U srednjoj školi imao sam jednu najbolju drugaricu Anu. Dosta dugo vremena smo provodili zajedno i vremenom smo postali najbolji prijatelji. Još iz srednje škole imao sam veliku želju da je jebem, kad sam sedeo sa njom zamišljao sam razne perverzne stvari u glavi. Ali ona je tad imala momka i mene je gledala samo kao prijatelja. Nakon srednje škole upisali smo različite fakultete i vremenom smo se udaljili. Posle godinu dana faksa čuo sam da je raskinula sa momkom ali mislio sam da je kasno da ponovo započinjem kontakt sa njom i pokušam da uđem u vezu. Međutim, dogovorim se sa društvom prošle godine da odemo na letovanje u Grčku, i to sasvim slučajno u istom mestu gde je ona baš u tom periodu bila sa drugaricama. Neverovatno, ali istinito.

I tako odemo mi tamo prvog dana, stignemo, odmorimo malo i krenemo lagano sa pićem. Već negde početkom večeri bili smo gotovo svi pijani. Nakon pijanke u hotelu uputimo se ka centru da nađemo neki klub. Ušli smo u jedan dobar klub na plaži, stali za sto i naručili neke koktele. U jednom trenutku učinilo mi se kao da sam iz daleka ugledao Anu. Prišao sam malo bliže i shvatio da je to stvarno ona. Stajala je za šankom sa još dve drugarice. Lepša i seksipilnija nego ikad, čim sam je ugledao odmah mi je svašta prošlo kroz glavu. Nosila je teget kratak šorcić koji je savršeno isticao njenu seksi poveću guzu. Oduvek sam se palio na njenju guzu i zamišljao kako je udaram po guzovima dok je jebem.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Priđem ja tu njoj, pozdravim se najpre sa drugaricama a onda i sa njom. Jako se obradovala kad me je videla i čvrsto me zagrlila. Videlo se da je dosta pijana, kao i ja. Razmenili smo par reči i onda krenuli da igramo uz jednu opasnu pesmu. Stajao sam iza nje, držao za kukove a ona se lagano svojom guzom naslanjala na mene. Počeo je polako da mi se diže kurac i u jednom trenutku je i ona to osetila guzom. Nasmešila se i zavodljivo pogledala u mene. Šapnula mi je na uvo kako zna da sam oduvek imao fantazije u vezi sa njom. Igrali smo tu još neko vreme, uhvatio sam je par puta za guzu dok smo igrali i ja rekoh sebi ovo je idealna šansa. Uhvatio sam je za ruku, poveo sa strane van kluba i pitao da li želi sa mnom do hotela. Bez razmišljanja je pristala.
Stigli smo do hotela, ušli u sobu i ja sam zaključao vrata svoje sobe.

Pročitaj i ovo:   Incest: Sestra od tetke

Odmah smo strastveno počeli da se ljubimo. Uhvatio sam je rukama čvrsto za guzu a ona mi je rukama počela dodirivati kurac preko šorca. U tom trenutku bio mi je u potpunosti u erekciji. Počeo sam da je udaram po guzovima dok smo se ljubili a zatim skinuo teget šorcić. Bacio sam je na krevet, skinuo i gaćice, raširio noge i krenuo da joj ližem sočnu i vlažnu pičku. Ona mi je prolazila rukom po kosi i tiho ali strastveno stenjala dok sam je lizao. Gurao sam joj i jezik i prste u pičku a iz nje su cureli sočni sokovi koje sam slasno polizao. Kad joj pička bila skroz mokra izvadio sam kurac i počeo da joj dodirujem lagano klitoris svojim glavićem dok je ona počela glasno da stenje da je što pre jebem. Gurnuo sam joj kurac u mokru pičku, uhvatio za noge i počeo sve jače da ulazim u nju. Počela je sve jače da stenje i viče da je rasturim od jebanja. Nakon par minuta promenili smo pozu. Ustala je, naguzila se na fotelju a ja sam uživao u pogledu njenih guzova. Uhvatio sam je oko struka i žestoko nabio kurac od pozadi. Naravno, morao sam da ispunim i svoju najveću želju. Počeo sam je žestoko šamarati po guzovima dok sam je sve jače jebao sve dok guzovi nisu skroz pocrveneli. Seks je postajao sve žešći i mi smo se oboje počeli preznojavati od tolikog jebanja. Promenili smo još par poza kad mi je ona rekla da je jebem u guzu. Nisam verovao šta mi je rekla, jer mi nijedna cura do tada tako nešto nije zatražila. Rekla mi je da u torbici ima lubrikant. Namazao sam joj lubrikant oko čmara i prvo počeo gurati prste unutra da ga malo raširim. Posle par minuta nabio sam joj polako i kurac u čmar. Nabijala se lagano na mene i polako stenjala. Ubrzo se počela nabijati sve jače i jače i počela da se jako dere u jednom trenutku. Nabijao sam joj kurac duboko u guzu dok sam ponovo sve jače šamarao guzove. Nakon par minuta izvadio sam kurac, gurnuo sam joj ga u usta i svršio unutra. Progutala je spermu, obrisala usne i veoma zadovoljno nasmejala.

Pročitaj i ovo:   Ja, moja tetka i njene dve cerke

Seli smo zatim na krevet onako oboje oznojeni i umorni. Ljubili smo se još malo a zatim sam je ja otpratio do njenog hotela da se nađe sa drugaricama.

Narednih devet noći na moru bile su mi nezaboravne. Jebao sam je svako veče. I kod mene u hotelu, i kod nje a i na plaži.

(Pogledano 7.294 puta, 1 puta danas)