Prije dva tijedna bila sam kod frendice, organizirala je privatan parti za nas nekolicinu frendova, bilo je tamo svega, klope, cuge, pljuge i baš smo se dobro izraketirali. Svi su se razišli, a ja sam ostala da joj pomognem srediti stan. Već je bilo dosta kasno, a autobusi nisu vozili, nije mi se dalo plaćati taksi i ostala sam spavati kod nje.

Ujutro je frendica otišla na trening, nije me budila tako da sam ostala spavati.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Probudim se negdje oko 9 i krenem u kupatilo. Prolazeći pored sobe njenih roditelja vidjela sam malo otškrinuta vrata i čula uzdahe te sam krenula da vidim šta se zbiva, a ono vidim kako se njeni starci goli maze/napaljuju. Stajali su uz krevet, a on ju je lizao po vratu milujući je po sisama. Moram reći da njoj stara izgleda kao avion, a i stari nije loš – ima dobru kurčinu.

Otvorim ja vrata malo više da bi bolje vidjela, a on se laganim poljupcima spušta po njenim leđima skidajući joj tangice. Ona se naguzi na krevetu, a on joj počne lizati pičku i šupčić. Totalno sam se popalila i zavukla sam ruku u gaćice, a ono dolje poplava. Počnem si trljati pičku. Njena stara dignula je glavu i vidjevši me kako se diram samo me prstom pozvala da uđem u nutra. Ja uđem, a ona kaže “dragi imamo društvo” – maknuo je glavu iz njene guze i nasmješio mi se.

Ona me počne skidati pa mi je počela sisati bradavice malo jednu malo drugu, baš mi je pasalo njeno milovanje. On dođe iza mene i počne me lizati po vratu, a ona me lizala od napred tako da sam se našla u sedviću između njih. Oboje su rukama šarali po mome tjelu i jezicima me cjelu lizali, tresla sm se kao šiba. Dok su me tako milovali ja sam jednom rukom uhvarila njegov kurac, a drugom njenu pičku te sam im počela drkat. Onda smo se spustile na koljena i zajedni mu počele lizati i pušiti kurac i jaja, gladio nas je po kosi uživajući sa dva jezika na svome kurcu. Ja sam legla na krevet, raširila noge, a ona mi počne lizat počku i usisavat klitoris svojim usnama, on mi je stao kraj glave i naglo mi zabio kurac u usta i počne me jebati, zatim sam osjetila kako mi ona gura prste u pičkicu ližući mi i dalje klit, tako mi je bilo dobro kurac u ustima, a prsti i jezik u i na mojoj pički, nije mi trebalo dugo i počnem da svršavam. Ona mu se naguzi i on dođe iza nje i naglo se zabije u njenu pičku, kako ju je nabijao zguza ona je svojim pokretima sve jače atiskala i lizala moju pičku i klit. Počeo je da je jebe brzo i žestoko i ona je počela svršavati, a i ja za njom. Zatim je on legao na leđa ja sam ga opkoračila leđima okrenuta i nabijem se svom težinom na njegov kirac i počnem da se nabijam kao da nisam vidila kurca godinama. A ona mi je neprestano mjesila i lizala sise gurajući prste u moju pičku uz njegov kurac. Kako sam samo vrištala, i kako su me dobro jebali.

Pročitaj i ovo:   Bila je uska kao neka klinka koja je tek počela da se kara

Svako malo ga je vadio van iz mene dajući njoj da posiše i poliže moje sokove sa njegovog kurca pa bi ga opet jako nabio žestoko me jebajući. Ponovno mi je dolazilo da svršim pa sam se još jače počela nabijati na njegov kurac i opet jako svršila. Onda je red došao na nju pa ga je sad ona zajahala i počela da se nabija na njegov kurac, a ja sam ju lizala i gurala prste kao i ona meni malo prije. Onda sam ga ja opkoračila oko glave i počela pičkom da se trljam o njegov jezik, njoj sam mjesila sise i lizala po vrati i nakon par minuta počela je i ona da svršava. Zatim se on pridigao, stao iznad nas, a mi smo isplatile jezike i otvorile usta čekajući njegovu spermu. Par puta ga je nadrkao i počeo špricati po našim jezicima. Kad je svršio nas dve počele smo da se ližemo djeljeći međusobno njegovu spermu. Posle kad smo se smirili i sredili krenuli smo u kuhinju. Nedugo zatim došla mi je i frendica i popila je kavu s nama neznajući šta se desilo u sobi njenih staraca. Popila sam kavu pozdravila se sa svima i nasmješena krenula doma.

(Pogledano 6.495 puta, 1 puta danas)