Naša zajednička prijateljica već neko vreme obećava mojoj ženi da će doći kod nje sama bez muža da sede, pričaju i popiju. I stvarno, jedno veče se javila njoj i dođe sama bez muža. Letnje vreme, kratko i providno obučen, isto kao i moja žena. Žena je spremila hladan vinjak, zna da prijateljica voli. Sede, pričaju, smeju se, piju vinjak. Vidim, popiše prilično, a naročito prijateljica. Sedeo sam malo s njima, smračilo se odavno. Vrućina, sedeo sam samo u majici i boksericama. Ništa čudno, pošto se odavno poznajemo, zajedno smo i na more išli.

– “Odoh gore, neka dođe jedna”, rekoh u šali i odoh na spavanje.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Njih dve ostadoše, smeju se polupijane.

Legnem na krevet, prošlo je dosta vremena, uhvati me san. U sobi je veoma mračno, samo slabo svetlo sa ulične bandere. Otvaraju se vrata. Kroz san, pomislim, žena je, drugarica je ostala dole da spava na trosedu. Ne pomeram se, ne osećam ništa posebno i interesantno. Onda, osetim ruke na sebi, nežno me miluju. Trgnem se, ovo nisu pokreti moje žene. Okrenem se, vidim drugaricu, skida sa sebe suknjicu i majicu. Skida i brus i crne gaćice. Gleda me u oči i smeška se, pijana. Skroz gola, čupavica, ipak vidim u mraku, povlači čaršav s mene, leže pored mene i skida mi gaće, lagano. Smeje se pijano.

– “Poslala me je…….”. Ljubi me. Naravno, prihvatam. Pipnem je za čupavu pičkicu. Vlažna. Jako. Valjda alkohol deluje.

– “Htela je i ………. doći”, šapuće.

– “Pa, što nije?”

– “Ju, ne bih smela onda”. šapuće pijano.

Sise je imala mnogo veće od moje žene, masirao sam ih, svidelo joj se. Naravno, uguram joj odmah, vlažna došla, nije trebalo mnogo truda. Neobično mi, čupavica, moja žena je depilirala sa frizuricom, tankom linijom. Čujem “UUgggghhhhhh”. Postavim je na leđa i tako je jebem, sise velike, tresu se, ona vrti glavom levo-desno, kosa joj pada preko lica. Okrenem je na sebe, objaši me, meša na kurcu, krupna je, snažna, meša kao luda, svršava “aaahhhhhh”. Opušta se malo, okreće se, leže ponovo na leđa, malo umorno, čini mi se, pijana. Širi noge. Mazi me povratu i povlači k sebi.

Pročitaj i ovo:   Komšinica je htela da mi se oduži

– “Svrši slobodno u mene”. To me još više raspali, navalim, svršim u nju jako. Mazi me po znojavom dupetu. Opuštamo se. Siđe dole kod moje žene. Zaspao sam. Sutradan me žena pita:

– “Kakva je bila?”.

– “Odlična, vlažnija od tebe, svršio sam u nju, valjda pije tablete”.

– “Rekla sam joj, idi gore, gledala me malo, kao iznenađena, a znam da je pre htela da se jebe s tobom”. Naravno, da smo to oboje znali, jer sam je pipkao pred mojom ženom i njenim mužem, samo što on to nije mogao da vidi.

– “Pitala sam je da dođem i ja, nije htela, nije navikla”.

(Pogledano 11.345 puta, 1 puta danas)