Prije par godina imao sam neki profil na FB koji mi je služio za upoznavanje. Preko njega sam upoznao dosta djevojaka, žena, parova…

Jednom sam tako stupio u kontakt sa jednim parom. Bio je par žena od nekih 40 godina i dosta mlađi muž. Žena je bila jako zgodna, visoka plavuša sa silikonima, prelijepim seksi zelenim očima. Na profilu nisu imali nekih seksi slika, koje bi ukazivale na to da oni vole igrice u troje, četvoro… bio je to više da kažem običan profil.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Ubrzo smo uspostavili komunikaciju. Dopsisivao sam se i sa ženom i sa muškarcem. Oni su naravno vidjeli moj profil i vidjeli šta ja tražim, a to ja ISKLJUČIVO HETERO ODNOS, LIJEPE ZGODNE DJEVOJKE, kojima ću ja za uzvrat malo druženja ostaviti neki poklon…

Poslije par dana dogovorili smo viđanje kod njih. Dogovor je bio da nema seksa sa mnom, samo gledanje… Sa damom sam se dogovorio da joj kupim čipkasti crni brus i tange i mrežasti komplet za cijelo tijelo. Pored toga sa sobom sam ponio flašu crnog vina i korpu cvijeća.

Po dolasku smo se upoznali malo popričali, otvorili crno vino… Oni su pripremili svijeće svuda po prostoriji gdje smo bili. Dama je zamračila prozore (bio je dan, tada jedino mogu sebi dozvoliti izlaske)… Upalili su svijeće i pustili tihu muziku… Poslije par trenutaka pojavila se ekstra zgodna dama obučena u veš koji sam joj kupio i počela je izazovno da igra oko nas. Muž joj je bio dosta rezervisan i činilo mi se da mu je neugodno.. Ona se uvijala oko mene, čas mi je u krilu, čas iznad glave i mazi me po grudima. Meni se već uveliko digao i hoće da iskoči iz panatalona… Šapnula mi je na uho:
“Slobodno ga izvadi” i dodirnula me je jezikom.

Pročitaj i ovo:   Zapostavljena u braku

Nasatvila je sa plesom. Plesala je oko muža, a on je baš bio nervozan… Vratila se onda opet kod mene, dok sam ja mazio svog ‘drugara’, poljubila me je sočno francuski… Već je bila samo u tangama. Uhvatio sam je za grudi i jezikom prešao preko njenih tvrdih bradavica. Jedan od najljepših poljubaca i rekla mi je:
“Gledaj u uživaj”

Otišla je do svog muža uvijala se kao zmija. Klekla je između njegovih nogu izvadila mu poludignutu spravu i počela da pušii. Vidi se da zna jako dobro to da radi. Par puta me je pogledala u oči i htio sam da eksplodiram. Mnogo sam se uzbudio. Međutim njenom suprugu nikako da se digne, a moj kao jarbol od nekih 18 cm.

On nju okrenu na leđa da joj liže macu. Ona je stenjala uvijala se sve glasnije i glasnije. Ubrzo njen muž uze je u naručje i krene sa seksom, ali ništa pao mu skroz…
Dama vidno uzbuđena trljala je svoj klitoris i stenjala i vikala:
“Ajde, ajde…”

Ja sam mislio da ću eksplodirati, malo mi je trebalo da skočim na nju i izjebem je kao životinju.

Njen čovjek se samo ustao i izašao iz sobe. Ostali smo nas dvoje sami. Ja rekoh eto mi prilike, ali ona kaže:
“Nismo se tako dogovorili i neću zbog njega”, reče, ”dodaj mi flašu”.

Ja joj doturih flašu i ona poče da je nabija u svoju mačkicu… mmm Baš se uzbudila, stenjala je sve jače i jače, svršila je gotovo vriskajući… Ja sam za to vrijeme gladio moju spravu, i htio sam da eksplodiram. Pritisak mi je bio na 200.

Kada je svršila pridigla se i došla do mene i poljubila me je i pita:
“Hoćeš da ti pomognem?”
“Naravno” odgovorih

Pročitaj i ovo:   Vrtlog strasti sa novim komšijom

U to uđe joj muž i ona mu reče
“Moram da mu pomognem!!! ”
“Može, ali samo rukom”…

E jbg, ali bolje išta nego ništa. Dok mi je masirala spravu priljubila s skroz uz mene i masirala me sisama i picom. Svršio sam žestoko zalivajući je svuda.
Kada smo završili šapnula mi je
“Sledeći put samo nas dvoje na nekom drugom mjestu”.

(Pogledano 11.985 puta, 1 puta danas)