Na putu sa faksa naletio sam na Danijelu, frendicu iz srednje i moju prešutnu simpatiju. Nisam nikada nešto pokušao s njom jer je tada imala dečka, a i bili smo si dobri, pa nisam to želio pokvarit. Kasnije sam se malo kajao zbog toga, ali se nisam previše zamarao, međutim, bila je to pička i pol, a sada se to još i bolje vidjelo.

“Hej, od kud tebe? “- upitao sam je.
“Heej, pa evo me, di si ti? Nismo se vidjeli sto godina”- odgovorila je sa srdačnim smiješkom.
“Evo idem sa faksa, da nismo se baš dugo vidjeli”.
“Ma da, sve je tako brzo prošlo, nego, meni se žuri sada, ali mogli bi neku kavu poslije, što kažeš? “- upitala me je krenuvši već polagano preko ceste.
„Da, naravno, zašto ne“- odgovorio sam.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

„E, super, čujemo se onda kasnije“- tako smo za poslijepodne dogovorili kavu od koje sam, iskreno, imao neka očekivanja, ali ništa posebno. Kada smo se konačno našli na kavi mogao sam je bolje odmjerit, ali ubrzo sam vidio da su njene sise i guzica još uvijek bile njezin zaštitni znak.
„Ej, ti si već tu, sori ja malo kasnim“- rekla je dok je prilazila stolu elegantnim koracima u crnim štiklama i sa smiješkom na licu.
„Ma ne kasniš, nego sam ja malo uranio“- odgovorio sam još uvijek odmjeravajući je. Na sebi je nosila crnu, kožnu minicu koja je naglašavala njeno fino oblikovano dupe, što nije bilo ništa čudno jer je u srednjoj često išla u gym, a prema viđenom to je i nastavila. Gore je nosila bijelu bluzu, a preko nje crni sako, dok je njena smeđa kosa bila složena u neurednu punđu koja joj je tako sexy i jebeno dobro stajala.

„Nego, moram nešto skočit do stana, a nema mi ni cimerice, pa što kažeš da kod mene popijemo kavu? “- bio sam malo iznenađen, ali nisam se smeo i skroz smireno sam joj odgovorio.
„Mislim, može, jedino ne bi htio da ja tebe smetam ako imaš posla“- morao sam reći nešto tako, da ne ispadne baš da je to ono čemu sam se nadao.
„Ma nee, ne smetaš uopće, dogovor je dogovor“- brzo mi je odgovorila dok smo polako kretali prema njezinom stanu usput se prisjećajući nekih uspomena iz srednje. Stan joj je bio blizu te smo brzo stigli.

„Samo bi te zamolila da se izuješ, jer cimerica je na sve alergična i velika čistunka, tako da…“
„Ma ok, nema problema“- odgovorio sam, usput promatrajući kako rukom skida svoju desnu, a potom i lijevu štiklu. Kako se pritom malo naginjala u jednu, a potom i u drugo stranu, njen kožni minjak bi se s vremenom napeo proizvodeći onaj karakteristični zvuk stezanja kože, a zatim bi se ponovno opustio tako je njeno savršeno dupe svako malo iskakalo isprčeno prema meni. To me je toliko napalilo da bi je najradije odmah izguzio.

Pročitaj i ovo:   Obožavam kurac u ustima, gutam mu ga kompletnog

„Možeš sjesti u dnevni, a ja ću na brzinu skuhat kavicu“- rekavši mi to usput, dok smo hodali prema dnevnom boravku, a ja naizmjence bacao pogled po njenim lijepim nogama u crnim najlonkama i na njene guzove koji su se pomicali svakim njezinim korakom.

„Može, može“- odgovorio sam i sjeo na kauč, odande sam mogao vidjeti kako u kuhinji skida svoj sako i priprema kavu.
„Voliš više slađu ili gorku“- upitala me je dok je stajala okrenuta mi leđima, prebacujući pritom svoje desno stopalo iza lijeve noge i obrnuto.
„Gorka je meni okej“- misleći u sebi da je ovo što gledam već dovoljno, ako ne i više nego slatko.
Kava je bila brzo gotova te smo pričali neko vrijeme o svemu i svačemu, nasmijavajući jedno drugo, a atmosfera je bila zaista ugodna i opuštajuća. Smiješili smo se tako jedno drugome nekoliko trenutaka, a zatim se ustala i sjela pokraj mene.

„Znaš, cimerice mi još nema, a i baš je super što smo sreli danas“- govoreći mi to zavodljivim glasom i gledajući me u oči, dodirnula me je rukom po prsima, a svoju nogu prebacila preko mojega bedra svako malo ju ispružujući i vrteći stopalom. Bio sam siguran tada da mi je ovo prilika da ispravim grešku iz srednje.
Jednom rukom sam je primio za bedro ispod minice i klizio njime dlanom po njenim najlonkama, a drugom rukom primio je za leđa i odlučno poljubio. Zagrlila me sa obje ruke te smo se lagano spustili na kauč, pokušavajući istodobno otkopčati i skinuti odjeću.

