Ivane, jel ti mene uopće slušaš šta ti ja govorim? – Trgnule su me njene riječi iz najljepših misli. U njima je ona bila gola naravno, skroz. Pokušavao sam da zamislim njeno strogo pokriveno tijelo i u mojim fantazijama ona je bila boginja. Prava cura za pornić. Zamišljao sam njenu ružičastu pičkicu, obrijanu, zrele grudi, među koje bih stavio svoj pomahnitali kurac.

Ali o tome sam samo mogao da maštam. Već duže vrijeme ne učim ovu biologiju, baš zbog nje, profesorice. I kad uzmem knjigu, njeno mi je tijelo pred očima, a ruka u gaćama. U školi se tim egzibicijama nisam mogao prepustiti, i crvenio sam se svaki put kad prođe pored mene, u želji da vidi moje nabušene farmerke. Ostavila me je poslije časa, da popriča sa mnom, obzirom da samo iz njenog predmeta imam keca. Ma zabio bih ja njoj keca do jaja, samo kad bi me pustila.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Ostao sam u učionici, vidno smoren jer sam sad znao da ide peglanje. Reći će me kod roditelja, tražit će da dođu u školu, bla bla. Međutim, na moju veliku radost, sjela je na klupu ispred mene, zadigla svoju dugačku haljinu i primakla moju glavu njenim rajskim vrtovima. Bio sam šokiran, pa ona me sve vrijeme muči i izgladnjuje njene pomahnitale pičkice.

Miris njene uspaljene pičke se širio učionicom,

a mene je potpuno opio. Utonuo sam u njeno međunožje, trudeći se da svojim jezikom dovedem svoju profesoricu do vrhunca. Moj kurac je vrištao iz gaća i htio rado skliznuti u nju, ali ne, nisam mu dao. Želio sam joj prvo dokazati da sam zreo i da zaslužujem peticu iz biologije, obzirom da imam odlično poznavanje tijela.

Pročitaj i ovo:   Taslačio sam ju dok je njen muž hrkao

Moj jezik je vrtio po njenom nabubrenom klitorisu, a pickica je vlazila da se poslije nekoliko minuta culo samo moje mljackanje I njeno stenjanje. Bila je tako vrela I nezasita. Stavila mi je svoje noge na ramena, a moji su prsti lagano usli u njenu vrelu pickicu. Ahh, bila je tako socna I mirisna, nisam se mogao odvojiti od nje. Medjutim, pri prvim trzajima njenog tijela, ustao sam izvadio svoj tvrdi kurac i jako ga nabio u nju. Vrisak zadovoljstva i njeno vjesto mijesanje guzovima su nas doveli do vrhunca. Nabijao sam je jako, pa ga onda polako vadio, da polize nase sokove i zatim ga opet vracao u nju. Izludjivala ga je, dok ga je njena vagina stiskala svojim misicima. Nisam se mogao obuzdati, poceo sam prskati njenu unutrasnjost svojom vrelom spermom, koja joj se pocela slivati niz butine…

I naravno, do kraja godine sam imao i peticu. Iz biologije naravno.

(Pogledano 11.780 puta, 2 puta danas)