Bio je zgodan i kako se primetilo na njegovim pantalonama, jako napaljen.
– Odkud ti? – promumlala sam..
– Mogu li da uđem?
– Naravno…

Osećao se na parfem i pomalo na alkohol. Ušao je i seo na kauč. Sela sam na fotelju preko puta njega. Nešto smo neobavezno čavrljali. Gledao me je s požudom. Na sebi je imao majicu i trenerke kroz koje se ocrtavala sve veća izbočina. Ustao je i otišao u WC. Za to vreme ja sam otišla u sobu s namerom da presvučem majicu. Svukla sam se. Osetila sam šake na svojim bokovima i vreo dah na vratu.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

– Čovece, pa ti si bomba – rekao je.

Ja sam samo ćutala. Prilepio se uz mene tako da sam među svojim guzovima mogla da osetim njegov kurac koji je bio posve velik. Odjednom sam osetila želju za njim. Iako je bio stariji, ne baš toliko, ali stariji, želela sam ga. Okrenula sam se i usne su nam se spojile.

Kako me je samo ljubio. Imala sam osećaj da sam počela da vlažim.

Nisam napomenula da sam bila nevina. On me je spustio na krevet i legao preko mene. Ljubio me svuda po licu. Grizao mi uši i vrat. Spuštao se dole. Lizao mi sise i sisao bradavice. Ljubio mi stomak i krenuo da mi skida šorc i gaćice.

Pička mi je bila uredno obrijana i izdepilirana.

Stao je, pogledao je i zaronio glavu u nju. Osetila sam se kao carica. Uhvatila sam ga za potiljak i gurala glavu u moju macu. Divljao je. Strasti a i alkohol su radili svoje. Stao je, ustao i rekao:
– Da vidimo šta znaš..

Pročitaj i ovo:   Dok smo se zabavljali nabadao me je svaki dan

Nije trebalo dva puta da se ponovi. Kleknula sam pred njega i svukla mu pantalone. Kurac mu je bio ogroman. Imao je više od 25cm. Pljunula sam na njega kao što sam videla u pornićima i krenula da ga pušim. Bio je toliko velik da sam jedva uspela pola da stavim u usta. Podivljao je i uhvativši me za kosu krenuo je da mi nabija glavu na njega. Osećala sam kako je ceo uspeo da stane. Ostajala sam bez vazduha. Osetila sam kako je svršio. Vrela sperma mi se slivala niz grlo. Pogledao me u oči i rekao:
– Mala, ti nisi normalna.

Uhvatio me za vrat, podigao i strasno poljubio. Bacio me na krevet i krenuo glablvicem da mazi moju rupicu.
– Nevina si, jel?
– Da, ali želim da mi ti budeš prvi.

I dalje me mazio glavićem. Ludela sam i uvijala se. Svršila sam. Zatim sam osetila kako glavićem razdvaja zidove moje mace. Ulazio je polako do pola a zatim ga naglo celog ugurao. Vrisnula sam jako i uhvatila ga za ruku. Osetila sam da sam se konačno oslobodila himena. Osetila sam tu slatku bol. Nabijao me sve jače i žešće, držeći me jednom rukom za bokove. Stao je i legao. Rukom mi pokazao da sednem na njegov kurac koji je bio u punoj erekciji. Sela sam i krenula da se nabijam. Mešala sam na njegovom “prijatelju” pružeći mu zadovoljstvo. Rekao mi je:
– Mala, izluđuješ me. Neću još dugo.

Nisam želela da prestane a nisam ni imala čega da se plašim jer mi se dan pre toga završila menstruacija.
– U redu je, napuni me!!

Pročitaj i ovo:   Ispovest napaljene žene koju je drug iz detinjstva "OBRADIO" bolje od muža

Nisam dugo čekala. U sebi sam osetila toplu spermu. Sjahala sam s njegovog kurca i otišla da se istuširam. Dok sam se tuširala, vraćala sam ceo film unazad i želela sam da se to stalno ponavlja. Kada sam se vratila, on je spavao u mom krevetu i na licu je imao blagi smešak.

(Pogledano 8.554 puta, 4 puta danas)