Bio je zgodan i kako se primetilo na njegovim pantalonama, jako napaljen.
– Odkud ti? – promumljala sam..
– Mogu li da uđem?
– Naravno…

Osećao se na parfem i pomalo na alkohol. Ušao je i seo na kauč. Sela sam na fotelju preko puta njega. Nešto smo neobavezno čavrljali. Gledao me je s požudom. Na sebi je imao majicu i trenerku kroz koju se ocrtavala sve veća izbočina. Ustao je i otišao u WC. Za to vreme ja sam otišla u sobu s namerom da presvučem majicu. Svukla sam se. Osetila sam šake na svojim bokovima i vreo dah na vratu.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

– Čoveče, pa ti si bomba – rekao je.

Ja sam samo ćutala. Prilepio se uz mene tako da sam medju svojim guzovima mogla da osetim njegov kurac koji je bio posve velik. Odjednom sam osetila zelju za njim. Iako je bio stariji, ne bas toliko, ali stariji, zelela sam ga. Okrenula sam se i usne su nam se spojile. Kako me je samo ljubio. Imala sam osecaj da sam pocela da vlazim. Nisam napomenula da sam bila nevina. On me je spustio na krevet i legao preko mene. Ljubio me svuda po licu. Grizao mi usi i vrat. Spustao se dole. Lizao mi sise i sisao bradavice..Ljubio mi stomak i krenuo da mi skida sorc i gacice. Picka mi je bila uredno obrijana i izdepilirana. Stao je, pogledao je i zaronio glavu u nju. Osetila sam se kao carica. Uhvatila sam ga za potiljak i gurala glavu u moju macu. Divljao je. Strasti a i alkohol su radili svoje. Stao je, ustao i rekao:

Pročitaj i ovo:   Nastavnica je pogledom vrištala "uđi u mene!"

-Da vidimo sta znas..

Nije trebalo dva puta da se ponovi. Kleknula sam pred njega i svukla mu pantalone. Kurac mu je bio ogroman. Imao je vise od 25cm. Pljunula sam na njega kao sto sam videla u pornicima i krenula da ga pusim. Bio je toliko velik da sam jedva uspela pola da stavim u usta. Podivljao je i uhvativsi me za kosu krenuo je da mi nabija glavu na njega. Osecala sam kako je ceo uspeo da stane. Ostajala sam bez vazduha. Osetila sam kako je svrsio. Vrela sperma mi se slivala niz grlo. Pogledao me u oci i rekao:

-Mala,ti nisi normalna.

Uhvatio me za vrat, podigao i strasno poljubio.Bacio me na krevet i krenuo glablvicem da mazi moju rupicu.

– Nevina si, jel?
– Da, ali želim da mi ti budeš prvi.

I dalje me mazio glavicem. Ludela sam i uvijala se. Svrsila sam. Zatim sam osetila kako glavicem razdvaja zidove moje mace. Ulazio je polako do pola a zatim ga naglo celog ugurao. Vrisnula sam jako i uhvatila ga za ruku. Osetila sam da sam se konacno oslobodila himena.Osetila sam tu slatku bol.Nabijao me sve jace i zesce,drzajuci me jednom rukom za bokove. Stao je i legao. Rukom mi pokazao da sednem na njegov kurac koji je bio u punoj erekciji. Sela sam i krenula da se nabijam. Mesala sam na njegovom „prijatelju“ pruzeci mu zadovoljstvo. Rekao mi je:

– Mala, izluđuješ me. Necu jos dugo.

Nisam zelela da prestane a nisam ni imala cega da se plasim jer mi se dan pre toga zavrsila menstruacija.

– U redu je, napuni me..

Nisam dugo cekala. U sebi sam osetila toplu spermu. Sjahala sam s njegovog kurca i otisla da se istusiram. Dok sam se tusirala, vracala sam ceo film unazad i zelela sam da se to stalno ponavlja. Kada sam se vratila, on je spavao u mom krevetu i na licu je imao blagi smesak.

(Pogledano 7.208 puta, 1 puta danas)