Moram se pohvaliti da u svojih 18 godina sam imao dosta cura. Većinom cure trče oko mene, a ne ja oko njih. Naravno ako mi se neka svidi, potrudim se zavesti ju. Ne znam šta to cure privlači kod mene ali okej.

Bilo je to valentinovo, i nagovarala me jedna cura da dođem na neku zabavu povodom valentinova. Nije mi se dalo ići ali iskreno. Cura me je bukvalno molila, i hajde pristao sam ali samo ako bude htio frend samnom ići. Nakon što sam obavio poziv sa frendom javio sam joj da dolazimo za nekih pola sata. Frend je došao po mene i zaputili smo se tamo na zabavu. Došli smo tamo bila je okej zabava, bilo je dosta cura što se mom frendu najviše svidjelo. Napokon smo susreli tu curu i njene frendice, te otišli u separe. Ne mogu reći bilo je stvarno dobro i jako dobro smo se zabavljali. Skontao sam da ta cura želi da flertuje sa mnom, pa sam se ono opustio maksimalno. Msm što da ne ako se cura nudi sama, a dobro zna kakav sam. Počeli smo razgovarati o mojojo vezi pa sam joj rekao kako nisam u vezi i da šatro čekam onu pravu. Kada je čula da nisam u vezi mislim da je procvjetala. Počeli smo tako flertovati i pomalo se i zbližavati. U smislu zbližavati kao sve bliže jedno drugom i to. Vidio sam priliku pa sam je poljubio u separeu tamo, što se ona naravno i nije bunila. Cura ima 18 godina par mjeseci mlađa od mene. Nakon nekih pet minuta ljubljenja prekinio sam to i počeo malo piti. Počela je nekakva stvarno odlična muzika pa smo počeli i plesati. Moje ruke su skoro stalno bile na njenom struku. Pa je ona malo preuzela igru u svoje ruke te se okrenula guzom prema meni i počela stalno trljati, ali to je radila na neku foru da se ne primjeti kako to namjerno radi. Počeo mi se dizati polako, imao sam potrebu za seksom hah. Pitao sam je jel želi da odemo negdje. Rekla je da ima savršeno mjesto. Pošao sam s njom a ona me je ladno odvela u njen stan.

Tj. stan njenih roditelja koji su na putu, vjerovatno me zato i zvala jer ima prazan stan. Došli smo u stan te se počeli ljubiti Sve tako do njene sobe. Kada smo došli u sobu počeli smo jedno drugo skidati. Kada smo se skinuli prvo mi je počela pušiti, od glavića sve do jaja. Mislio sam da ću svršiti od tog preljepog osjećaja. Imala je stvarno sjajnu guzu, a i sise. Nemogu reći stvarno je seksi cura. Kada je došlo vrijeme da joj ga stavim, rekla mi je da budem nježan pošto joj je prvi put. Stvarno sam se iznenadio nisam znao da je nevina, čuo sam dosta priča, ali dobro. Rekao sam joj da ću biti nježan i stavio sam kondom. Kondom inače svuda nosim. Stavio sam kurac na ulaz u njenu picu i počeo gurati, ona je počela se grčiti od bola dok napokon nisam probio. Poslije je sve išlo lako, zahtijevala je i brži tempo, stenjala i dahtala je mislim najače što može. Nakon desetak minuta žestokog nabijanja kurca u njenu picu, počeo sam svršavati. Ali nisam prestao ju nabijati dok i ona nije svršila. Ona je svršila nakon pet minuta poslije mene.

I bila je vrlo zadovoljna sa seksom. Tako je bila dobra da iskreno nisam se mogao skidati s nje. A njoj baš i nije smetalo, imali smo seks jedno pet puta za cijelo veče. Najbolje mi je kad me zajaši te se počne jako nabijati, uf tada bih deset puta odjednom svršio. Primjetio sam da voli da puši, tj. da ima kurac u ustima, valjda ju je to palilo ili šta već. Poslije svega toga smo malo razgovarali i zajedno zaspali u zagrljaju. I da, počeli smo intimnu vezu ali nažalost ona se morala oseliti u SAD gdje se upisala na fakultet, čujemo se nekada ali ne baš tako često. Nakon pola godine čuo sam da ima tamo dečka. A i ja sam se smirio malo i počeo novu vezu.

(Pogledano 3.388 puta, 1 puta danas)