U srednjoj školi imala sam profesora likovnog koji je tada imao oko 37 godina. Ja sam tek napunila 18, uvek sam mislila o njemu, maštala o tome šta bi mi radio, svršavala na samu pomisao da me tuca profesor. Kada sam završila srednju stalno sam ga sretala u gradu sa ženom.

Gledala bih ga, smeškala mu se. Znam i sama da je bio svestan koliko mi se dopada.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Jedne letnje večeri došao je u kafić u kome sam radila. Sedeo je celo veče sa društvom. Posmatrao bi me dok bih služila goste. Kad god bi me pozvao da naruči piće bivao bi sve direktniji, otvoreniji prema meni. Naginjao bi se što bliže mom uhu, a ja sam se pravila da ga ne čujem zbog glasne muzike, samo da bih što duže uživala u njegovom glasu. Bilo je vreme zatvaranja.

On je još uvek bio tu sa društvom i ja sam rekla koleginici da može da ide kući i da ću ja zaključati kada oni odu. Prošlo je 1 ujutru. Počela sam da gasim svetla, skupljam stolice i otišla do wc-a kako bih mogla da skinem uniformu. Kada sam ušla čula sam korake i otvaranje vrata. Neko je ušao u susednu kabinu. Presvukla sam se i izašla kako bih oprala ruke. Zatim je izašao on, Dušan, moj profesor.

– Konačno sam uspeo da te uhvatim samu – rekao je i nasmejao se.– Znaš, mi ćemo sada krenuti kući pa bih voleo da te povezem ako nemaš ništa protiv.

Zbunila sam se, nisam očekivala da se to tek tako dogodi.

– Nije da se valjda bojiš, pa ja sam tvoj profesor, možeš mi verovati, a već je jako kasno – rekao je.

– Naravno, samo ćeš me sačekati da pospremim lokal i možemo ići – rekla sam.

Izašla sam a njegovi prijatelji su ustali i čekali da mi plate. Nakon toga su otišli, možda im je Dušan rekao svoj plan. Sedeo je i čekao me, malo smo ćaskali i zatim pošli. Ušli smo u njegova kola i on me je pitao da li možda želim da pijem nešto. Možemo kupiti piće i otići na izletište izvan grada. Pristala sam. Medju nogama mi je pulsiralo. Već sam bila vlažna kao nikad. Gledala sam ga kako vozi. Posmatrala njegove ruke, gustu crnu kosu, usne… Zamišljala sam ga kako me baca i zabija svoj jezik u moju roze pičkicu. Pogledao me je i nasmejao se.

Pročitaj i ovo:   Neočekivani seks sa mamom najboljeg prijatelja

Nakon nekoliko trenutaka došli smo. Bila je noć. Nije bilo ljudi. Pogled na grad je bio prelep. On se okrenuo ka meni i pružio mi limenku piva. Otpila sam par gutljaja dok me je on gledao. Rukom me je pomazio po obrazu.

– Prelepa si Mia. Oduvek si mi se dopadala znaš ali znao sam koliko je afera među profesorima i učenicama zabranjena.

Poljubio me je. Isprepletao je svoj jezik oko mog. Uzeo mi je limenku i ostavio je. Zatim me je pogledao u oči.

– Jel me želiš Mia? Da li želiš tvrdu kurčinu svog profesora u sebi? Znam da si oduvek o tome maštala mala. Video sam ti to u očima. Kako me odmeravaš na časovima. Odlazio bi u wc tokom pauza i svršavao na pomisao kako tucam svoju maloletnu učenicu. Kako je vučem za dugi crni rep.

Dok je o svemu tome pričao samo sam ga gledala, klimala glavom i govorila “da” tankim glasom, svesna da ga to pali. Skinuo mi je majicu i počeo da ljubi moje sise. Otkopčala sam brus kako bih mu olakšala posao. Sisao mi je bradavice koje su već nabrekle od silne napaljenosti. Sisao je, lizao, gledao me u oči. Ja sam stenjala i zavlačila ruke u njegovu kosu kako bih ga sve više približila sebi.

