Supruga i deca su otišli na odmor kod njenih roditelja, ostao sam sam.

Negde predveče otišao sam kod komšije, oni nisu bili kući, bio je samo njihov sin iniče klinac 19god. On je sedeo u pomoćnoj prostoriji u dvorištu gde su imali televizor kompijuter krevet, da kada mu dođe društvo da budu tu da neulaze u kuću.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Sedeli smo pricali zezali se itd, inace stvarno decki je bio za svaku pihvalu, uvek kada smi ga zamolili i ja i moja zena da nam nesto pomogne uvek je bio tu.

Bilo je vec kasno, ja sam otiso kuci ali u jednom trenutku sam primetio da sam zaboravio telefon, kada sam dosao blizu vrata cuo sam kako klinac spominje moju zenu, pomalo sam bii u cudu moram priznati, razmisljam sta sad raditi, polako sam prisao sa druge strane gde je bio prozor koji je bio otvoren i ima sta da vidim. Mali je izvadio kurac i polako ga nadrkavao a na televizoru slika od moje zene koja se naguzila dok je cistila pod.

Sigurno je klinac slikao i ubacio na komp pa spojio na tv, sve mi je brzo prolazilo kroz glavu. Dok ga je drkao onako polako govorio je joj teta neco kako si dobra, joj teta neco kako volim da te guzim, ajde teta neco da ga stavis malo u usta, ah kako volim kad mi ga pusis, ah teta neco kako cu da te polijem sa mojom spermom po licu, aaaaaa svrsavan teta neco aaaaa.

Ja sam stajo i gledao toliko sperme je on izbacio iz svoje kurcine da ja nemogu da verujem. Vratio sam se kuci nisam hteo da mu upadnem da mu kazem sta to radi, telefon cu sutra uzeti, ali moj kurac se tako digo na pomisao kako se mali palii na moju zenu da sam ga to vece izdrkao kao nikad u zivotu.

(Pogledano 12.997 puta, 3 puta danas)
Pročitaj i ovo:   Rešila sam na stomak da istetoviram muževo početno slovo imena