Preko Instagrama sam krenuo u dopisivanje sa nekom curom, mlađa je devojka u pitanju. Izašli smo par puta na piće, pao je i seks u kolima, ništa spektakularno, mada je rekla da joj se baš svidelo. Nakon 5-6 dana se javila opet, rekla je da bi volela da ponovimo sve i krenula u šali da spominje drugaricu kojoj je navodno sve prepričala, opisala mene, moje telo i kitu, naš seks itd. Rekla je da su njih dve razgovarale i da bi možda želele da me počaste jednom trojkom.

Ubeđen da je rec o šali ili loženju, nisam se primao, već sam se šalio i ja. Ddopisivanje sa tom temom nastavilo se još 2-3 dana. Vrhunac te priče je bio da je Marija predložila da me pozove na video poziv preko vibera da vidim i nju i drugaricu. Pristao sam. Šalili smo se i pričali a onda je Marija rekla možda će te ovo uveriti da se mi ne šalimo i sočno je nabila svoj jezik u usta svoje drugarice Tine. Rekla je: kad se smisliš javi se i prekinula video poziv.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Inače, Marija je bila izvajana u telu, ne mnogo lepa ali sa lepim crtama lica. Plava kosa, male grudi, fenomenalna guza. Tina je imala velike grudi, crnka, malo buckasta ali jako slatka. Obe su imale po 20 godina.

Shvatio sam da nema šale. Pozajmio stan od druga na par dana. Dogovorio sam sa mojim drugaricama da se okupimo, pijemo pa šta bude biće. Inače, naravno nisam spominjao da imam iskustva i sa parovima i da me ložila jako ta priča ali to se valjda podrazumevalo.

Petak, 20h. Viski i votka su ohlađeni. Čekam ih. Silazim po njih ispred zgrade, ulazimo u lift. Upoznajem se zvanično sa Tinom. Šalimo se opet i pričamo ali o temama nevezanim za seks. Ulazimo u stan. Oslobađam ih njihovih kaputa. Tina ostaje u farkama i bluzici sa ogromnim dekolteom, a ima i šta da pokaže pa je to razumljivo. Marija noosi laganu haljinicu, srednje dužine, gore zatvorena, ali je odlično prijanjala uz njenu guzu.

Pročitaj i ovo:   Mama u opsadi

Šala, priča, smeh, cigarete i alkohol. Ispio sam 4-5 viskija dok su moje drugarice forsirale votku i popile skoro pola flaše. Opustili smo se. Krenule su teme oko seksa. Tini je bilo malo neprijatno ali je učestvovala. Marija je prednjačila. U jednom trenu rekla je: mislim da treba da vidiš uživo ono što si video preko video poziva i prelepo i strasno je poljubila Tinu. Kita mi se momentalno zadebljala u gaćama i krv sjurila u nju. Rekao sam: slobodno nastavite, ja ću uživati i odlučiti da li ću se i kada priključiti.

Tina je legla na leđa a Marija joj začas svukla farmerice. Krenuli su uzdasi. Dodirivao sam svoju kitu preko farmerica koja je postajala sve veća. Marijine ruke su bile na Tininim ogromnim sisama, mazila ih je, stiskala, bradavice su joj bile jako ukrućene. Spustila je glavu dole i pomerila Tini crne tangice u stranu. Zabila je svoj jezik u njenu pičku i lizala je. Tina se uvijala i glasno stenjala. Nisam mogao izdržati pa sam izvadio svoj kurac iz gaća i počeo da drkam. Marija se u jednom trenu okrenula, osmehnula mi se. Zadigla je haljinicu, pomerila gaćice u stranu i počela da trlja svoj prelep pičić. I dalje je lizala Tinu, koja je žmurila i uživala ne obračajući pažnju na nas. Više nisam mogao izdržati, prišao sam Mariji sa leđa, i uhvatio je za guzove. Vešto je ispod svog tela provukla ruku i trljala svoju pičku gurajući prst u nju. Iz njene pičke je curilo. Uhvatio sam čvrsto svoj kurac koji je hteo eksplodirati, pulsirao je u mojim rukama. Primakao sam ga na otvor Marijine pičke. Pičić joj je već bio jako vlažan i otvoren. Želeo je kurac. Sjurio sam svoju kitu najjače što sam mogao u nju. Jauknula je od zadovoljstva i zabila ceo svoj jezik u TIninu pičku. Osećaj močan, jak. Jebao sam je jako, stiskao za guzove, šamarao ih u ritmu u kojem sam je jebao. Ona je lizala Tininu pičku. Guzovi su joj pljeskali, stenjala je, uvijala se, u nekom trenu i sama nabijala na moj kurac. Poželeo sam Tinu. Bukvalno sam pomerio Mariju i legao preko Tine koja dok se rasvestila većc je imala moju kitu u sebi. Zagrlila me i šapnula: mnogo smo ovo želele, nadam se da uživaš. Klimnuo sam glavom i jebao je u srednjem ritumu.

Pročitaj i ovo:   Obrijana pica

Marija je sela ispred Tinine glave i počela da samu sebe jebe prstima i stenje. Sve vreme je gledala u mene i smeškala se. Spustio sam ruku dole i svoj srednji prst zabio u Tininu guzu. Jauknula je. Prijalo joj je. Nabijala se na prst kad god sam joj dozvoljavao. Nisam želeo zapostaviti Mariju. Ustao sam, seo i pozvao je da sedne na moj kurac. Tako je i uradila. Sela je preko mene i nabijala se na moj ukrućeni kurac, držala se i stiskala svoje bradavice. Tina je ustala i opkoračila me. Želela je da je ližem. Lizao sam taj lep pičić u kojem je do malopre bila moja kita, sokovi su curili iz nje. Marija se je sve jače nabijala i osećao sam kako vrela sperma ključa u mojim jajima.

Nisam još dugo izdržao. Ustao sam a njih dve kao po komandi su klekle. Znao sam da žele da ih poprskam. Naizmenično su pušile moj kurac, uigrano kao da su tim. Marija je sve vreme gledala u moje oči, dok se Tina očigledno manje iskusna fokusirala na kurac. Sperma je sjurila kroz moju kitu. Svršio sam im po ustima i faci. Marija je svoj deo uredno progutala. Svo troje smo se tako goli prebacili na krevet i leškarili narednih sat vremena. Cigareta je kružila. Pričali o tome šta bi moglo drukčije a šta je bilo baš dobro. Oko ponoći ispratio sam svoje drugarice. Legao zadovoljan i srećan jer sam doživeo ono o čemu realno svi mi muškarci sanjamo.

(Pogledano 2.138 puta, 1 puta danas)