Da mi je netko pričao prije par dana što će mi se desiti ne bih mu vjerovao i još bih ga proglasio ludim. Naime, sve je nekako krenulo od situacije da nisam od onih tipova koji se voli vezivati u bilo kakvu vezu. Do sada sam svašta u životu vidio i doživio pa sam se odlučio biti u potpunosti slobodna ptica i iskoristiti ono što mi se od života sviđa.

Živio sam sa sestrom u stanu obiteljske kuće dovoljno velikim da imamo potpuni komfor, ali i slobodu življena. Iako smo bili potpuna suprotnost super smo djelovali i bili savršena potpora jedno drugome. Seka je često bila na svirkama sa svojim bendovima, a ja na raznim predavanjima zbog struka koje smo obožavali.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Baš zbog toga sam više volio samoću u rijetkim slobodnim trenucima kako bih se odmorio, prepustio ljenčarenjima i ispunjavanjima sitnih vlastitih prohtjeva i željica. Ali i kako bi izbjegao klasične trzavice u vezama. No, da ne duljim. Jedna od mojih željica je bila potpuna golotinja kad god sam mogao jer sam imao osjećaj sputanosti u bilo kojoj odjevnoj kombinaciji. Uz to sam obožavao gledati porniće i duge masturbacije kojima bih se najlakše opuštao, ali i istraživao samog sebe. Najčešće sam gledao tzv. amaterske porniće koji su nekako najbolje prikazivali stvarni seks bez previše glumatanja.

Tako sam jednog od tih dana došao napokon doma nakon nekoliko iscrpljujućih radnih dana, uvukao se u sobu, skinuo se gol i legao na krevet uživajući u slobodi četiri zida neobazirući se na sestru koja je čistila svoje stvari potrebne za svirku. Već sam skoro zaboravio da mi je seka doma, s guštom stavio porniće na tv i počeo se igrati s alatkom koja se polako počela dizati. Gledao sam kako solo cura masturbira najprije prstgićima, a onda vibratorom. Nisam mogao odoljeti a da ne pojačam glas TV-a i slušam kako cura stenje jer me to oduvijek napaljivalo. upijao sam svaki kadar filmića jer je cura imala prekrasne obline i prelijepu obrijanu pičkicu s povećim usminama.

Pročitaj i ovo:   Prvi put u sve rupe

Sve sam se više zaigravao sa svojom alatkom, prolazio rukom po njemu, pa se zaustavljao na glaviću kojeg sam mazio i zatim se spuštao do jaja koje sam mjestio. Kako sam nakon pol sata već bio u transu nisam ni primjetio da su se vrata sobe otvorila i kako me seka upitno gleda što radim. ušetala se u sobu i samo me gledala kako drkam, i zatim se zagledala u TV. Kad sam shvatio što se dešava već je bilo kasno za bilo kakvo objašnjenje i samo je pogledom upitao što sad. Na moje iznenađenje približila se krevetu, sjela na rub i gledala samnom pornić na TV-u. Položila je ruku na moju s kojom sam drkao i zaustavila me te me počela odmjeravati od glave do pete. Upitao sam je zašto, zar baš sada kad sam pred orgazmom. Njena me reakcija još više iznenadila jer se samo legla kraj mene i zamolila me da najprije pogledamo pornić do kraja.

Nakon kraja filmića smo počeli pričati o seksu, pornićima. Iako mi je bilo neugodno seka me brzo razuvjerila da se ne trebam osjećati tako niti bojati. Odjednom se dignula s kreveta i zamolila me da joj pomognem skinuti jednodjelni kombinezon koji je imala na sebi. Nisam mogao vjerovati svojim ušima jer sam mislio da će me početi šamarati. Trenutak dva kasnije otkopčao sam joj patent na leđima pa je seka počela najprije skidati gornji dio s rukavima pomogao sam joj potegnuti kombinezon do poda i izvući joj noge iz njega. Ostala je potpuno gola i tek sam tada uspio shvatiti koliko savršeno tijelo ima. Prirodna plavuša, sa sisama četvorke lagano ravan trbuh, ne onaj tipični atletski, nego malo opušteniji, ali ipak ravan trbuh. Pičkica joj je bila lagano poveća s većim usminama s prelijepim plavim grmićem na vrhu. Noge je imala savršeno čvrste, okruglaste i jače kao savršeno stvorene za mene. Došla je do mene, sjela i zapitala me zašto je nikad nisam pitao za takve stvari jer je sanjarila da skupa masturbhiramo. Brzo sam joj odgovorio da to ipak nije uredu.

Pročitaj i ovo:   MAŠTANJE SE KONAČNO OSTVARILO: Jebite me, gori mi RIBICA!

Međutim, nije htjela ni slušati o takvim glupostima te je samo zakoračila preko mene, sjela mi na noge i počela mi drkati kurac. Za to vrijeme sam se igrao njezinim sisama i prelijepim smečkastim bradavicama, a ona se samo pičkom naslonima na moju nogu i ubrzano i snažno je trljala. Ubrzo je promjenila pozu pa se digla, okrenula se i legna na mene u potpunosti tako da mi je guzu i pičku stavila na usta i dala si dovoljno mjesta da mi ga puši. Kako ga je samo lijepo lizala kao sladole i gutala mislio sam da ću brzo eksplodirati. Ali znala je kako me dovoditi do ludila, a da ne završim prebrzo. Istovremeno sam se igrao njenom guzom, mazio je i širio kako bi guštao u njenim rupicama, zabijao prste i u pičkicu i u guzu pa sam je mogao slušati kako sve jače stenje. Nisam mogao izdržati pa sam joj stavio prst u guzu i istovremeno u pičkicu i lizao joj klitoris pa je odjednom počela snažno svršavati uz obilne sokove koje je puštala po mom licu i vratu. Nakon toga se još dugo tresla od orgazma i stenjala čime me dovodila do usijanja. Kad se primirila samo je ugurala glavu među moje noge, poleča lickati i sisati jaja i natezati glavić dok nisam uz eksploziju počeo glasno svršavati.

Na kraju smo se samo razvalili na krevet u zagrljaj i u tišini ležali još neko vrijeme. Poljubio sam je u čelo i zahvalio na iznenađenju života. Na to mi je samo tutnula lakat u rebro i rekla što si čekao do sad majmune, ovo treba ponavljati do beskonačnosti.

(Pogledano 7.804 puta, 2 puta danas)