Živim malo van grada, oko 2 km od centra u dijelu u kojem su isključivo privatne kuće dvojnice ili samostojeće. U jednoj od kuća u neposrednom susjedstvu, graničimo s njima stanuje ona, s mužem u jednoj kući i svekrom i svekrvom u kući do. Mlađa je jedno petnaestak godina od mene, iskreno nisam imao pojma koliko ima godina, ali za ovu priču nije bitno. Uglavnom zgodna je, plavuša, svijetle puti, blagih nježnih grudi, to bih vidio dok bi se povremeno razgovarali preko ograde. Guza skladna, ispupčena, ne volim kad između se guza nastavlja ravno na leđa, mora biti lagano ispupčena, zaobljena, prćasta. takva je njena. Noge su lijepo oblikovane, listovi izduženi, butine ne prejake, nema sala na bokovima.

Muž ima 120 kila, trbušinu, stalno viče na nju, a njoj to izgleda ide na jedno uho unutra, na drugo van i ne uzbuđuje se puno. Često puta ju gledam dok hoda po dvorištu i mislim si da bi se, ako mi se ukaže prilika rado uhvatio s njom u klinč. Uvijek je prema meni ljubazna, često popričamo, nasmiješi se, a nasmiješim se i ja. Jedne subote vidio sam da su njeni otišli autom i još sam čuo-vidimo se sutra, čuvaj kuću, ostala je sama. Taj vikend su i moji, žena i sin otišli an more, pa sam i ja bio sam. Motao sam se po dvorištu, spremao nešto po garaži, kad sam čuo kako me ona doziva. Izašao sam iz garaže, bila je na ogradi. Imala je kratke hlačice, one tanke i meku majcu bez rukava s dubokim izrezom tako da sam joj vidio cice skoro do pola. Ja sam bio u tankim sportskim gaćama i bez majce. Uglavnom trebalo joj je promijeniti plinsku bocu, ali prije toga i donijeti ju iz garaže u stan na katu. preskočio sam ogradu, uzeo bocu i ključ i odnio na kat, u kuhinju.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Otpojio sam praznu, spojio punu i htio praznu odnijeti dolje, kad je rekla neka ju ostavim na terasi i štoću popiti. Tast ima super rakiju pa sam pitao može li to, natočila mi je i sjeli smo na kut u boravku, ona preko puta menei svako malo je širila noge, onako kao da se lufta- Kad sam popio natočila mi je sljedeću i nagnula se prema meni i vidio sam joj cice i bradavice i kurac mi se vidljivo dignuo. Nisam to nikako mogao sakriti. Brzo sam popio i tu rakiju i rekla je da moram popiti još jednu, tri su za sreću i opet se nagnula na isti način, još se jednom rukom naslonila na moju nogu i natočila. Kada je spustila flašu na stol i stavila je ruku na izbočinu u mojim gaćama i rekla da bi ovo rado pogledala, ja sam joj odmaknuo majcu i rekao da bih i ja rado nešto pogledao.

Pročitaj i ovo:   Jebavao sam matorku u svlačionici teretane

Svukla mi je gaće, ostao sam gol, odmah se svukla do kraja, imala je plave, guste stidne dlačice. Htio sam ju primiti za pičku, ali mi je maknula ruku opkoračila me i primila me za kurac i rekla da nema vremena za predigre i da ga hoće odmah u sebi pa ćemo se prvo lijepo jebati, a lizanje i pušenje kasnije. Jednostavno je sjela na moj kurac i skliznula niz njega. Očito je bila i sama uzbuđena jer joj je pička bila vlažna. Lijepo sam se osjećao u njoj, bila je uska i dobro je prianjala uz moj kurac. Držao sam ju za guzu i ljubio grudi, lizao bradavice. Ona je vrtila guzom išla gore, dolje, nabijajući se na kurac i odižući se s njega, skakala po njemu i govorila ubrzano dišući i stenjajući, jebi me, jebi me- I ja sam ju jebao, nakon dvije čašice pravedomaće šljive, svaka 0, 5 bio sam pod dobrim naponom, ali ne i pijan i imao sam dobar osjećaj u glavi, bio sam potpuno neopterećen nekog straha da ću možda brzo svršiti, da će ostati „nezadovoljena“ i jebao sam ju dugo, dugo, vrištala je stenjala, zabijala mi nokte u leđa, počela se grčiti, izvijati, zabacivati glavu unatrag, jahala me ja i divljala po meni. Bradavice su joj se stisnule i stvrdnule, lice joj se izobličilo, zacrvenila se, prestala disati i grčevito me stiskala i nabijala se kost na kost i svršavala je, a ja smo još guslao po njoj.

