Zovem se Zorana. Imam 36 godina i radim u jednom frizerskom salonu. Moj dečko Dragan ima 30 godina i na postdiplomskim je studijama. Voljela sam ga, jer je bio jako nježan i pažljiv prema meni; ali moram priznati, žudjela sam za žestokim seksom, koji mi Dragan nije mogao pružiti. Iako je od mene bio mladji tucao me je vrlo rijetko, a ni tada nije mogao da me zadovolji.

Toga ljeta sjedili smo u kafiću u centru grada, kada sam ja par stolova dalje primjetila nekog bučnog klinca, koji je imao oko 16-17 godina. Vidio je da sam ga pogledala. Ustao je i prišao nam, zatraživši od Dragana upaljač. Dragan nije mogao da mu pomogne, jer ne puši. Mali se naljutio i rekao mu: „Pičko za ovo ću te kazniti, izjebat ću ovu tvoju drolju pred tvojim očima…“. Tresnuo je snažno Draganu čvrgu po glavi i otišao.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Te večeri smo šetali kroz park. Bilo je oko jedanaest noću. Kada smo krenuli prema parkingu, kod Draganovog auto stajao je balavac iz kafića. Strpljivo je čekao i kada smo prišli rekao je Draganu: „Sjećaš se šta sam ti obećao?“. Dragan je ćutao. Mali mu je pljusnuo šamarčinu. Dragan je ćutao. Siledžija ga je ponovo ošamario i rekao: „Odgovori, pičko!“. Dragan je promucao, „Sjećam se“. Iznenadila sam se što Dragan nije ni pokušao da se brani. Klinac me je podrugljivo pogledao, a zatim svoju cigaretu ugasio na reveru Draganove košulje. „Što to dopuštaš, udari ga!“, viknula sam.

Moj Dragan ga je tek tada malo odgurnuo, a onaj je rekao: „Šta je, junačino, hoćeš da braniš svoju kurvicu?“. Kada sam zaključila da od njega nema vajde, krenula sam da ja razvalim drznika. On je dočekao moju ruku, zavrnuo je i rekao: „Polako, droljo, doći će i na tebe red“. Ruka me je jako zaboljela. U međuvremenu Dragan je htio da pobjegne. Siledžija je potrčao za njim i udario ga dva-tri puta. Doveo ga je do kola, otvorio vrata i ugurao ga na zadnje sjedište. Mene je strpao naprijed, pošto je prethodno zavalio sjedište. Sjeo je pored mene. „Bježi od mene, šta hoćeš?“, viknula sam. Rekao mi je da raširim noge. Nisam htjela. Zveknuo me je po licu i ponovio: „Raširi te svoje butkice, kurvice“. Morala sam da raširim noge.

Pročitaj i ovo:   Ženina drugarica u mom krevetu

On je tada zavukao ruku ispod moje suknje. Milovao me po nogama. Zatim mi je malo zarozao gaćice i uvalio prst u pičku. Počela sam da ga guram, ali me je on zgrabio za kosu i uvalio mi jezik u usta. Moje opiranje polako je prestalo, priznajem, napalio me je pošteno. Dok me je žvakao i gurao prst u vaginu, Dragan ga je moljakao da me pusti. Ja se više nisam opirala i počela sam jednom rukom da milujem svoje bradavice. Drznik je izvadio prst iz moje pičke i rekao Draganu „Gledaj šta će sada da mi uradi tvoja pica!“.

Zavalio se u sjedište i naredio mi da mu otkopčam šlic. Učinila sam to, a on je odmah stavio moju ruku na kurac. Malo kasnije ga je izvukao, nadrkanog, i nabio moju glavu na njega. Pošteno sam pušila kurac tom klincu, kurac koji je za bar pet centimetara bio veći od Draganovog. Poslije toga okrenuo me je i zabio mi nabreklo meso u vaginu i to otpozadi. Zavrištala sam: „Dragane, učini nešto, klinac me rastura!“. U stvari, bio je to krik strasti, izraz moje izvitoperenosti, jer uopšte nisam željela da Dragan interveniše čak i da je mogao. Moje oslobođene sise su letjele amo-tamo. Mali je nastavio da me razvaljuje do mog histeričnog svršavanja koje se pretvorilo u rzanje kobile pri opasivanju. Ali moj jebač nije završio program. Za trenutak me je oslobodio, opkoračio naslon sjedišta, pritisnuo Draganove ruke i zajahao mu nad licem. Meni je naredio da mu začepim nos, što sam ja poslušno uradila. Da bi mogao da diše, Dragan je raširio usne kao riba na suvom, a moj jebač mu je onda izdrkao u usta. Gledala sam kako sperma šprica što me je ponovo napalilo.

Pročitaj i ovo:   Pica od moje sekretarice me je načisto zavela

Kada se moj jebač odlijepio od Dragana, zgrabila sam njegov već omlitaveli kurac i polizala zaostale kapi sperme. Moj jebač me je potom zažvalavio i rekao: „Maco, bila si dobra… Vodiš me sada na tucanje kod sebe u stan, da vidi ova tvoja pička šta je prava muškarčina“. Klimnula sam glavom i izašla iz kola. Dragan je bio na zadnjem sjedištu; kroz otvorena vrata je pljuvao, pokušavajući da izbaci spermu. Moj jebač ga je uhvatio za kosu, i počeo da ga vuče za nama.

Te noći mali me je u mom stanu jebao četiri puta za redom, a ja sam svršavala kao životinja. Dragan je sve to morao da gleda. Klinac se onda Draganu posrao u usta, natjerao ga je uz šamaranje da sve sažvaće i proguta i da mu za kraj obriše jezikom čmar, a onda ga je odveo do vrata stana, otvorio ih i šutnuo ga u dupe….

(Pogledano 4.244 puta, 1 puta danas)