Radila je u u nabavi tvrtke koja je kupovala od nas i puno puta smo se čuli telefonom, ali se nikada nismo vidjeli. Imala je jako lijep, ugodan, meni čak i seksi glas i stalno sam se pitao kako izgleda- zamišljao sam da je zgodna, privlačna, lijepo građena i naravno vrlo seksi. Znao sam jedino da smo otprilike vršnjaci , razlika možda godinu, dvije. Slučajno sam saznao gdje živi i ustanovio da mi je to usput na putu s posla doma. Jednom prilkom, bila je sredina lipnja i prilično toplo, nazvao sam je zbog posla na mobitel, nije se javila odmah, nego je nazvala kasnije i ispričala se što se nije javila jer je uzela par dana godišnjeg. Malo smo neobavezno popričali.

Rekao sam da sam saznao da na putu doma prolazim pored njene kuće pa je ona sa smijehom rekla je da je sama, da su muž i sin na putu i neka onda navratim. Odgovorio sam da bi mi to i odgovaralo, jer je otprilike na pola puta, i da bi dobro došao, kao doma idem biciklom, predah i hladna piva. Da me je shvatila ozbiljno dokaz je bilo pitanje u koje bih vrijeme navratio. Rekao sam da bi to bilo oko pol četri i tako je pao dogovor. Bio sam vrlo uzbuđen, ne mogu objasniti zašto, ono kao balavac prije prvog spoja, možda zato što je napomenula da je sama. Nisam znao što ću vidjeti, a njen glas, njegov ton i boja, jako su me rajcali. I došao sam na ulaz u dvorište, pozvonio, došla je i otvorila. Nije bila neka ljepotica, na žalost, niska rasta, ali skladno građena, grudi malo obješene, ipak su godine ostavile traga. Dopalo mi se što je bila nasmijana, vedra i u kratkoj, tankoj ljetnoj haljini koja je teško skrivala njene obline. U vrtu je bila sjenica i tu smo sjeli, donijela hladnu pivu, pio sam i razgovarali smo, gledali se u oči i ja sam znao što mi je na pameti, a što je bilo njoj, ne znam. Odjednom je pitala želim li pogledati kuću iznutra i reakao sam rado. Išao sam iza nje i gledao u njenu guzu, pomalo prćastu, lijepo se nazirala ispod haljinice.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Ne znam zašto sam pomislio da ne nosi gaćice i ta pomisao mi je dodatno ubrzala broj otkucaja srca i osjetio sam trnce u jajima. Da preskočim prizemlje, krenuli smo na kat i odmah mi je krenula pokazati spavaću sobu. Soba je bila prilično velika, rolete su bile navučene, ali nije bilo mračno, onako sjenovito. Krevet veliki bračni. Veliko ogledalo na zidu. Stala je pred ogledalo, a ja sam stao iza nje, gledali smo se u ogledalu i odlučio sam probati pa što bude. Približio sam joj se i naslonio se na njenu guzu, nije se pomaknula, lagano je zadrhtala. Stavio sam ruke na njene bokove i lagao prelazio prema butinama i stvarno nije imala gačice. Naslonija je galvu na moje rame, a ja sam stavio ruke na njene grudi i počeo ih milovati i odmah potom zadugnu sam joj haljinu i prevukao je preko njene i stvarno je bila gola. Poludio sam od strasti. Primio sma ju za pičku, obraslu gustim, svilenkastim dlačicama, užitak za čeprkanje. Okrenula se prema meni i počela mi je raskapčati hlače, svukla me je za čas, ostao sam samo u košulji, koju sam sam skinuo dok je ona već obrađivala moj dignuti i tvrdi kurac. Nadrkavala ga je i zatim kčleknula i stavila ga u usta.

Pročitaj i ovo:   Ječala je od zadovoljstva pod vašarskim šatorom

Cuclala ga je, oblizivala glavić, lizala mi jaja, štipkala ih, drepala mi i navlačila guzove-Rekla mi je imam prekrasan kurac, a ja sam odgovorio da bi moj jezik rado upoznao njenu pičku i bacila me je na krevet, opkoračila me, kleknula, nabila mi pičku i guzu na lice, nalaktila se i nastavila s obrađivanjem moga kurca, a ja sam sumanuto počeo lizati njenu pičku, gurati vrh jezika u nju, lizati klitoris, drepati joj guzu, razvlačiti guzove, dok je ona lizala, cuclala, uzdisala, gutal slinu. I ja sam vlažio njenu sočnu pičku, gutao njene sokove, uživao u njenom mirisu, gledao u šupak i mislio si kako je sve to nevjerojatno i da jutros kad sam se ustao ni na kraj pameti mi nije bilo da ću se seksati s njom. Nastavio sam s lizanjem i pojačavajući ritam i uskoro sam osjetio kako je prestala s pušenjem kurca i uživa u mom lizanju, kako joj se tijelo trza i grči, kako sve brže diše, skviči, ječi i uskoro se sva stresla, zgrčila dva, tri puta, pritisnula me s picom i guzom i istisnula-to, to, to mi je trebalo.

Malo se odigla s mene, okrenula prema meni oslonjena na koljena i desnom rukom uzela moj kurac i stavila ga sebi u pičku. Pička joj je bila uska, ali vlažna i masna i samo se spustila po njemu i dobro mi ga je stisnula tako da sam svojim kurcem osjetio svaki centimetar njene nutrine. Pritisnula me sa svojom stidnom kosti i počela je vrtit guzom i nabijati se gore, dolje, prvo lagano i dugo klizeći po njemu, tako da je glavić bio skoro vani, da bi potom opet lagano skliznula dolje. Bilo je predivno. Uskoro je počela pojačavati i ubrzavati, a i ja sam počeo sa svoje strane podizati svoju guzu i ubadati ju, isto tako sve brže i brže. Čulo se samo stenjanje, jecanje, uzdisanje i udaranje gole kože o kožu. Privukao sam ju na sbe i gurnuo joj jezik u usta i mahnito smo se ljubili, samo je odjednom promrmljala da ga ne vadim i da svršim u nju. Naslonila se na dlanove i nastavili smo sada već s divljačkim jebanjem.

Pročitaj i ovo:   Pica od moje sekretarice me je načisto zavela

S jedne strane htio sam da to traje što dulje, a s druge mi je već duša izlazila na nos, plahta ispod je bila potpuno mokra, ona je bila mokra i jedino što sam želio je bio vrhunski orgazam i punjenje njene pičke mojom toplom spermom. Tada je sišla s mene i rekla da je jebem s guza, naruhtala se, podigla guzu, naslonila se na ruke, položila glavu na krevet i počela si rukom masirati klitoris. Ja sam ga zabio u nju i počeo nabijati na sebe držeći ju za guzove, jebao sam ju snažno i brzo i uskoro sam osjetio kako se pička steže i grči, disanje je postalo brzo i isprekidano, jecanje sve jače, moje kretnje još brže i brže i uskoro sam osjetio onaj predivni trenutak izbacivanja sperme u pičku, iscijedio sam ga do zadnje kapi, a ona se još malo nadrkavala i zatim srušila na krevet, ja sam se spustio pored nje. Ništa nismo pričali samo smo ležali, ja sam joj gladio pičku iz koje se cijedila moja sperma. Rekla je da joj je bilo lijepo. Ja sam joj prošaputao na uho da sam uživao biti s njom.

(Pogledano 2.141 puta, 1 puta danas)