Bilo je to jedne julske noći kad me je nazvala moja tašta da joj popravim i internet desilo se onako neplanski ali oboje smo bili zadovoljni i oboje smo uživali. Inače moja tašta je plavuša srednji godina velikih sisa i dupeta veoma jebozovna žena. Starca po običaju nikad kod kuće ona sama šljaka po netu, “Saša stigao si a ja već sludila od dosade , kako se čovek navikne na ovu tehniku.

Idi upali i vidi šta mu je ja ću da nam skuvam kaficu i da malo zamezimo, eh šta bi ja bez tebe kad mi zatrebaš, dobro je da te imam.. ..

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

– upalim laptop da provjerim a on pun virusčina spor jedva šljaka uďem u google kad imam šta i viditi moja taštica gledala porniće pa joj to tako zablokiralo a ona samo ugasila. Incest klipovi sve sami vidi da je to pali , omegle video čat preko kamera , onda shagle čat. I još svakajaki, čuvsi je da ide ja kao nešto čackam kablove.

– e moj dragi zetiću evo i kafice.. .. Pregnu se preko stolića bacih pogled na njen poveći dekolte i viďo prelepe sisetine ukrućenih bradavica , kurac mi poče da se diže ja prekrsti noge da se ne primjeti , sjede preko puta mene u haljinici ljetnoj koja je vise otkrivala nego s krivala, kao da je namjerno to radila prebacivala je nogu preko noge čas jednu čas drugu ostavljajući mi vremena da mi pogled klizne na njeno medjunožje i crne čipkane gaće koje je nosila.

– Eh moj sale oćeli biti sta od toga, moželi se napraviti ? Ja svako veče tako sjedim sama pa čitam novine na netu sta da radim kad onaj moj nije nikad tu.
-Ma naravno sredićemo večeras ti neće biti dosadno . Tako smo proćaskali popili kafu i ona ode do prodavnice da kupi nešto za meze.

Pročitaj i ovo:   Raspametio sam očuvanu milfaru

– čim sam joj vidijo leďa odma sam se bacijo na posao. Sad ću da vidim i ja malo šta to ona gleda . Gledao sam i nisam mogao vjerovati , sve sami incest do incesta. Ja i zet , palila sam se na zeta, prvi put u autu sa zetom mmmmmm počeo sam se paliti i ja vidjevši sta gleda kurac mi je pulsirao kao lud, pogleda nema nikoga vratim se za lap i počnem gledati toliko sam se napalijo da sam počeo drkati zamišljajući kako se ona trlja maštajući o tome mmmmmmm. Taman kad sam bijo na vrhuncu vrata se otvoriše, nisam čuo kad se vratila , bilo je kasno ja sam špricao kao lud a ona je nepomično stojala i gledala , nije bilo nazad šta je tu je , ćutali smo oboje skamenjeni kad se prekide tisina.

-ohhh dragi sale pa sav si mokar , sad ću ti ja donijeti peškir. Zbunjeno sam sjedijo. -prišla je i počela brisati stolić onda me pogledala u oči onako zagrizla malo usnu i reče mi

– Nije to ništa hajde da i njega malo obrišem , i gurnu mi ruku u gaće i izvadi balav kurac od sperme sage se i stavi ga u usta i poče lizati razmazanu spermu mmmmmmmm bože jeli ovo san, ponovo se počeo dizati njoj u ustima, hajde skini taj šorc rečemi.. .. ..

“mmmmm ćuti zete ništa ne govori o ovome sa maštala hajde , jebi me kao drolju mmm hoću i u dupence da probam, nisam nikad hoćešm e jebati u dupe .. ..
– klekla je zadigla haljinu . gaće su joj bile mokre skroz od sokića pičkini ja sam joj svukao gaće i sjurijo se svom sangom u vrelu pičku moje tašte, uhhhh kako je samo dobro jebati pičku koja je rodila meni pičku mmmmmm.. .. .. .. stenjala je kao prava drolja jebi me svrši u mene molim te časti me sa tom slatkom spermom mumljala je dok sam se ja zabijao do jaja u nju. –
“ohhhh mili svršiću , svršiću , hoćesli uskoro hajdemo zajedno mmmmmmmm mili.

Pročitaj i ovo:   Sanjao sam kako me bogata kurvica ucjenjuje

-osjeti da mi jaja ključaju ahhh poče da svršavam u nju , orgazam nas je tresao , dok smo zajedno uživali u grču , zatim smo se sjurgali na pod ljubeći se , sperma joj se slivala niz butove :mmmmmm zete kako je dobro hoću i u dupence da probam.

_ja sam ležao na leďima i sam nisam vjerovao šta se dešava, počela je lizati mlitavi kurac umazan našim sokovima i ponovo se počeo dizati. okrenuo sam je na kolena i lizao pičku koja je bila tako izjebana da je još pulsirala , mazijo sam joj anus kružijo prstom oko njega , gurao prst polako u njega i vadijo ga, drhtala je od zadovoljstva, polako joj satvi kurac na anal i pola glavica gurnu , ona jeknu .

Jel boli kurvetino moja a?

_aaaaaaah to , neboli jebi me samo aaaaaaaaa, jako me jebi , poderi mi dupe nevino :mmmmmmm zeticu moj, oduvjek sam želela da se pojebem u dupe mmmmmmm kako je dobro ; aaaah svrši mi u dupe. Mili svrši , napuni mi dupe vrućom spermom.. .

_bila je tako tijesna , nikad se nije trpala u dupe , uhhhhh još samo par pokreta i svršijo sam ludački u dupe u guzčetinu veliku nezasitu , sperma je curila iz dupeta slivavši joj se niz noge okrenula se poljubila me i reče da idemo pod tuš.. .. . nastaviće se. priča je istinita od tad se ja i tašta redovno tucamo i imamo predobar seks.

(Pogledano 15.685 puta, 3 puta danas)