Imam 31 godinu. Dve godina sam oženjen. Živimo u Beogradu, imamo dete, moj posao ne dozvoljava mi previše slobodnog vremena. No, u poslednje vreme, kad mogu, trknem do roditelja. Lani su odseilili iz Beograda, zazeleli su se života na selu, prijatelja iz detinjstva, prirode, mira…

Moram reći, da ja i mama imamo poseban odnos. Vezani smo nekako, i čujemo telefonom se gotovo svaki dan. Moja žena se šali da smo kao blizanci, krupan, snažan, i blagog lica, čak i fizički podsećam na nju. Oca pamtim kao dobričinu, koji bi se, čim popije, pretvarao u prznicu i svadljivca, a bio je i ljubomoran na mamu zbog njene nesvakidašnje jedrine, koju je očuvala i u 60-oj. Retko je to pokazivao, uglavnom, samo kod pića koje ga je izjedalo, pa je postajao sve mršaviji, usukaniji, žut u licu, dok mama kao da je ponovo cvala, sve rumenija i bujnija. Pobolevao je i mama se brinula za njega. To leto je završio u banjama, na terapiji, jedva smo ga prislili. Nagovarali smo ga puna dva meseca. U kući su im bili radnici iz Rusije, njih petorice, dovršavali su potkrovlje. Pronašao sam ih kod poznanika, gde su radili za male pare. Roditelji su im preuredili staru garažu, da bi imali gde spavati, dok ne završe posao. Jednu nedelju je mama pripremila ručak za sve. Na dvorištu je razmestila dva stola, spojila ih i prekrila stolnjacima. Radnici su delovali veselo dok ih je posluživala. Razgovarali su, naime, na ruskome, kojeg sam razumeo, ali nisam baš dobro govorio, pa sam pred njima ćutao.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

“Stara danas nema grudnjak!”- rece jedan.

Pročitaj i ovo:   Zajedno sa drugom jebao sam njegovu verenicu

“Uh, ala se ljuljaju!!!”- doda drugi.

“Sergej jesi li je vec jebao medju sise?”- obrati se treci, najmladjem, koji se zvao Sergej i podsecao je na mene u mojoj 19 godini. Visok, plav, plavih ociju, mrsav i lep. Sergej je iskrivio lice u osmeh…

Bio sam zbunjen, prestrasen i uzbudjen istodobno. Nisam mogao verovati usima. Mama je setala izmedju njih, u beloj majici, ispod koje su se slobodno ljuljale nabrekle, teske grudi, velike poput kravljih. Kad bi se nagnula, i te bi se mešine zaljuljale obesene sve do struka. Retko ih je oslobadjala jer su tako goleme delovale groteskno, ali ne i za Ruse, koji su tko zna koliko vec bez svojih i bilo kakvih zena.. Odenula je i kracu suknju koja joj je isticala presiroke bokove, i jake listove…Ne mogu reci da je moja mama bila lepa, ali bilo je nesto u njenim nesvakidasnjim oblinama sto je muskarce teralo da se za njom okrenu i danas.

“Jedi zlato, ohladit ce ti se!”- upozorila me.

Nisam izdrzao, morao sam proveriti svoje sumnje. Spava li netko od Rusa s mojom mamom, dok je otac u banjama?

Vrati sam se dve veceri kasnije, parkiravsi automobil podalje od kuce. Pala je noc. Zaobisao sam garazu, vrt s ruzama, i priblizio se spavacoj sobi roditelja. Iznutra je gorelo slabo svetlo, dovoljno da vidim siluete nekolicine ljudi, koji nepomicno zure unutra. Saptali su. Bili su to Rusi.

Dah mi je zastao u grlu. Srce mi je lupalo ludacki. Vratio sam se u vrt, pa zaobisao celu kucu, da bi prisao drugom prozuru, koji je gledao u sobu gde je gorelo svetlo. Lagano sam provukao prste kroz zaluzine i razmaknuo ih tek da mogu proviriti pogledom.

Pročitaj i ovo:   Kada se nađeš između ćerke i majke

Iznutra me zaslepeo blesak maninih rasirenih butina, izmedju kojih je galopirao Sergej. Svetlo stolne svece je slabo tiralo, ali videlo se da se onako mrsav sav unosi u nju, da je ljubi i da mu ona uzvraca poljupce. Goleme mamine sise, visele su sa strane, razlivene po posteljini, Rus bi povremeno nagnuo glavu ulevo ili u desno da joj dohvati bradavice, i onda bi ih zagrizao i teglio u vis s jos nekoliko kilograma mlecno belog testa… Izgledao ja kao mladi kurjak, na nabrekloj, rasplodnoj kravi!

Vrata se najednom otvorise. Mama se trgnu. U sobu udjose ostali Rusi. Sergej nije prestajao pumpati… Sve se dogadajalo pred mojim ocima. Mama htede ustati, ali Sergej je pritisnu svom snagom o krevet, ostali joj dohvatise ruke, a neki sise i noge… Ona vrisnu, ali jedan od njih zvekne joj samarcinu. Boze, zavapio sam u sebi, pa oni je siluju! Svlacili su se nabrzinu, kurci su im vec bili ukruceni.

Najvisi medju njima odgurne Sregeja, i onako velik, plecat s uzidignutom batinom zalegne na mamu. Ostali je drzahu, dvojica su joj bila na sisama, meseci ih i glockajuci joj vec nadrazene bradavice, a jedan joj je hteo ugurati kurac u usta. Nasta nevidjena guzva. Mama se batrgala neko vreme, onaj Rus koji ju je poklopio vec je razvaljivao krevet odmerenim udarcima. Ostali su hvatali sta je ko sta stigao, njena debela bedra, sise, miske na rukama. Kad je onaj najveci zavrsio, okrenuse je na stomak i ukaze im se golemo, istureno dupe, na koje odmah naskoci drugi, debeljuskat i celav. Nabijao ga je zestoko.

(Pogledano 10.389 puta, 1 puta danas)