Predložio mi je da predjemo na zadnje sedište. Sela sam a on mi je podigao noge i svukao farmerke. Pogledao me je i nasmejao se. Ljubio mi je butine, prepone, stomak. Ja sam stenjala kao dete. Pomerio mi je gaćice u stranu i lagano poliazo klitoris. Pa još jednom i još jednom. Zatim je zario svoja usta u moju vrelu, mokru, nabreklu pičku. Počeo je da me jede. Da mi nabija jezik u rupu. Zatim je uvukao prst. Lizao mi klitoris i gledao u oči. Stenjala sam. Stiskala butinama njegovu glavu.

– Jel možeš da primiš 2 prsta mala? – pitao me je.

– Želim tebe, molim te, želim da me tucaš!

Samo se nasmejao. Gurnuo mi je još jedan prst i počeo sve jače da me liže i jebe prstima. Znala sam da želi da svršim. Uhvatila sam ga za kosu i nabila još jače. -Ajde Mia, svrši na moje prste. Želim da osetim kako svršavaš po mojim prstima. Ajde, pa ću da ti dam kurac. Posle par sekundi počela sam da svršavam. -Taaakoo je, prelepa si, spremna si sada. Otkopčao je pantalone. Kurac mu je bio ogroman. Nabrekao je, pun vena, blago kriv. Trljao mi je kurac o klitoris. Razmazivao i pripremao da ga nabije. Krenuo je ka rupici.

Pročitaj i ovo:   Jebavao sam matorku u svlačionici teretane

– Nemam kondom. Jebaću te ovako. Želim da te osetim celu.

Počeo je da ga gura. Zarežao je.

– Kako si tesnaaa! Jel želiš moj kurac a? Jel si ovako vlažila i dok si išla u školu a?

Nabio mi ga je do kraja, uhvatio me oko zglobova ruku i stavio mi ih je iznad glave. Stenjala sam. Osećala kako mi se pička širi. Želela sam ga sve više. Gledala sam ga pogledom nevinašca. On se smejao. Prijalo mu je. Prijalo mu je da tuca svoju 18-godišnju učenicu.

– Okreni se, hoću da te jebem otpozadi.

Uradila sam kako mi je rečeno. Odmah mi ga je zabio do kraja, jednom rukom držao me je za guzu a drugom a vrat. Tucao me je sve jače.

– Molim Vas, jače profesore jače. Želim Vas duboko u sebi. Želim da me rascepate!

Stenjao je, udarao me po guzi, vukao za kosu. Osetila sam se kao prava mala drolja. Prijalo mi je.

– Trljaj se, spusti ruku dole i trljaj klitoris, hoću da mi svršiš dok te jebem.

Nije mi trebalo mnogo, svršila bih od same pomisli da me jebe moj profesor.

– Aaaahhh svršavam, nabijte mi ga do kraja, nemojte da stajete!

– Tako je mala! Ajdee, hoću da svršiš kao nikada do sada! Ajde, daj svom profesoru, ajde droljice moja!

Počela sam da svršavam a zatim sam osetila nalet sperme.

– Taaakoo mala, uh, kako me ložiš! Ne mogu da izdržim, moram da te napunim, hoću da curiš.

Izvadio je kitu a ja sam se okrenula kako bih je olizala. Počeo je da se spušta.

– Navuci gaćice. Hoću da moja sperma ostane u tebi. Hoću da o ovome razmišljaš svaki put kada te dečko bude karao, jel ti jasno?

Odmorili smo se, ljubili a njemu je kita ponovo oživela. Ovoga puta sam se sagla da mu popušim. Napunio mi je grlo vrelom spermom. Odvezao me je kući. Nikada neću zaboraviti svog profesora. Nikome nisam rekla o ovome, a kad god bi se pružila prilika moj profesor bi me odveo na staro mesto i punio bi me spermom kao najveću droljetinu. Moja fantazija se ipak ostvarila.

(Pogledano 7.730 puta, 1 puta danas)