Osvojila me je na prvi pogled, u hodniku škole. Bila je na zameni, ali – do dana današnjeg – ja je nisam zamenio drugom. Ostala je moja najveća ljubav.

Snežana. Vitka, smedja, kestenjastih očiju, zanosnih oblina, uvek u tesnim suknjama i crnim ili tamno smedjim najlonkama. Svakog dana u školi vrebao sam priliku da je vidim, a posle škole drkao i po tri puta na dan. U glavi sam pisao romane o nama – u krevetu, u zbornici … ma, svuda po gradu.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

A onda sam završio osnovnu školu. Prvih godinu dana srednje škole sam je nosio u srcu, a onda mi je srce osvojila drugarica iz odeljenja sa kojom sam i izgubio nevinost. Snežana je ostala samo lepa uspomena. Barem je tada to tako izgledalo.

Nakon srednje škole, došao je fakultet, a onda i potraga za poslom. Prvo sam “tezgario” gde sam stigao. Par meseci u ovom selu, par meseci u ovom gradu – na zameni, a onda sam se dokopao i stalnog zaposlenja – u svojoj osnovnoj školi. Moja Snežana je i dalje bila tu. Sada je imala 49 godina, i nešto više kilograma, ali mi je, ipak, srce zaigralo kad sam je video. Sedela je u uglu zbornice i pričala sa koleginicom. Čim sam zakoračio u zbornicu, ustala i krenula ka vratima.

– Dobar dan, nastavnice!

Klimnula je glavom, blago se osmehnuvši. Kako je samo divno mirisala. I te oči …

Prvih par dana se nisam usudio da joj pridjem. Sedeo sam sa mladjim kolegama. Nakon desetak dana, u zbornici sam ostao sam sa njom i svojim bivšim razrednim. Pitao me je kako se snalazim. Odgovorio sam da je, za sada, sve u redu, mada se još uvek privikavam.

– I meni je bilo tako prvih dana, mada ja sam došla iz druge sredine. Odakle si ti? Uključila se moja Snežana.

– Zar ga se ne sećaš? Mali Pavlović. Vodila si ga na takmičenja, rekao je moj bivši razredni, izlazeći iz zbornice.

– Ne mogu da verujem! Pa, nikad te ne bih prepoznala! Baš si se promenio.

– Godine čine svoje, odgovorio sam.

– Da, samo nekima od nas se to malo više primećuje, našalila se na svoj račun.

Nisam časio časa. Ostali smo sami u zbornici. Išao sam na sve ili ništa.

– Vama ne, draga moja nastavnice. Predivni ste kao prvog dana kada ste došli u ovu školu. Još pamtim dan kada sam Vas prvi put video.

– Hvala ti, Pavloviću. Samo godine su, ipak, ostavile traga.

– Molim Vas, zovite me Mateja. Previše ste mi dragi da bismo bili tako formalni. Nekad sam bio i zaljubljen u Vas.

Spustila je ruku na moje rame, blago stisla i otišla na čas. Malo sam se uplašio da nisam preterao. Bio sam previše direktan.
Ipak, naredni dan mi je dokazao da sam povukao pravi potez.

Pročitaj i ovo:   Jel bi jebo moju ženu

Sreli smo se na putu do škole. Uhvatila me je pod ruku i tiho rekla “Ne zameraš?” “Naprotiv. Zadovoljstvo mi je.”

Usput smo pričali o sebi i tome šta smo radili od našeg poslednjeg susreta. Rekla mi je da je bila udata, ali se razvela. Sada živi sa ćerkom, ali je ona na studijama. Dolazi često vikendom.

Razgovor smo nastavili na odmoru, pa na putu do kuće, pa sutradan na putu do škole, i tako nedeljama. Postali smo jako bliski. Jednog dana, pozvala me je kući na kafu.

Sedeli smo u kuhinji, pili kafu i pričali. Ipak, šta god da je bila tema, ja sam bio previše opčinjen njom da bih nešto šire rekao. A onda … više nisam mogao da izdržim.

– Znam da puno rizikujem, i prijateljstvo i možda mnogo više, ali moram da budem iskren. To mi je na duši još od prvog dana. Nekad sam bio zaljubljen u Vas, a izgleda da se ništa nije promenilo. I dalje drhtim od svakog Vašeg pogleda, maštajući o danu kada ću, konačno, poljubiti te predivne usne.

– Divan si, Mateja, ali ja sam već u godinama, odgovorila je sa setom u glasu.

– Ne, draga moja, vi ste moj najlepši san.

