Moja draga žena otputovala je u Slavoniju do nekih prijateljica iz djetinjstva, pa sam ja mogao uzivati doma sam za vikend. Kriomice sam noćima razgovarao preko jedne stranice za dating sa jednom oženjenom gospođom.

Voljela je varati svog muža, jer je, kako sama kaže, bio obicni papak.. taj vikend ja sam konacno prihvatio njen poziv da se nađemo u restoranu na veceri.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Zvala se Marija. Odlicno je izgledala, utegnutog tijela, u kasnim 40-ima, crvene kose i zelenih očiju. Duge noge u štiklama, zaobljene guze, uskog struka… vidjelo se da drzi do sebe.. za mene je izgledala kao savrsena kujica. Trazila je visokog i obdarenog momka, a ja sam zadovoljavao njene uvjete.

Nije trosila puno vremena na pricu, pa smo, na njenu inicijativu, brzo zavrsili s vecerom i checkiralk se u obliznji hotel kako bi smo cim veci i bolji dio iskoristili za zabavu zbog koje smo oboje i dosli.

Čim smo usli u sobu, iz nje je izasla njena skrivena divlja strana. Dok sam odložio karticu od hotelske sobe i skinuo kaput, ona je otkopčala haljinu i bacila ju na pod. Okrenuo sam se i pogledao njeno sexy tijelo, kako stoji samo gacicama, samostojecim crnim čarapama, te onim sexy visokim štiklama.

Oblizala si je usnicu, dok je gledala kako ja skidam sa sebe kosulju i hlace. Marija se bacila na koljena pred mene, i izvadila moj sada vec polutvrdi kurac i i pohotno ga cijelog strpala u usta. Nakon naglog početka, polako ga je izvadila i nastavila lagano lizati.. ali kako ga je dobro lizala, vidjelo se da je kuja jako iskusna u tome…

Toliko je bila dobro da sam joj ja gurao svoj kurac duboko u grlo, zabijao sam joj ga cim sam jace mogao. Iako je sada vec bio skroz tvrd i dignut uspjela ga je cijelog progutati, iako se u par navrata malo zagrcnula..

Pročitaj i ovo:   Jebačina sa sekom na plaži

Tim tempom i takvim pusenjem nije mi trebalo dugo da svrsim, pa sam joj glavu stisnuo jace na svoj kurac i svrsio joj duboko u grlo. Vidio sam da joj se sviđalo, sve je progutala..

Pogledala me sa smješkom, ali istovremeno i zlim pogledom, i rekla da zeli mojih tvrdih 18cm u svoju usku guzu. Izgleda da ju je analni sex puno vise palio od klasičnog, jer do njene pičke u tom trenutku još nismo ni “došli”.. nasmijao sam se, ne vjerujući koje sreće imam da sam na takvu kurvu naletio.. Nakon sto smo se kratko odmorili, Marija je ponovno uhvatila moj kurac i počela ga jako sliniti kako bi ga što bolje pripremila za svoje jebozovno dupe.. nakon što ga je dobro naslinila, bio je red na mene da joj pripremim guzu.. lizao sam ju od pičke do guze, i lagano prvo jezikom širio rupicu, a zatim i prstima.. moram priznati da sam joj htio kurac u pičku zabiti, koliko je sočna bila i kako je fino mirisala, ali odlucio sam slijediti njene želje..

Sad joj je dupe već bilo spremno, sklisko i lagano rašireno. Rekao sam da se okrene na sve četiri, međutim ona je rekla da me želi gledati dok joj penetriram guzu. Kimnuo sam da može.

Legla je na leđa, izgledala je savršeno, i mamila me svim rupicama. Namjestio sam glavić na ulazak u njenu usku rupicu i lagano gurnuo.. Prvo sto sam osjetio je kako je vruća i uska. Primio sam ju za bokove kako bi jače mogao ući u nju. Uzdahnula je duboko. Oči su joj se okrenula i kao da je pokusala nesto reći, nešto je mrmljala ali nisam razumio. Nastavio sam, zabijajuci joj svoj kurac sve dublje u guzicu..

Pročitaj i ovo:   Poklon sinu

Gledala je u mene, duboko disala i molila da nastavim. Nasmijao sam se i pokusao joj još jače zabiti kitu duboko u nju. Lagano je mazila sise i onda rukom krenula prema pičkici..

Umočila je jedan prst, polizala ga, pa ponovila to. Zatim je dala meni da poližem prst.. . bio je tako sladak i sočan. Nakon nekog vremena promjenili smo pozu. Konačno sam ju okrenuo i postavio na sve 4, i usao u nju odozada. Nikad nisam čuo da žens tako glasno vrišti i moli za još. Dok sam gledao njezine prekrasne guzove, ona ih je sama nabijala jace na moje međunožje, te sam tako još dublje ulazio u nju. Njezino vrištanje ispunjeno požudom odjekivalo je iz hotelske sobe. Toliko me je izludila da sam svršio taj čas.. svršio sam joj u dupe, i nisam ga odmah vadio. Sačekao sam još malo, pustio ju da osjeti kako mi kurac pulsira u njenoj guzici. Kad sam ga izvadio, krenula joj je sperma teći niz bedra, po čarapama. Kakav pogled.

Ostali smo jos par minuta ležati, natopljeni znojem. Samo smo ležali i pričali.. . oboje smo znali da se susret bliži kraju. Ustao sam do kupaonice da se otuširam
Kada sam izašao iz tuša, Marije nije bilo. Nisam bio siguran hoćemo li se ikada više vidjeti.

Taman što sam se obuka i izašao iz sobe, zazvonio mi je telefon. Bila je to moja žena. Zvučala je sretno i smijala se cijelo vrijeme, ali nije znala što sam ja radio..
Tada me upitala: “jel ti se javila moja kolegica s posla, Marija? Treba pomoc oko nekih financijskih izračuna za muža… ”

(Pogledano 1.458 puta, 1 puta danas)