Dok sa bila na moru sa najboljom drugaricom prve noći smo se toliko napile da smo se valjale po ulici, Milica je povraćala… Srele smo ekipu od 4 crnaca i prvo su nas komentarisali a onda su nam prišla njih dvojica i ponudili pomoć, tj. vožnju do kuće…. Iskulirale smo ih i otišle same u apartman koji smo iznajmile na 10 dana.

Sutra uveče u diskoteci nalećemo na njih. Jedan od njih meni prilazi i počinje da priča sa mnom… inače francuzi su i po prvi put su u Budvi. Lepo smo se ispričale sa njima… Dobile smo hiljade komplimenata od njih na račun izgleda… baš su bili fini i toliko srećni što stoje sa nama… kako kažu sa najboljim ribama u gradu.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Alkohol je počeo da me hvata, napalila sam se na jednog od njih i malo ga izazivala… prekrstila noge, namerno pokazivajući mu gaćice… U jednom trenutku me je pitao gde je toalet i da krenem sa njim međutim Milica ništa nije provalila, pa se ponudila da ide samnom do toaleta da bi popravila šminku. Imala sam bezobrazne misli, ali pošto je Milica krenula sa nama pružila mi je ruku i rekla mu da nas prati.

U hodu koz gužvu, bacila sam pogled na njega. On je išao tik iza mene i gledao me u duupppe… Samo sam rukom podigla ovu moju prekratku haljinu tako da bi on mogao da vidi moje gaćice. Nnije prošlo ni par sekundi i odmah sam osetila njegovu ruku kako mi spušta haljinu, ali ni malo bezobrazno, već u fazonu viditi se guza. Pravila sam se da se ništa nije desilo. Odjednom Milica je zastala zbog gužve i istog trenutka osetila sam njega kako se navalio na mene… osetila sam ogromnu kurčinu kako mi dodiruje guuzu i naravno odmah sam se navalila na njega. Mislim da mu je poluopušten oko 20cm… sve to je trajalo par sekundi a meni je bilo kao večnost. Na kraju su nas pozvali da idemo kod njih, ali Milica nije htela a ja nisam ni smela da pomislim da joj predložim da idemo kod njih i da joj priznam da bih se jebala sa njima.

Pročitaj i ovo:   Jedna moja dalja rođaka mi je na Viberu greškom poslala svoje gole slike

Posle par dana ponovo sam naletela na crnce, tj. na njih dvojicu. Onaj moj je ostao kući… tek sam sad saznala da su na 3 min. od mog apartmana. Prošetala sam malo oko njihove gajbe pošto mu glupača nisam ostavila broj telefona. Srećom naletela sam na njega i pozvao me na kafu. Čim sam ušla u apartman rekla sam mu da nikad nisam bila sa crncem i da mi je to želja. Nakon toga sam skinula majcu, naravno nisam imala brus a on je odmah skočio na mene…

Jebali smo se od 1 do 7 ujutru a druga dvojica su cele noći slušali iz druge sobe… iskreno nisam smela da ih pozovem jer me ovaj baš razvaljivao ogromnom kitom oko 26 cm!! Bolelo me je, ali sam trpela bol.

(Pogledano 11.500 puta, 2 puta danas)