Kada bi izlazio iz zgrade, često sam viđao zgodnu, crnu curu, onako jačih oblina i imala je frčkavu kosu. Svaki put gledao sam je u oči i ona se svaki puta nasmijala.

Taj dan nekud sam žurio, sjeo sam u auto ispred zgrade na parkingu i ona je bez srama otvorila vrata sa druge strane auta i ušla unutra. Rekla je.. Ja idem sa tobom. Zvala se Katarina.. Odmah je rekla da sam joj jeben i da će me izjebati.. Ja sam se na to samo smijao..

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Krenuo sam autom i ona me odmah počela pipati po nogama a ja sam je primio za ruku i stavio je na svoj kurac koji je već stajao ko jarbol.. Odmah ga je mjesila.. Bila je napaljena drolja.. Volim drolje.. Odmah me otkopčala i počela ga sisati.. Gutala ga je pohlepno.

Stao sam sa strane gdje nikog nema i primio je za njenu frčkavu kosu i nabijao sam njenu glavu na svoj kurac.. Jebeno me palio taj zvuk dok se guši u kurcu.. Nisam htio tako svršiti..

Skinuo sam joj hlače i bacio je na zadnje sjedalo.. Presavijo sam je ko neku lutku.. Guzu sam samo malo licnuo da uđem u nju.. Par puta sam ušao lagano… I.. Kada sam se počeo zabijati u nju.. Stenjala je kao da je koljem ali jebozovno.. Baš sam je razvaljivao…

Gurao sam joj prste u usta a drugom rukom sam joj gnječio sise pa bi je malo primio za bokove da se brže zabijam u nju… Jaja su mi se samo stiskala i napunio sam joj guzu spermom i još sam se trzo u njoj da se skroz iscjedim..

Pročitaj i ovo:   Poljubila me tik ispod uha, pomazila po kurcu i rekla vidimo se u wc

Nije to bilo gotovo.. Izvadio sam ga iz njene guze i morala ga je fino pušiti i lizati da ga očisti od sperme.. Katarina je bila baš prava kućka za jebanje.. Takve obožavam..

(Pogledano 3.484 puta, 1 puta danas)