Zadnja godina srednje škole je koliko stresna, toliko i puna ugodnih događanja za svakog maturanta. Ni moja nije bila ništa drugačija od navedenog. Pripreme za maturu i konstantno učenje bili su jako opterečujući, ali…nismo imali nikakvih drugih obaveza, osim pokoje sportske obaveze ili, eventualno, kakav izlazak vikendom, a i to restriktivno.

Ja i moj najbolji frend smo se zajednički pripremali za maturu. Odrasli smo skupa, jer su nam i roditelji prijatelji otprije, tako da smo išli zajedno u osnovnu školu, a nakon nje i u srednju, i to u isti razred. Svako poslijepodne smo učili zajedno, naizmjence kod mene ili kod njega, pod budnom paskom naših roditelja.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Jedno popodne bio je red na učenju kod njega. Ja sam stigao oko 16 sati sa svim knjigama, spreman za učenje, ali…frend nije bio kod kuće, samo njegova mama. Na moj upitni pogled mirno je rekla:

– Marko ima trening danas do 19 sati i tata ga je odvezao. Ti ćeš ovdje učiti pod mojom paskom, tako sam dogovorila sa tvojom mamom. Sad se raskomoti, a ja ću ti napraviti sok, pa možeš na miru učiti. Ako ti nešto ne bude jasno samo pitaj.

Slegnuo sam ramenima, i preko volje se prihvatio učenja. Markova mama se motala po kuhinji radeći uobičajene kućanske poslove, te sam ju sve ćešće počeo pogledavati poskrivečki. Sa svojih 40 godina bila je pravi komad, mada je meni tada sve što nosi suknju bilo pravi komad, a nekog seksualnog iskustva nisam ni imao. Neobavezno šlatanje sa curama iz razreda u mraku parka, uz nekakvo nazovi ljubljenje, nije bila nikakva referenca. Uglavnom, lagana kućna haljina je više pokazivala nego skrivala, a kad bi se saginjala da uzme nešto iz ormarića njena guzica je iskakala u prvi plan.
Uskoro mi je postalo pretijesno u gaćama, te sam se počeo meškoljiti na stolcu što je ona primjetila, ali nije ništa komentirala. Ubrzo sam osjetio da su mi gaće mokre sa prednje strane, te sam ustao i otišao na WC ispraćen njenim pogledom. Zacrvenio sam se kao rajčica, izbočina na mojim hlačama je bila očita i bio sam siguran da je i ona to vidjela.
Brzo sam se uredio, kurac mi je donekle splasnuo, te sam se vratio natrag u kuhinju i na svoje iznenađenje vidio da i ona sjedi za stolom sa dvije šalice kave.

Pročitaj i ovo:   Avantura sa seksi komšinicom

– Sjedni – rekla je. – Da popijemo kavu i da malo odmoriš od učenja.

Sjeo sam kraj nje, a ona me kao grom iz vedra neba upitala:

– Vidim da ti se digao kurac, jel to zbog mene?

Nisam znao kud bih pogledao, bilo mi je neugodno…

– Hajde…priznaj da ti se digao na mene. -smješkala se dok je to govorila, a u sljedećem trenutku njena ruka je počela milovati moj kurac preko hlača, te je odmah postao tvrd kao kamen usprkos tome što ja to nisam želio…ipak je bila mama mog najboljeg prijatelja.

– Znaš, još dok si bio mali i dok ste se ti i Marko bili goli na plaži, primjetila sam da ti je veći nego Markov. A sad me interesira koliko je narastao od onda. – govorila je to dok je zavlačila svoju ruku u moje hlače, te je u sljedećem trenutku moj kurac ugledao svjetlo dana drhteči u njenoj ruci.

– Uuuuu, pa baš je jako narastao…koliko je to 22 ili 24 centimetra, ha? -upitala je lagano oblizujući usne, a u sljedećem trenutku njena glava se našla u mom krilu, a ja sam osjetio ugodu njenjih usana i jezika na mom kurcu. Vruči jezik je uskoro doveo do mog svršavanja duboko u njenim ustima. Ona je samo zadovoljno mumljala i gutala moju spermu, ali kurac nije ispuštala iz usta. uskoro je bio ponovo tvrd i uspravan, a ona se je digla, makla sve sa stola, skinula gaćice i zadignula haljinu te se legla potrbuške na stol.

– Stavi mi ga do kraja i možeš svršiti u mene, ne moraš se brinuti.

Ja sam stao iza nje i ugledao divnu picu i jedinu do sada koju sam vidio uživo. Lagano sam ju pomilovao i osjetio da je jako mokra. Primio sam kurac i uz njenu pomoć ga stavio u njenu picu. Ušao je bez otpora uz njen duboki uzdah. Odmah sam ga počeo zabijati, ali me je ona zaustavila, te mi rekla da idem polako jer da nema žurbe. Nastavio sam u laganom ritmu te sam slijedio njene upute da postepeno ubrzavam ritam.
Nakon desetak minuta je počela svršavati, tj grčiti se na stolu uz jako dahtanje, a to je i mene natjeralo da svršim obilno po drugi put, ali ovaj put duboko u njenoj unutrašnjosti.

Pročitaj i ovo:   Sanjao sam kako me bogata kurvica ucjenjuje

Lagano sam se odmaknuo od nje, a ona se okrenula i klekla te uzela moj mokar kurac u usta i cijelog ga je oblizala, zatim je legla na leđa na stol, raširila noge, rekla mi da sjednem i da ju počnem lizati. Poslušao sam ju i prvi put osjetio miris i ukus vrele pice na svom jeziku i u nosu. Svidjelo mi se…imala je slankast okus i drhtala je svaki put kad bi dodirnuo klitoris. Lizao sam ju kao lud, a to je dovelo do još jednog vala svršavanja kod nje. Ovaj put sam bio zaliven njenim sokovima, a kurac mi je bio opet tvrd pa sam ustao i ugurao ga u njenu mokru picu. samo je ciknula i rekla:

– Toooo…daj mi ga cijelog…jebi me, jeeeeebiiiiiii…..

I ja sam ju jebao narednih pola sata kao lud, izvukao sam joj i sise iz haljine te ih mijesio kao što se mijesi tijesto, a ona je uživala, obgrlila me je nogama i pomagala mi je da se nabijam u njenu picu. Nakon frenetičnog ritma jebanja oboje smo svršili i umorno smo dahtali ona na stolu, a ja na stolici.

Odvukli smo se u kupaonicu kako bi se doveli u red, a dok mi je prala kurac još mi ga je jedanput izdrkala i rekla da o ovome nikome ne pričam, a pogotovo ne Marku. Obećao sam uz uvjet da ovo ponovimo opet.

I ponovili smo, još nekoliko puta prije mature, te u njihovoj vikendici na moru dok nije bilo Marka u blizini i njegovog tate.
Tijekom studentskih dana došla je par puta u posjetu Marku, a mi smo koristili njegovu odsutnost dok je na predavanjima za vrući seks u iznajmljenom stanu koji smo dijelili.

(Pogledano 18.587 puta, 1 puta danas)