Onda se ustala i rekla da idemo na krevet i otišli smo u sobu, iz jedne ladice je izvukla neku tubu, kleknula je na krevet, naguzila se i rekla da joj namažem šupak i da ču ju jebat u guzu. Bio je to neki prozirni vazelin. Istisnuo sam malo na prst i drugom rukom sam raširio šupkić pa razmazao malo izvana pa onda gurnuo prst unutra i tako dva tri puta. namazao sam i svoga kuronju i onda ga lijepo lagano prislonio uz šupak i polako počeo prodirati u nju.

Pročitaj i ovo:   Jebao sam tetku i sestričnu

Kurac mi nije baš tanak i na početku je ječala, ali nije odustajala. Izvadio sam ga i još malo namazao i ponovo gurnuo i malo ga izvlačio i onda gurao natrag, svaki puta dublje i dublje , na kraju je sve išlo kao podmazano, ja sam ju guzio, a ona je uživala, ma i ja sam uživao, gurnula si je prste u pičku i ševila se, a zatim si je masirala klitoris i ubrzo je ponovo svršila. Pitala me želim li svršavati u šupak ili bi radije u pičku, nisam puno dvojio, izvukao sam ga iz guze i stavio ga dva, tri centimetra niže i gurnuo joj ga do jaja, nastavio sam ju rasturati, pljeskao sam ju po guzi, čulo se samo stenjanje i udaranje kože o kožu, ona je bila prilično glasna i malo me je bilo strah hoće li nas netko čuti, međutim poslije sam vidio da je , dok sam mijenjao bocu sve zatvorila tako da nije bilo bojazni da je itko nešto čuo. Jebao sam ju, kako već dugo nijednu nisam, ona si je ponovo masirala klitić i ubrzo je počela opet svršavati, a i ja sam konačno otpustio kočnicu i osjetio da mi se bliži vrhunac i uskoro sam osjetio onu slast i užitak koji ti samo orgazam može pružiti i istresao sam u nju sav sadržaj svojih jaja i srušio se pored nje na krevet.

Ležali smo tako neko vrijeme i onda je iz ladice izvukla papirnate maramice i rekla mi da joj obrišem spermu koja cijedi iz pičke. Obrisa sam spermu i nisam moga odoliti da ju ne poližem. Zaronio sam među njene noge i lizao joj mokru, masnu pičku, osjećao sam u ustima okus moje sperme ali i njenih sokova, ona je prihvatila, držala me za glavu i nabijala se na mene, kurac mi se opet dignuo i nisam mogao odoliti, legao sam na nju, gurnuo ga u pičku i još jednom pošteno izjebao da smo nakon toga oboje bili potpuno istrošeni, ali zadovoljni. Sjetio sam se rečenice iz romana Henrya Millera „Mirni dana u Klišiju“ kada glavni lik nakon seksa, kako on kaže“ s osjećajem sitosti u kurcu“, ode u grad. I ja sam u svom kurcu stvarno osjetio što to znači, a siguran sam da je i njena pička isto tako bila sita.

(Pogledano 11.736 puta, 2 puta danas)