Ta mala starka me je totalno zaludjela. Radi sve što želim, daje mi sve što tražim, podredila mi se u potpunosti. Gledam joj na fejsbuk slike s mora kako s mužem uživa na plaži, plivanju i večernjim šetnjama a meni šalje poruke kako žudi za mnom i jedva čeka u krilo da mi se namjesti….

Ali nedavno smo se malo poriječili, a sve je počelo bazazlenim dopisivanjem i momentu kad sam joj rekao da je moja robinja. Ona je, kako mi je poslije rekla, bila ljuta na muža pa je to sve prebacila i na mene tako da joj se tu noć nisam ni javio više. Kasnije je to sve eskaliralo kad je rekla da mi se neće više nikad javit. Pustio sam je da vidim koliko će da izdrži. Znam da ne može više bez mene, znam da neće prekinuti na taj način i da će me moliti kad-tad.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Nakon tolikih godina sam joj već i upoznao granice i ovo mi je išlo u prilog jer već poslije četiri dana je počela sa porukama gdje se raspituje o meni.. pa onda poljubci.. pa ljutnja i nevjerica.. a onda je počela da se izvinjava i da me moli da se javim. Iskorištavao sam to, tražio da se izvinjava, da moli za oprost i da se kune da neće više nikad tako nešto ponovit a onda čitao s uživancijom njene poruke. Moram priznati da mi jako godi to sve. Zamišljao sam je kako kući sjedi tužna, s telefonom u ruci pišući mi izvinjenja i iščekivajući moj odgovor pretvarala se mužu da samo igra igricu na telefonu.

A onda sam, onako kao nerado pristao da se opet vidimo a ustvari jedva sam čekao da je izjebem. Taman je odgovarao taj ponedjeljak kad je ona završavala posao dva sata prije muža. Rekla mu je da će se naći u gradu, a ona se ustvari tim gracioznim koracima u uskim farmerkama kretala prema meni. U očima radost ali i iščekivanje moje reakcije a ja sam pokušavao da glumim neku strogoću a tako sam je želio. Privukao sam je sebi, uhvatio za bradu, gledao u oči i pitao da li će mi ovo ikad više napraviti…

Pročitaj i ovo:   ORGIJE NA KOMŠINICI: Došao sam da joj cepam drva, ali sam iscepao njenu pohotnicu

– Neću nikad, nikad više, boga mi. Zaparalo mi je uši kad si mi rekao da sam robinja, a i svađala sam se sa onim mojim kretenom..
– Jesi li ti moja robinja?
– Jesam.
– Reci mi to onda.
– Ja sam tvoja robinja, ja sam tvoja kurva, ja sam tvoje vlasništvo, tvoje sve, samo me ne ostavljaj u ovoj agoniji više.

Gledao sam je pravo u oći i polako spuštao niže na koljena a ona mi otkopča šorc i usnama ga uze sa takvim uzdahom pa izvadi i pusti ga preko lica da joj klizi. Podigao sam je i ljubio usne umazane pljuvačkom, povukao za kosu i lagano grizao vrat dok sam joj skidao farmerke. Ima tako čvrstu guzu i ravan stomak, tijelo zategnuto i mirisno. Okrenula mi je leđa i razmaknula guzove a ja sam joj polako ušao u mokru pičku. Uzdisala je i mrmljala da me voli, da je ne ostavljam a ja sam joj stiskao bradavice i prodirao duboko. Uzdisala je ubrzano, držala me rukom za vrat a drugom se odgurivala od zid dok nisam osjetio ono njeno obilno svršavanje. Osjetio sam kako mi se niz noge cijede njeni sokovi. Obožavao sam to kod nje i to što je sa mnom svršavala svakih nekoliko minuta.

Skinuli smo se skroz i sjeo sam na svoj skuter a ona držeći se za ručke polako sjela u moje krilo. Tada je imala najjače orgazme, tada sam joj stimulirao svaki tačkicu ulazeći u nju, grickajuci joj bradavise i miješajući joj guzove a najviše je uživala kad je gledam pravo u oči i držim rukom za glavu.

Osjećao sam sve te njene orgazme, osjetio sam kako joj se svaki put sokovi izlijevaju po meni, kako mi klize niz jaja. Okrenuo sam je zatim na leđa i polako položio na sjedište. Malo nezgodno ali je ipak uspjela da se namjesti fino. Podigla je jednu nogu na ručku od gasa a drugu je primakla sebi kako bi imao idealan pogled na njenu pičkicu kako prima moju kitu.

Pročitaj i ovo:   Jebao sam tetku i sestričnu

Izvadio sam ga polako prislonio glavic na njenu usku tamno roza rupicu. Obozavao sam gledati kako joj ulazi i njezno siri mjestasce koje je cuvala samo za mene. Gledala me je pravo u oci odobravajci mi to analno zadovoljstvo. Poceo sam polako…zelio biti njezan ali me je izludjivao taj njen seksi pogled pa sam joj ulazio sve dublje i dublje. Sve mi je odobravala i uhvatila me je za jaja jednom rukom a drugom drzeci me za guz privukla skroz do kraja. Govorila je..”do kraja, zelim da te usrecim”..a sav taj prizor je ucinio da se vise nikako nisam moga suzdrzava niti odugovlaciti orgazam vec sam ga izvukao, prisao joj iznad glave i u mlazovima prskao joj preko usana. Bila je umazana sva, kad sam se odmakao malo da mi se pritisak vrati u glavu. Poljubio sam je u celo dok se ona uzurbano oblacila i brisala lice, a ja sam pazio da joj nema kakvih tragova na kosi ili tijelu.

Rekla je da mora pozuriti.. ne zeli da je muz ceka i da posumnja u nesto.A ja sam naslonjen na zid gledao tu malu sexy guzu kako uzurbano odlazi cekajuci kad ce se okrenuti i poslati mi poljubac..

(Pogledano 4.541 puta, 1 puta danas)