Imam dvadeset i sedam godina i završio sam medinicu u Zgarebu ima par godina ali nažalost nisam mogao odmah da pronađem posao. Jednom prilikom mi je ponuđen posao u jednom malom fudbalskom klubu da radim kao njihov doktor i fizioterapeut. Pošto volim sport uopšte a i trenirao sam fudbal pristao sam. U klubu sam bio prihvaćen jako dobro, klinici su slušali moje savjete.

Prilikom jedne utakmice nam se povrijedio jedan mališa. Pružio sam mu pomoć i na sledećem treningu je došao sa svojom mamom Jasminom koja mi se htjela zahvaliti. Upoznali smo se i ona mi se na prvi pogled jako dopala. Bila je to žena koja je imala oko trideset i pet godina, tek nedavno razvedena imala je samo jedno dijete. Imala je jako vitku liniju, dugu plavu kosu, sise odlične veličine dobre četvorke a noge i guza su bila posebna priča.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Voljela je da nosi jako uske majice a dolje je nosila uske trenerke pa bi njena linija dolazila do izražaja. Jako me je palila da bi mi se kurac odmah podigao. Imao sam jako veliki kurac dug otprilike oko osamnaest cenitimetara ali jako debeo.

Poslije jednog popodneva trener mi je prišao i rekao mi da se spremim jer ujutru idu na turneju koja traje pet dana. Pristao sam i sa nama je i krenula Jasmina jer je pazila na klinca. Kada smo došli u hotel zatekao nas je problem sa sobama tako da je Jasmina završila u sobi sa mnom. Nije mi smetalo nego što više i željan sam je bio vidjeti u brusu i gaćicama. Došla je noć ja sam prvi legao a ona se otišla tuširati i za jedno pola sata legla do mene na krevet. Imala je jako opojan miris na sebi koji mi je pomutio um. Počela mi je pričati o svom mužu kako je varao sa mlađom od nje a ona njemu nije vraćala za to.

Pročitaj i ovo:   Poklon sinu

U jednom trenutku dok je pričala primakli smo se jedno drugom toliko blizu da su nam se usne same dotakle. Počeo sam da je ljubim nježno. Nije se bunila. Polako sam rukama pošao ka njenoj pici, koja je već počela da mokri. Ušao sam jednim prstom u nju a već je počela da stenje. Samo mi je rekla da nastavim da ne stajem. Dok mi je to rekla njena ruka je bila na mom kurcu koga je uveliko drkala. Rekla mi ja da imam jako veliki kurac i da želi da ga proba večeras. Nisam imao ništa protiv nego sam samo nastavio da je jebem prstima. Poslije jedno par minuta skinula je sve sa sebe i njene sise su slobodno pale, prišla je ustima mome kurcu i počela ga lagano pušiti. Uvlačila ga je u usta koliko je god mogla, zatim bi prelazila na moja jaja koja je prvp lizala a potom uvlačila u usta. Nisam više mogao da izdržim nego sam joj rekao da legne na leđa i raširi noge. Poslušala me je a ja sam prinio moj kurac na otvor njene pičke iz koje je sada uveliko curilo. Prvim ubodom osjetio sam da je jako uska a ona je već počela sve jače da stenje i dahće. Nogama se obuhvatila oko moje guze a noktima je parala moja leđa dok sam je jebao sve jače i jače. Na uvo mi je šaputala kako do sada je niko ovako dbor nije jebao i da ne želi da prestanem je jebati. Na tu samu pomisao sam ubrzao ritam koliko sam mogao da se krevet ispod nas počeo jako tresti. Moja jaja su udrala u njenu pičku i sada već se počela derati i moliti me malko da usporim. Nisam htio da usporavam već sam nastavljao sve divlje da je jebem da je na mom kurcu ispod mene poskakivala sa kreveta.

Pročitaj i ovo:   Posjet prijateljice i ispunjenje dugogodišnjih želja

Nakon jedno dvadeset minuta iz njene pičke je počelo da izlazi kao iz hidranta od vode. Svršila je jako uz ogroman krik. Ja sam je nastavio jebati još jedno pet minuta i poslije toga sam ga izvadio i svršio po njenim lijepim sisama. Ostali smo ležati zajedno jedno pet minuta a potom se otišli zajedno istuširati gjde mi ga je još jednom dobro popušila. nastavili smo se jebati tokom tih pet dana redovno.

(Pogledano 32.475 puta, 5 puta danas)