Tinejdžerka je progovorila o svom seksualnom životu i kako je na žurki imala seks sa 4 muškarca. Ona nije krila da je to veče popila više nego što treba, a desilo joj se nešto što nije želela na kraju.

Te noći sam popila previše i imala seks s 4 različita frajera. Bilo je totalno ludo i zabavno, ali sada sam trudna i u panici. Imam 17 godina i tek sam upisala faks. Ovo je leto bilo dosadno jer uopšte nisam puno izlazila. Tada mi je prijateljica rekla kako je upoznala seksi tipa u pabu i on nas je obe pozvao na veliku žurku nekoliko kilometara dalje. Mami sam rekla da ću prenoćiti kod nje, a onda smo se zaputile na autobus.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Bilo je to u ogromnoj kući i niko nije izgledao kao da je naših godina. Svi su bili stariji. Bila sam nervozna pa sam popila nekoliko pića da se opustim. Zgodan dečko mi se nasmešio. Muzika je bila glasna pa mi je viknuo na uvo da se prebacimo na neko drugo mesto gde ćemo se čuti. Poveo me na sprat i rekao da izgledam zanosno. Malo smo razgovarali, a onda me poljubio i stavio mi ruku na golu nogu.

Podelio je sa mnom džoint i sve mi je postalo smešno. Položio me na krevet i tada smo imali seks. Ja sam zadremala nakratko, a probudila me buka dok je izlazio iz sobe. On se više nije vratio, ali je zato došao neki drugi lik i pitao me jesam li dobro. Počeli smo da razgovaramo. Taj dečko je bio drag i takođe je želeo seks sa mnom. Zatim su došla još dvojica frajera koji su očito bili njegovi prijatelji. Ostatak večeri mi je u magli, ali znam da sam imala seks i s njima.

Pročitaj i ovo:   Muž me upoznao s njegovim rođakom pa sam završila u krevetu s njim

Drugarica me probudila oko četiri ujutru pitajući što se dogodilo. Otišle smo zajedno na autobus, a osećala sam se čudno. Sada sam saznala da sam trudna, zbog čega sam srećna i uplašena u isto vreme. Znam da ću biti super mama, ali ne znam koji je od svih tih muškaraca otac mog deteta ni kako ću doći do njega.

(Pogledano 10.211 puta, 2 puta danas)