„Legni ti prvi na leđa“- rekla je u uzdahu dok mi je svlačila majicu, poslušao sam je i uspio joj skinuti bluzu. Dok se ustajala skidala je minicu, a kada me je zajašila, okrenuta licem prema meni, otkopčala je i skinula grudnjak i pokazala svoje četvorke, ostala je samo u crnim najlonkama i crnim gaćicama s crvenim obrubom.

Polako se sagnula te me pogledavajući u oči počela ljubiti i jezikom lickati oko pupka i sve polako prema dolje, dok je istovremeno otkopčavala remen od mojih hlača. Polagano je otkopčala šlic od traperica i svukla ih sa mene, ostao sam jedino u boksericama ispod kojih je stajao moj ukrućeni kurac. Nije mi ih odmah skinula, nego se poigravala mojim strpljenjem prelazeći rukom preko njih i opipavajući mi jaja i kurac, a zatim je gurnula svoju ruku i izvukla ga van, dok je drugom svukla bokserice do kraja. Polako mi ga je izdrkavala, pljunuvši iz usta malo pljuvačke na njega da lakše klizi, a zatim ga uzela u usta i počela pušit.

„Mmm, odlično ti ide, samo nastavi tako, oooo daa, mmm“- osjećaj je bio fantastičan, u ušima mi je još onaj zvuk klizanja mojega kurca po njezinim ustima u duboko grlo. Svoga ga je gutala onako vlažnog uživajući pritom, a ja još više, nakratko bi stala da ne svršim prerano i tada bi mi lizala i miješala jaja. Ponovo ga je stavila u usta i nastavila gutat, zastajući na vrhu gdje je jezikom šamarala glavić i usnama samo kružila po njemu.

Pročitaj i ovo:   Jebačina sa sekom na plaži

„Ajde da pređemo na 69“- predložio sam, a ona je skinula gaćice i stavila mi pičku pod nos, a zatim nastavila posao koji je započela, dok sam ja lagano palčevima razmaknuo njenu pičku i počeo ju lizat.
„Ovo je sada timski rad, koliko ti meni daš, toliko i ja tebi“- uistinu je ova poza za to bila idealna, kada god sam ja pojačao tempo i ona je, zbilja smo odlično nadopunjavali jedno drugo. Pička joj je već bila vlažna, a i jezik mi se umorio, pa sam joj počeo trljat sa prstom, to joj se tako svidjelo da se više nije mogla skoncentrirat na pušenje moga kurca.

„Ohhh, aaaa, daj još malo samo, ahaaa, mmmm“- zadovoljno je uzdisala, dok sam joj prstom prolazio kroz pičku, tada smo se okrenuli na klasiku. Legla je na leđa, a ja sam svojom mokrom kurčinom polako trljao o njenu vlažnu pičku, postepeno sam joj ga počeo utrpavat. Primio sam joj noge i podigao ih tako da su joj stopala došla ispred mojeg lica, dok sam ju sve jače jebao skidao sam joj najlonke da bi na kraju polizao njene smežurane tabane i cijela stopala.

„Mmm, daaa, ajde da te straga malo zguzim“- podbočila se o naslon kauča dok sam joj ja nabijao kurac u šupak držeći je rukama za te jebene guzove.
„Ahhhha, aaaaa, ahaaa, jebi, jebi, mmmmmm, da, da, da, daaaaa! ! ! ! “- nemilosrdno sam joj ga trpao straga što je rezultiralo glasnim udarcima mojih bedara o njene guzove, a imalo je i u što lupat.
„Mmmm, daaa, ohhhh, jebi me jače, jebi me jačeee, ahaaaa! ! “- stenjala je sve glasnije. Ponovo je legla na leđa tada sam se približio i počeo je ljubit, jednom rukom sam je uhvatio za sisu, a drugom primio je ispod vrata. Sve sam joj ga jače trpao u njezinu vlažnu pičku, gledali smo jedno u drugo dok se ritam pojačavao, a ona je zubima zagrizla svoju donju usnicu i čvrsto me primila za dupe.
„Izjebi me sada jako, ajdeee, ahhhhh, mmmmm, jače me jebi, jače, jačeee, jačeeee, jačeeee, ahaaa, mmm to da ahaaa! ! ! ! ! “- nabijao sam ga najjače što sam mogao i jebačina je bila na vrhuncu, bili smo blizu da oboje svršimo.

„Ahhhh, još malooo, još mlooo, još samo malo, jebi me, jebi me, jebi meee, ahhhhhhhhhhh! – svršila je glasno, a ja sam ga brzo izvukao i još malo izdrkao te je sperma ubrzo štrcala po njezinim velikim sisama.

(Pogledano 2.236 puta, 1 puta danas)