P

: Javljam se nadajući se iskreno da ćeš mi pomoći razriješiti moje nedoumice i strahove. Sretno sam udana tridesetogodišnjakinja, živim u doista skladnom braku sa čovjekom koji mi pruža materijalnu i duhovnu sigurnost, uz to je pažljiv i nježan. Seksualno se još uvijek, nakon devet zajedničkih godina, privlačimo i slažemo. Pitat ćeš se vjerojatno gdje je onda problem?
Problem je, i to veliki (doslovce i metaforički), u muževom mlađem bratu koji od polaska na fakultet stanuje kod nas. Prije oko pola godine, vrativši se iznenada kući, zatekla sam ga kako pred videom, gledajući pornić, masturbira svoj iznimno veliki penis. Kao opčinjena prišla sam mu i uzela ga u usta, te počela sumanuto sisati, a potom se i nabijati na njega. Naša veza od tada traje, a s moje je strane toliko strastvena da prosto gorim. Obožavam felacirati ogromnu stvar mog šogora i skakati po njoj, a nasuprot tomu, razdire me savjest zbog varanja čovjeka kojeg istinski volim, i to na žalost, na najgrublji i najperfidniji način. Molim te za savjet, iako vjerojatno i sama mogu naslutiti što je najbolje rješenje.

Tina

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

O

: Draga Tina!

I sama sam doživjela iskustvo slično tvome, razlika je jedino u tome što moja veza s voljenim čovjekom kojeg sam varala, nije bila formalizirana. Prisjećam se kako je osjećaj varanja bio strašno opterećujući, posve različit od osjećaja kada sam varala partnere s kojima me nije vezala ljubav. Preporučam ti da svoj položaj pokušaš aspektirati na način kao da nisi neposredno involvirana, jer ćeš tako lakše donijeti jedino ispravnu trezvenu odluku. Bilo kako bilo, držim da bi najispravnije postupila da vezu s mladićem prekineš prije no što suprug posumnja.

Pročitaj i ovo:   Koji su horoskopski znakovi kompatibilni u seksu?

Možda se od prevelike strasti prema malome možeš pokušati izliječiti tako da, ako si u prilici, uspostaviš seksualni kontakt s još jednim muškarcem. Jednako tako bilo bi dobro da pokušaš malome namjestiti “nešto dobro”, jer će tako i on reducirati svoj libido i strast prema tebi.Usporednu tomu, nagovori maloga da pod bilo kakvim utemeljenim izgovorom odseli iz vašeg doma. Načelo daleko od očiju, daleko od … uvijek se pokaže istinitim. Želim ti najbolju sreću.

(Pogledano 3.894 puta, 3 puta danas)