Kao da je sama na svijetu Adriana se ispružila u mekoj travi, mazno izvijajući nago tijelo pod ugodnim prijepodnevnim suncem. Poluzainteresirano, još je jednom pogledom pretražila park, pa, utvrdivši da nema nikoga u blizini, oslonila glavu na svežanj svoje odjeće i započela igru.

Promatrao sam, sakriven gustim žbunjem, kako s dva prsta širi purpuran cvijet pi*ke, a treći uvlači kroz vodopad bijele sluzi u svoj žedan procijep. Stenjući poluglasno, vrtjela je guzovima i pohotno drk*la. Kada sam procijenio da je savladana strašću, došao je moj čas.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Žmirila je maštajući tko zna kakvog jeb*ča, i nije niti primijetila da sam joj prišao. Iskoristio sam to, pa se svukao, pasući oči na njenim preplanulim preponama. Opazila me tek kada sam svoj kruti ku*ac, ispresijecan nabreklim žilama, nadvio nad njenim sisama, prethodno je opkoračivši. Tvrdo žezlo njihalo se prijeteći nad njenim crvenim, oteklim bradavicama, koje je slobodnom rukom neprekidno natezala i štipala. Nije prestala nadraživati svoj klit*ris. Pogledala me u oči, pa naniže, promotrila razjareni ku*rac. Bez riječi, dohvatila ga je ustima i revno zaigrala jezikom po lizanja željnom glaviću. Zadrhtao sam od užitka kada je pljuvačka s njenog jezika kliznula niz moju kur*inu. “Tako…” procijedio sam.

“Mmmmm,” samo je promrmljala ustiju punih ku*ca. Dok je pušila, poigravao sam se njenim gorostasnim sisama, šamarajući ih, gnječeći kao jastuke, pa natežući za bradavice. Uskoro, savladan strašću, zakucao sam joj svoje koplje u pi*ku kojom je vladao opći potop sokova pohote. Zastenjala je, obavijajući me nogama oko stražnjice.

“Dublje, kučkin sine, duuuublje,” vrištala je, privlačeći me nogama bliže sebi. Prodirao sam u nju kao u usku teglicu meda, a ona mi je vaginalnim mišićima stezala ku*ac do besvijesti, grčeći se sva, kao papir na vatri. Stiskala je rukama sise i zurila u mene pogledom prkosne zvijeri.

Pročitaj i ovo:   Komšinica je htela da mi se oduži

Istrgao sam ku*ac iz nje, pa ga strelovito zabio natrag, zatim opet, pa opet, sve žešće, ohrabren njenim neljudskim urlicima, a zatim, čvrsto odlučivši da je čas za prljavu igru, još ga jednom iščupao iz njene pohotnice, pa se nemilosrdno sjurio jednim udarcem duboko u njen šupak. Vrisnula je i poskočila, pa pokušala povući se unatrag, na što sam je obuhvatio oko kukova i privukao bliže, bešćutno ju cjepajući žustrim ubodima u mokar čmar.

“Jeboooo te… Ahhhh…” cvilila je, “Dobro jeeeah, taaakooo… Uuuu…”

Nabijao sam je, šireći joj prstima guzove. Tukao sam svom snagom dok joj se šupak nije proširio do te mjere da sam slobodno uranjao u njega kao u preširoku pi*ku. Neartikulirano je hroptala i zalijevala me sluzi iz pi*ke. Izvukao sam ga i dohvatio je za kosu, pa je privukao ku*cu.

Primila ga je u usta, a ja sam obilato svršio osjećajući mješavinu svoje sperme i njene pljuvačke kako kupaju moj glavić. Dok sam se oblačio, mirno je ležala. “Jebem ti sve,” zavapila je. “Neću moći tjedan dana normalno hodati.”
“Onda,” nasmiješio sam se, “za tjedan dana na istom mjestu?”
Ne znam kako je reagirala jer sam odmah potom otišao, ali imao sam jak osjećaj da ćemo se ponovo susresti.

I želio sam to snažno, svim svojim duhom i tijelom, jer ovakva razjebavanja nisu baš svojstvena širokom krugu žena. A meni se tako je*be …

(Pogledano 2.670 puta, 1 puta danas)