Bilo je to jutro kao i svako… U novom primorskom gradu Herceg Novom snašla sam se odlično! Probudio me lagani povjetarac… Kao i obično, zaspala sam na terasi. Dan nije mogao biti bolji. Već rano ujutro na plaži upoznala sam jednog tipa… Kako se bližila noć, požuda za njim je sve više i više rasla. Izašli smo, otišli u disko gdje mu radi stariji brat… Popilo se koje piće… Obično, lude 20-e. Međutim, kao šlag na tortu je bilo noćno kupanje… Sjedeći u plićaku na zavučenoj plaži čudili smo se koliko zvijezda ima i nastala je neugodna šutnja… Čulo se udaranje valova od stijene. Kroz mene je prolazio neki čudan osjećaj. Približio se i poljubili smo se.

Već tada sam bila napaljena a i on, što je bilo očito! Strašno me je ljubio, jezik je bio duboko u mom grlu. Ljubio me je po vratu… Gorila sam poput vatre… Polako se spustao prema mojim grudima, obavio me rukama oko vrata i polako odvezao kupaći. Bio mi je prvi put, primjetio je da sam malo preplašena ali njegove riječi su me ohrabrile:
– Ništa ne brini, ovo ćeš pamtiti zauvijek. – Tako je i bilo!

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Ljubio je moje bujne grudi, bradavice je jako sisao, što mi je i prijalo. Oboje smo više nego napaljeni za dalje! Jako sam ga stiskala noktima za njegovu guzu. Polako je išao prema dole, ljubio me po stomaku… Trnci su prolazili kroz mene…

Napokon je stigao. Strgao mi je donji dio kupaćeg dok sam ja njemu skidala šorts. Počeo je da ljubi i liže moju malu, našao je tzv. G-tačku. Tačno je znao šta radi. Izluđivao me je! Već sam glasnije uzdisala, što ga je još više napalilo, samo je je čekao da ga izvadi. Osjetila sam njegov grubi kurac na mojoj maloj. Glavićem je trljao moj klitoris, polako se spremao da uđe. Vruć znoj me je oblio! Osjetila sam nešto vruće u sebi. Ušao je u mene. Nije boljelo. Bio je veoma nježan. Polako ga je vadio i gurao. Sve brže i brže i brže. Ja sam već glasnija bila i govorila:
– Jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, toooooo!

Pročitaj i ovo:   Spavala sam sa 4 decka, a sa svakim od njih po 8 puta

Bio je u pravu. Bilo je sve bolje i bolje… Gurao je do kraja, gurao, gurao i gurao! Oooooooooh… Svršio je u mene! To me je dodatno izludilo! Vrištala sam, a i on. Izvadio ga je iz mene i nastavio da me ljubi… Bila je to nezaboravna noć koju ću pamtiti zauvek.

(Pogledano 4.840 puta, 1 puta danas)