Kao i većina studenata koji studiraju u drugom gradu, i ja sam bio prisiljen pronaći smještaj za vrijeme studiranja. Studentski dom sam izbjegavao jer volim imati mir među svoja 4 zida. Pregledavajući oglase sa slobodnim stanovima pronašao sam jedan koji mi se svidio. Super lokacija, lijepo uređeno, a i povoljna cijena. Nazvao sam broj koji je bio napisan te dogovorio razgledavanje. Kad sam stigao tamo, vrata mi je otvorila gospođa solidnog izgleda, ali lijepo oblikovanog tijela. Traperice koje je nosila su joj ocrtavale guzu, a majica s dekolteom je isticala njene grudi. Dogovorili smo se oko detalja, iako je meni u glavi bilo samo što bi joj sve radio u tom stanu.

Nakon par dana trebala je doći po neke račune. Kao i uvijek kad bi imao slobodnog vremena, zavalio bi se u fotelju i gledao por*iće. Začuo sam zvono, brzo navukao hlače preko kojih mi se ku*ac ocrtavao cijelom dužinom. Čim sam otvorio vrata primjetio sam kako je gazdarici pogled odmah pao na moj ku*ac. Pozvao sam je unutra te otišao skuhati kavu. Kad sam se vratio gazdarica je sjedila u fotelji samo sa grudnjakom i gaćicama te rekla da ću joj stan platiti na malo drugačiji način. Ku*ac mi je odmah postao tvrd, pun sperme.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Prstom me je pozvala da joj priđem. Stao sam ispred nje, skinuo hlače, a ona je odmah strpala moj nabrekli ku*ac u usta. Započela ga je lagano lizati, od glavića prema jajima, osjetio sam svaki njezin pokret jezikom. Naizmjenice mi ga je pušila i dr*ala dok bi me jako stiskala za guzu. Osjetila je da ću brzo svršiti te mi je naredila da izd*kam na njezine sise.

Pročitaj i ovo:   Susret sa kurvicom sa jednog dating websajta

Iz mene je izletjela sperma te je poprskala po cijelim grudima. Spustio sam se do njene glave te je počeo strasno ljubiti, laganim potezima jezikom počeo sam se spuštati sve niže i niže. Par puta sam je ugrizao za bradavice na što je ona reagirala blagim uzdahom. Ljubio sam joj sise dok sam joj lagano uvlačio prst po prst u njenu mokru pi*ku. Jezikom sam se spustio skroz dole te je počeo divlje lizati, bila je tako vlažna da su mi sokovi klizili niz lice. Ubrzo je svršila. Uhvatila me je za ku*ac, odvukla do sobe te bacila na krevet. Ku*ac mi je opet bio tvrd i čekao je da uđe u nju. Lagano se podigla iznad mene, namjestila se poviše mog ku*ca te je počela lagano kliziti gore dole. Držao sam je za sise dok se sve jače i jače nabijala na mene. Stenjala je sve glasnije i glasnije. Podizao sam guzu kako bi je što jače je*ao. Brzo sam svršio te cijeli kondom ispunio spermom. Legla je kraj mene i počela mi ga dr*ati dok se još nije opet potpuno digao. Rekla mi je da dugo nije osjetila ovako dobar i mlad ku*ac. Bio sam ponosan na sebe, ali me ubrzo upozorila da se ne umislim nego da je odmah opet zadovoljim.

Namjestio sam ku*ac kraj njene pi*ke, prvo sam stavio samo glavić, onda malo po malo cijeli. Gledala me je u oči dok sam je je*ao sve brže i brže. Njezino stenjanje samo me sve više i više palilo. Izvukao sam ku*ac, ona ga je uzela u usta te ludo pušila dok joj nisam svršio u usta. Progutala je svaku kapljicu moje vruće sperme. Zajedno smo otišli pod tuš, otuširali se dogovorili nastavak druženja. U odnosima koji su slijedili, moja gazdarica je pokazala zašto su starije žene puno bolje u se*su. Razne igračke koje smo korstili samo su upotpunjavale naše divlje zabave. Volim sam biti poslušan rob, dok je ona s užitkom prihvatila ulogu gospodarice. Naša druženja smo nastavili tijekom cijele godine. Pokazala je svoje pravo dominantno lice.

(Pogledano 4.413 puta, 1 puta danas)