Imam 22 godina, preko puta moje kuće živi susjeda koja ima 50, izuzetno očuvana za svoje godine.

Jednog popodneva me je pozvala na kavu, kada sam stigao kod nje ponudila me je i čašom domaćeg soka, prihvatio sam. Dok mi je donosila sok, oči su mi pale na njene bujne grudi koje je prekrivala tanka majica. A kada se vraćala nazad u kuhinju, njena lijepo oblikovana guza se njihala u tijesnim tajicama i svakim pokretom povećavala moje uzbuđenje. Tada se ispod mojih kratkih hlača počela primjećivati izbočina od kurca koji je polako rastao.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Spuštajući kavu na stol ispred mene, susjeda je bacila pogled na moje međunožje i spazila izbočinu. Sjela je preko puta mene, prekrižila noge, zabacila se i stavila ruke na potiljak. Mislilo sam da će i majica i njen grudnjak pući od zategnutosti njenih sisa, kurac mi je bio sve zategnutiji. Moje oči su prelazile između njenih butina , sisa i lica, a ona je lovila svaki moj pogled i pasalo joj je to. Raširila je lagano noge i tada se pokazala brazda po sredini. Shvatio sam poruku, ustao sam i prišao joj.

Kleknuo sam ispred nje i počeo da joj mazim i ljubim koljena. Dlanom sam prelazio sve više prema butinama. Ustala je i odvela me u spavaću sobu, usput sam je zgrabio za guzu. Počeli smo se ljubiti, skinula je majicu i grudnjak, predamnom su se pokazale prirodne četvorke, sa krutim bradavicama koje sam ja odmah uzeo u usta, sisao i blago grickao, slušajući njene nježne uzdahe i ubrzano disanje.

Ljubio sam njen vrat dok je ona otkopčavala moje kratke hlače i vadila moj tvrdi kurac. Rekla mi je da sjednem na krevet, zavrnula je kožicu mog kurca, pljunula i počela da ga drka dok je drugom rukom dirala picu. Stavila ga je u usta i tada je počela jezikom da obrađuje moj glavić, samo sam se bacio na krevet i uživao.

Pročitaj i ovo:   Orgije na moru

Ustala je, legla pored mene i počeli smo ponovo se ljubiti, mazio sam njene bujne grudi, ljubio ih, spusti se do trbuha i onda sam joj lagano svukao tajice. Kada sam joj skinuo gaćice, ispred mene se ukazala obrijana vlažna pica, sa tamnim usminama. Ljubio sam joj butine, približavajući se pici. Poljubio sam je, onda sam polizao prste, raširio joj usmine i počeo da joj diram klitoris jezikom. Lizao sam joj cijelu picu, gurao jezik unutra, dok je ona vrištala i vrtila kukovima.

Njena vruća pica je bila spremna, zamolio sam je da klekne i stavio moj kurac lagano od pozadi. Gurao sam ga sve dublje a njeni vriskovii su postali sve jači i glasniji. Dok sam ga sve brže nabijao, mazio sam njene grudi i ljubio vrat. Vrištala je da je jebem jače i udarao sam je sve jače, tražila je da je ljubim.

Skinula se sa mog kurca, okrenula na leđa i kada sam joj ga stavio opet u picu, pogledala me i rekla, svrši po meni. Obećao sam joj da hoću i svom žestinom navalio na njenu sočnu picu. Kada sam bio pri kraju, izvadio sam ga i svršavao joj od vrata do pupka, imala je mlazove moje vruće sperme svuda po sebi . Pao sam pored nje, a ona je mazeći moj kurac počela me ljubiti i zahvaljivati se, govoreći da joj je baš to bilo potrebno.

Malo smo se odmorili, mislim mojoj susjedi nije bio potreban odmor nego me je pozvala u kupaonu. Pustila je toplu vodu po nama i počela mi drkati kurac. Sagnula se i počela pušit kao da joj je zadnji puta. To je radila tako silovito da sam uskoro svršio direktno u njeno grlo.

Pročitaj i ovo:   Stvorena za razjebavanje

Ustala se i gurnula moju glavu na svoju picu. Htio sam ju zadovoljiti pa sam joj klitoris tako jako sisao da je vrištala, uskoro svršila i samo se spustila na guzu ne mogavši doći do zraka od silnog grčenja.

Malo se smirila te mi rekla da ovo moramo ponavljati i ponavljati. I tako to radimo već skoro godinu dana pazeći da nas ne otkriju.

(Pogledano 11.359 puta, 1 puta danas)