi još, Ivona’ te broj mobitela i otisak njenih usana sa ružem na papiru. Samo sam se nasmiješio i rekao sam sebi da nema problema za ponovo. Ali o tome drugi put.

(Pogledano 4.102 puta, 1 puta danas)