Imao sam težu prometnu nezgodu i završio sam u bolnici. Sav izlomljen i nakon šest operacija i inducirane kome probudili su me nakon tri tjedna.. Prvo što sam ugledo je bila sestra koja mi je mjenjala infuziju. Iako sav omamljen i u bolovima zagledo sam se u nju. Bila je stvarno komad. Kratka bijela suknjica bijele najlonke, bluza iz koje vire dvije ogromne sise. Bila je pravi melem za oči nakon ovog svega.

Kroz par tjedana sam došao k sebi i bio svega svjestan ali nisam smio ustajati zbog slomljene kičme. Ta medicinska sestra me obično kupala tj. brisala sterilnim maramicama jer nisam smio ustajati. Jednom prilikom ikako nije primjetila da sam budan prala mi je kurac i počela ga drkati. Nisam mogo vjerovati da se to stvarno događa – i to meni! Digao se u par sekundi što je ona primjetila i počela ga još brže drkati. Uhvatio sam ju za nogu a ona se trgla sva preplašena. Pitao sam ju što to radi. Zamuckivala je ali nakon par sekundi kao da je vidjela nešto u mom pogledu te se nasmješila onako pohotno i rekla: jel ti se sviđa to što radim? Rekao sam da odlično zna svo posao. Samo se nasmijala i ponovo zavukla ruku pod deku i nastavila …

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Nije bilo nikog u sobi osim nas. Drkala ga je sve brže i brže. Nisam mogo izdržati i zavuko sam joj ruku pod suknju. Bila je sva vlažna. Povukao sam joj gaćice u stranu i zabio dva prsta u picu. Tiho je uzdahnula i zatvorila oči. Počeo sam joj nabijati prste u pičku u istom ritmu kojim je ona meni drkala kurac. Još je snažnije nastavila, kao i ja. Nisam više mogo izdržati i svršio sam joj u ruku, a ona je samo rekla da nastavim jer je i ona blizu. Počeo sam još brže i počela je sve više stenjati i dahtat a onda poplava po mojoj ruci i snažno grčenje. Kad je došla k sebi poljubila me i izvukla ruku te polizala spermu svojim jezikom sa ruke. Namignula mi je i rekla – vizita se nastavlja sutra.

Nisam mogao dočekat sutrašnji dan. Cijeli dan je nije bilo i mislio sam da me izradila ali u noćnoj smjeni me posjetila. – Gdje je moj najdraži pacijent i kako je danas?? Sav nasmijan sam joj odgovorio. Malo smo pričali a onda mi je šapnula da se još malo strpim, da se vraća ubrzo.

Za sat i pol je došla i zaključala vrata sobe te navukla zastore. Bila je u toj seksi suknjici. Pustila je tihu muziku na mobitelu i započela striptiz. Napalio sam se maksimalno ali ona je toliko provocirala svojim tijelom i plesom da su me jaja zabolila. Prilazila mi je svojom picom i guzom toliko blizu ali opet daleko da je mogu dohvatiti. Stavila je moju glavu među njene sise i gušila me njima. Zatim opet sa svojom guzom ali ovaj put sam se uspio podići rukama i zabio joj jezik u pičku. Bila je vruća i vlažna. Odmah se spustila svojom guzom na moju glavu … Lizao sam joj picu par sekundi a onda se odmakla.

Pročitaj i ovo:   Burazova jebežljiva šogorica

Povukla je deku sa mene i moj nabrekli kurac je već stršio kao koplje! Počela ga je drkat isto onako kao jučer. Zatim se spustila i stavila glavić u usta i uvlačila ga i lizala jezikom. Bio sam u transu. Pa sve dublje i dublje dok nije svih 23 centimetra završilo u njezinim ustima i duboko u grlu. Počela me ševiti svojim ustima sve brže i brže. Svršio sam joj u usta ali ona nije čekala da on padne. Sve je progutala i brzo se okrenula pozu 69. Cijedilo se iz njezine pičke a ja sam ju lizao kao lud. Jebao sam ju jezikom, gGurao prste u nju, grickao klitoris i usmine dok nije svršila po mom licu. Ali nisam ni ja htio stati nego sam nastavio još brže i žešće i za par minuta osjetio sam njezino grčenje i da će opet svršiti a onda joj gurnio prst u šupak naglo i duboko što je prouzročilo još veću poplavu iz njezine pičke. Grčila se jako i sjedala s njom na moje lice da me skoro ugušila a onda sam joj prešao jezikom preko anusa na što je uzdahnula i trljala se njom o moje lice.

