Na putu sam već dva dana. Sam u drugom gradu, kiša, hladno vreme, a topla soba – jasna je stvar prilika je idealna za uživanje, lagano drkanje uz muziku i vince. Iako uvek ima devojaka koje mi se jave, gle čuda, baš kad sam na putu i sam, nisam je varao. Laska mi pažnja drugih, ne mogu da lažem, ali ideja da me ona vara je neopisivo uzbuđujuća, mnogo više nego sve druge ribe, njihove fotke, priče i slično. Najdraža mi je fantazija, zapravo, ona u kojoj me ne vara, već uz moje znanje proba razne jebače.

Trenutno zamišljam scenu u kojoj je decu poslala kod svojih. Upalila je sve tri kamere u stanu. Prigušila svetla. Počela je da oblači polako crne tange, a onda i usku, crnu, kraktku haljinu. Navlači samodržeće čarape polako. Zna da je gledam preko kamera. Maže crveni karmin, a zatim i trepavice. Sve to radi polako. Namerno. Duge noge, čvrsta obla guza, bele puti. kao filmska diva. Ima 26 godina.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Kosu je pustila taman u trenutku kada se začulo zvono na vratima. Dok prolazi kroz kuću, menjam kamere. Vidim večera je na stolu i to za tri osobe.

Hitro prelazim na kameru u hodniku. Dvojica mladih momaka, ne starijih od 18 godina ulaze u kuću. Poljubila ih je sočno u obraz obojicu, uzela bocu vina koju su doneli i značajno pogledala u kameru kao da kaže “uživaš, mili?”. Nigde ne žuri, iznosi savršenu večeru na sto. Sipa vino i lagano koketira. Pijuckaju piće, jedu. Opustili su se. A onda je pitala, dok prekršt anoge tako da sevaju samodržeće čarape, da li im smeta da zapali. Momci nemaju ništa protiv, jedan od njih joj pali cigaretu. Kurac mi pulsira opako jer znam da zapali samo kad je žestoko napaljena. Siguran sam da joj pičkica balavi, kako od pomisli na te dve mlade kurčine, tako i od pomisli da je ja gledam i uživam.

Pročitaj i ovo:   Moj prvi žestoki analni seks

Ustaje, polako pojačava muziku. Igra polako, zanosno i zove ih da joj se pridruže. Momci takođe igraju sjajno. Prvo malo uzdržani, ali ruke su im sve više na njenom struku, stomaku, guzi, grudima. Jedan je pozadi, naslonjena je na njega, meša dok je on ljubi po vratu. Topi se dok drugi koji je ispred uzima njenu ruku i uvlači je u svoje pantalone koje su već raskopčane. Momak koji je iza, uveliko joj je zadigao haljinicu prislonio izbočinu na njenu guzu dok joj mazi ribicu. Sad i oni znaju koliko je napaljena. Ali ona samo zanosno igra.

Momku iza izvukla je kurac i odmah ubacila u svoju pičkicu. Kurčina je ogromna, ali samo se blago nagla napred i već je bio unutra. Momak je polako jebe, u ritmu muzike savršeno, dok se ona ljubi sa momkom ispred i nadrkava mu kurčinu. Sklanja se od njih i vodi ih ka našoj bračnoj sobi. Idu za njom kao zombiju gledajući u savršeno dupe ispod podignute haljine. Smešta ih na naš bračni krevet. Skida im odeću polako, komad po komad, dok svaki deo tela prelazi jezikom i usnama. To tako nežno radi, polako, imam utisak kao da je zaljubljena do ušiju i u njih i u mene koji pratim sve. Želi da nas zadovolji sve.

Momci su prezgodni, kurati, mladi, uostalom zaslužuje najbolje. Oni su goli, ona samo u čarapicama i štiklama. Menjaju sve moguće poze. Svršavaju u talsaima, jedan, drugi, ona. Svaki delić sperme završio je u njoj, ribici, guzi, ustima. nakon nekoliko sati laganog intenzivnog seksa, opuštaju se, tuširaju i odlaze da spavaju. Svo troje u našem bračnom krevetu.

Ujutru je budi jedan od njih trljanjem o njenu guzu. Mazno se uvija, ali kita joj je već u ribici. Drugi momak se budi. Dignuta kurčina, spremna da uleti. Sada je karaju jako, žestoko, nemilosrdno, onako brzinski, kao da nikad nisu jebali. Razbijaju je od kurca, isprskaju i odlaze na tuširanje. Odlazi i ona. Sprema im doručak i ispraća poljupcima.

(Pogledano 6.265 puta, 1 puta danas)