Pomilovao sam je po obrazu, preko ivice kuhinjskog stola, plašeći se reakcije i već smišljajući izvinjenje. Ipak, njen pogled se odjednom ispunio strašću. Uzdahnula je i oblizala usne. Nije bilo sumnje. Želela je da je poljubim.

Jezici su nam se spojili. Divno se ljubila. Ustali smo i zagrlili se čvrsto, kao u starim filmovima. Ljubili smo se strasno.

Polako sam spustio ruku do njene guze. Nežno sam je stegao, a ona se još više privila meni i ljubila me je još strasnije. Shvatio sam šta želi. Spustio sam i drugu ruku na njenu guzu i počeo da stežem sve jače. To joj je tako prijalo. Raskopčao sam joj suknju i pustio da padne na pod. Njene divne crne najlonke su milovale moje dlanove. Odmakla se i počela mi raskopčavati košulju. Dok me je ljubila po grudima, raskopčao sam pantalone. Svukla ih je, zajedno sa gaćama, klekla ispred mene i uzela moj kurac u ruku. POlako je povukla kožicu i uzela ga u usta. Tako mi je divno pušila, povremeno ga vadeći iz usta, milujući njime svoje lice. Ja sam je milovao po kosi.

Nakon par minuta, ustala je i odvela me u spavaću sobu, usput raskopčavajući svoju košulju. Na brzinu sam uzeo kondome iz pantalona. Kad smo stigli do kreveta, skinula je košulju, okrenula se prema meni i skinula grudnjak. Njene grudi su i dalje bile predivne, bez obzira na godine. Halapljivo sam ih lizao, a ona me je grlila, tiho stenjući. Zgrabio sam njene najlonke i svukao joj ih, a zatim i gaćice. Legla je na krevet i raširila noge, podignuvši jednu na krevet. Počeo sam da je ližem, a ona se trzala sa svakim pokretom mog jezika. Zatim sam uvukao i prste. Njeni uzdasi su postajali sve jači.

Pročitaj i ovo:   Vrela Snajka

Primakao sam se i kurac spustio na njen klitoris. Uzeo sam kondom i navukao ga, a ona je pogledom vrištala – UĐI U MENE!!!

Ušao sam do kraja, a ona je uzdahnula tako jako i sa takvim olakšanjem u glasu kao da je to čekala godinama. Jednu nogu sam joj podigao na svoje rame, zagrlio je i ljubio, a drugom rukom dražio njen klitoris. Onda sam počeo da je jebem. Podigao sam joj i drugu nogu na svoje rame, a ona me je snažno stezala sa svakim mojim ubodom. Polako sam ubrzavao, da bi – nakon par minuta – svršio u njoj. Odmah sam usnama zgrabio njen klitoris. I ona je svršila ubrzo.

– Ovo mi je tako trebalo. Vratio si me u život, rekla je boreći se da dodje do daha.

– Tek smo počeli, draga moja. Život je pred nama.

Nakon par minuta odmora, nastavili smo. Okrenula se, a ja sam joj ljubio ledja i guzu. Kada mi se ponovo podigao, ušao sam u nju, otpozadi. Odmah sam počeo snažno i brzo da je nabijam, a prizor me je dovodio do ludila. Imala je predivnu guzu, veliku i oblu, baš po mom ukusu. Ipak, ovog puta me je pretekla. Svršila je pre mene. Ja sam izašao iz nje, počeo da drkam, a ona se okrenula i ponudila mi svoje grudi. Svršio sam na njih.

Izvadila je maramice iz noćnog stočića i obrisala se. Zatim smo legli i grlili se. Pričali smo o tome kako je bilo i ko šta inače voli u seksu. Priznao sam joj da sam biseksualac, ali nije mnogo marila za to. Ipak, pitala me je – aktivni ili pasivni?

– Univerzalni, mada više volim pasivnu ulogu, a i da pušim. Dok sam studirao, stanovao sam kod jednog bračnog para sa kojim sam se jebao skoro svake noći, odgovorio sam.

– Pa, dobro. Imaš pravo da tražiš svoju sreću tamo gde misliš da ćeš je pronaći. Ja sam svoju sreću pronašla, srećo moja.

Vidjali smo se skoro dve godine, a onda se meni ukazala prilika u srednjoj školi u drugom gradu. Neko vreme smo se dopisivali, a ponekad i vidjali vikendom kad njena ćerka ne bi bila kod kuće. Ipak, ta priča je gotova. Sad tražim neku drugu Snežanu … ili neki novi par. Svejedno.

(Pogledano 4.762 puta, 1 puta danas)