Okrenila se i sjela na moj kurac ali polako i malo po malo. Gledala me u oči. Kad sam ju htio primiti za bokove i nabit do kraja, odmaknula je moje ruke i rekla – nemoj…. jako je uska a ti imaš ogroman kurac. Razvalit ćeš i nju i mene. Kad se polako spustila do kraja i prilagodila njegovoj veličini počela se sve brže nabijati na njega. Mjesio sam joj sise, grizao bradavice, uzdisali smo oboje i stenjali. Svršavala je i bila su mi jaja sva mokra. Ali nije posustajala. Bila je opet pri kraju i postala još žešća a i ja sam bio blizu i rekao joj. Nastavila je i kad sam ju htio podići sa sebe da svršim. Čim je izašao van naglo je sjela na njega do kraja i počela svršavati i grčiti uz glasne uzdahe a ja sam joj punio picu. Legla je na mene i poljubila me. Tako smo ostali par minuta. Nisam osjetio nikakve bolove i posljedice nesreće.

Pročitaj i ovo:   Rekla je da sam joj jeben i da će me izjebati

Pričali smo malo o svemu tako zagrljeni. A onda me pitala što je ono bilo sa prstom u guzi. Pitao sam ju da li joj se svidijelo a ona je rekla kako nikad bolji orgazam nije imala i da je bilo fenomenalno iskustvo. U tom trenu mi se počeo kurac dizati ponovo a još je bio u njoj. To je i ona osjetila i počela se nabijati na njega polako i nježno. Na to sam je primio čvrsto za guzu i počeo malo jače nabijati. A onda opet naglo gurnio prst u guzu na što je opet počela svršavati i ljibiti me. Onda sam ju pitao da li ga hoće u guzu. Malo je zastala i pogledala me pa rekla.. – ne znam, bojim se. Nisam ga nilad dobila u guzu a tvoj je kurav prevelik i razvalit češ me da neću moć hodat do kraja smjene.. Rekao sam joj da ću bit nježan i da ćemo polako ako hoće to novo iskustvo.

Nagovorio sam ju i počeo ju polako masirat u gurat prste u guzu.. Ustala se i iz ormarića donjela vazelin. Namazao sam joj guzu a ona moj kurac. Sjela je na mene a ja sam ju pridržavao i polako je ulazip unutra. Stenjala je glasno i suze su joj curile ali htjela je još.. Nakon desetak minuta je bio skroz unutra i počela je polako ubrzavat ali je zagrizla ćošak deke jer bi bila preglasna.. Išlo ke sve brže i brže a ja sam joj onda hutnio prste u picu a drugom stiskao klitoris.. Bila je u transu svršila je sedam puta u 15 minuta. Iscijedila se cijela. A onda sam joj napunio i guzu spermom u tom trenu je opet počela svršavat i srušila se na mene… Imao sam osjećaj da je zaspala ali podigla je glabu i dala mi takav poljubac da sam osto ugodno iznenađen.. Kad se spustio kliznio ke van i ona se ustala sa mene i obukla.. Zazom sjela pored mene i mazila me po prsima..

Rekla je – nikad nisam ovolilo svršavala kao sada.. Malo me boli guza ali proći će. Nisam znala da je toliko poseban osjećaj dobit u guzu. Ja sam joj mazio nogu i rekao kako uvijek može računati na moj kurac kad god ga hoće u guzi.

Još smo se malo ljubili i mazili a onda je rekla kako mora ići raditi dalje i da bi bilo sumnjivo ali da se vidomo sutra.. Nastavili smo ovo naše druženje i van bolnice i u ozbiljnoj smo vezi a možda u skoroj budućnosti postane i moja žena jer si pašemo po svemu.

(Pogledano 4.166 puta, 1 puta danas)