Zovem se Perja, živim u Crnoj Gori. Važim za ok dečka, što bi rekli ‘šmekera’, fizički sam zgodan, možda mi fali nekoliko kilograma da bi sve u fullu bilo ali dobro je to, znam da zavedem, a i da pojebem… Prije dva dana sam bio na jednoj svadbi, otišao onako da se provedem, upoznam neke pice, neki dalji rođak se ženio. Svadba kao svadba, svi sređeni, piju, pjevaju, jedu, standardno za jednu svadbu. Zapazio sam jednu djevojku odmah, mlađa od mene, na štiklama manja čak od mene, inače ja sam 1,85 visok. Imala je neku kovrčavu kosu što me jako loži kod djevojaka, volim da svršavam po takvoj kosi.

Tako smo se gledali jedno vrijeme, dok ja nisam malo popio, oslobodio se i odlučio da joj priđem. Bila je prava mala fufica, nafurana, al imam dosta samopouzdanja i nijesam se plašio da će me odbiti, a i nekolika puta sam joj uhvatio pogled. Rekla je da se zove Maja, vidjelo se da nije zrela mada našli smo nekih tema za razgovor. Pošto je bila jaka muzika, pozvao sam je do kupatila da razmjenimo brojeve, ušli smo unutra, inače to je bilo u restoranu jednome. Bio sam jako napaljen jer sam želio da je pojebem od prvog trenutka. Uzela je telefon, podigla glavu a ja sam to iskoristio da je poljubim, nabio sam joj jezik duboko u usta a kad sam vidio da se ne buni ohrabrio sam se i spustio ruku na njenu guzu.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Nosila je kratku haljinicu, to sam iskoristio i zadigao haljinu i osjetio pod sobom mlado žensko meso. Njenu guzu sam mjesio dok sam joj jezik gurao duboko u usta. Spustio sam se na vrat i počeo da je ljubim, došao do njenog uha, gricnuo ga a zatim opet nastavio po vratu da je ljubim. Rekla je “nemoj, uhvatiće nas neko”, ja sam nekako napipao bravu i zaključao vrata a zatim ruku vratio na njenu guzu.

Pročitaj i ovo:   REDALJKA NA PLAVUŠI: Bezobrazna i nezasita, tražila je još

Skinuo sam bretele i pred očima su mi iskočile sjajne sise, sa velikim bradavicama, taman tolike da mi stanu u šaku ali takve sam i volio. Bradavice su bile ukrućene a ja sam ih počeo grickati i lizati, mjesio sam joj sise. Bio sam jako napaljen i mislio sam popucaće mi pantalone, izmakao sam se i pustio nju da ih raskopča. To je i uradila, pomalo stidljivo, a zatim svukla i bokserice, pred njom je stajala debela kita, išarana venama, nekih 19,5 cm duga i jako crvena, od drpanja u uskim pantalonama. Čučnula je i počela da ga puši, nije bila nešto iskusna ali prijalo mi je. Desnom rukom ga je drkala u korijenu a ostatak trpala u usta i balila po njemu. Nije mi dugo trebalo, počeo sam da prskam, najviše po njenoj kosi što mi je i želja bila. Rekao sam joj da ustane, skinuo haljinu a zatim i tange koje je nosila, i ugledao izbrijanu glatku pičkicu.

Morao sam da žurim jer nas nije bilo već neko vrijeme u sali pa da ne nastane potraga za nama. Rekao sam joj da raširi noge i počeo da je ližem, jako je mokra bila, gurao sam svoj jezik duboko u njenu pičku, zatim prelazio po njoj cijelom dužinom i zadržavao se na klitorisu i igrao se sa njim, što joj je posbno prijalo i svaki put kad sam joj jezikom dodirnuo klit ona se grčila, nije dugo izdržala, počela je da svršava a ja sam je pridražao da se ne oklizne jer je u štiklama bila.

Kakav prizor, ispred mene djevojka gola u štiklama, kovrčave kose isprskane spermom – kao u pornićima! Moj ponos se odmah ukrutio, želio sam da je jebem sa leđa, da gledam u njeno dobro dupe dok joj punim pičkicu. Okrenula se, raširila noge a ruke stavila na vrata, natrtila se koliko je mogla. Namjestio sam svoju kitu na njen ulaz, protrljao po pičkici nekoliko puta i krenuo da ulazim. Unutra prava lavina, bila je vlažna jako ali i uska, mada mi nije smetalo, gurao sam centimetar po centimetar dok nije čitav ušao. Počela je da mješa polako, izgleda da joj se svidjelo, onda sam je uzeo za bokove i počeo luđački da je jebem, nisam je štedio, vadio sam ga do glavića a onda ga gurao nazad do korijena, počela je da uzdiše i rekla mi da ne svršim u nju. Ruke sa bokova sam premjestio na sise i nastavio da je jebem. Bio sam blizu kraja a i ona. Po uzdasima sam zaključio, svršila je ona prvo, ja sam joj pred svršavanje rekao da klekne, kad ne mogu u pičku bar po faci da joj svršim, i počeo sam da prskam po sisama i licu.

Pročitaj i ovo:   Poruka od facebook prijateljice : 'Da li me želiš jebati?'

Uzela je i polizala ga još jednom. Na brzinu sam joj dodao maramice da se obriše i sredi a zatim i haljinu se obuče. Ja sam se brzo obukao. Sredili smo se i krenuli napolje, a ja sam je samo upitao: “A broj?” .. Dala mi je.

(Pogledano 2.137 puta, 2 puta danas)